Månedens favoritter: Juli 2018

27.07.18
Månedens Favoritter: Juli 2018

Månedens Favoritter: Juli 2018

En dag midt i min ferie, fik jeg endelig taget den store pose med alle favoritterne frem. Det betyder at alle billederne taget. Nu er der altså en god chance for, at favoritterne fra november og december 2017 og fra januar og februar i år er lige om hjørnet…
I juli holdt jeg en tiltrængt ferie, det er ellers ikke noget jeg er ret god til. Der er altid en masse projekter, jeg får kastet mig over, men denne gang har jeg slappet af, lyttet til en hulens masse bøger, gloet ud i luften, samlet inspiration til madpakker, middage og alt mulig andet, der ikke foregår med en telefon eller en computer i nærheden. Det er dog utroligt befriende at være i stand til at slukke det hele, når nu man lever af at være digital.
Fælles for månedens favoritter: Juli 2018 er masser af farver og bekvemmelighed…

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

1. Elizabeth Arden Gelato i farverne Candy Girl 02 og Flirty Fuchsia 05*
Hvis bare jeg havde været en flue på væggen, da de danske skønhedsdamer modtog Elizabeth Arden Plush Up Lip Gelato… ”Hvordan pokker åbner man dem?”, sådan lød spørgsmålet… da vi mødtes i anden anledning. Det er sandelig ikke for at pege fingre ad andre… Hvis ikke den ene af mine læbestifter var åbnet på rejsen med postbuddet, havde jeg sikkert også været i tvivl. Og vi er med garanti ikke de eneste… der er nemlig en guide til åbning af læbestiften på Elizabeth Ardens eget site. Uanset hvad så betyder det, at jeg får et smil på læben, hver gang jeg skubber logoet i læseretningen…
Læbestifterne er simpelthen så fine og transparente, bløde som smør og vildt behagelige på læberne. De to jeg har valgt her, blev hentet i tasken i anledning af billedet.

2. The Chemistry Brand Hyaluronic Body Mist*
Sommer og bodylotion hænger IKKE sammen for mig. Min hud har ellers mere brug for fugt om sommeren end i vintermånederne. Derfor er det lidt uheldigt, at jeg næsten får et hysterisk anfald, hvis jeg kommer til at tænke på creme.
Da jeg faldt over Hyaluronic Body Mist købte jeg den med henblik på at bruge den i ansigtet… Det er den desværre ikke egnet til! Den er nemlig temmelig parfumeret. Det kan sagtens være, at det går godt for dig, men det var altså en temmelig ubehagelig oplevelse for mig!
Selvom jeg ikke er ret vild med duften, som er frisk og citrusagtig. Så er Hand Chemistry Hyaluronic Body Mist blevet min bedste ven. Ikke bare er den drøj i brug, den fugter også huden i så lang tid, at du ikke behøver at bruge den hver dag.

3. IsaDora Precise Roll-On Eyeliner i 28 Ocean Green*
Da jeg endelig prøvede Roll-On Eyelineren fra NUDESTIX, kunne denne turkisgrønne nuance ikke skræmme mig. Du skal nok være ret så glad for grøn, eller typen der går med makeup hver dag. Den er nemlig meget holdbar, og farven har en tendens til at smitte af på huden… Nu er jeg jo helt åndssvagt glad for grøn, så jeg har det glimrende både med farven og afsmitning. Den er let at bruge alene, men jeg bruger den næsten altid som effekt til øjenskyggepaletten herunder. Den er som skabt til den blå og de to turkise nuancer… i hvert fald er jeg vild med den kombination. Det fulde udbytte af farven, opnår du ved at ryste den grundigt inden åbning. Selvom et hint af grønt glitter langs vippekanten også er ret fint.

4. PICO Petit Heart Claw i Champagne
Siden efteråret har jeg haft hårspænder fra PICO i håret hver eneste dag. Faktisk har jeg en æske fuld af hårspænder i alle mulige farver og faconer.
De fine hjerteklemmer har ikke forladt mit hår siden, jeg købte den første. I de sidste mange år har jeg ellers kun haft klemmer i håret, når jeg har brugt hårkur.
Der er kommet så mange fine varianter af hårklemmer, siden markedet eksploderede for et halvt års tid siden. Der er lidt for en hver smag masser af farver, bling og simili, næsten alt hvad hjertet kan begære. Samtidig er klemmerne fint egnet både til hverdag og fest. Det særligt gode ved klemmer er, at det er nemt at få håret væk fra nakken, samtidig med at det er lidt mere pynteligt end en knold eller hestehale.

5. Atelier Cologne Jasmin Angélique Cologne Absolue*
Fra første snus for flere år siden har jeg drømt om, at den skønne blomstrede og grønne duft blev min. Det er dog først nu, Jasmin Angélique er kommet til Danmark for at blive.
Da Illum Beauty Hall holdt fødselsdag, var der 20% rabat på Atelier Cologne. Det var ret heldigt for mig, et par uger i forvejen havde jeg nemlig bestilt denne fantastiske duft.
Det særlige ved Atelier Colognes dufte er den lethed, du får fra en klassisk Eau de Cologne. Denne opløsning er ofte temmelig flygtig. Hos Atelier Cologne får de fine citrusnoter dog selskab af andre skønne noter, og det giver duftene en helt anden og bedre holdbarhed.
Jasmin Angélique åbner krydret med noter af sicilianske citroner, sichuanpeber og kvan. Hvor efter jasmin og galbanum synger med. Mens afrikansk røgelse og hvidt rav runder af.

6. Essence Metal Shock i 02 Me and My Unicorn (Føtex)
Forleden da jeg ryddede op, fandt jeg pludselig dette pulver og neglelak. Der er mange grunde til, at det bare har ligget. Tiden, lysten og ikke mindst livet har ikke været til leg på neglene. Selvom jeg var midt i oprydningen, kastede jeg mig over pulveret, og et øjeblik senere havde jeg de fineste negle. Siden har jeg eksperimenteret med forskellige farver som underlag. Me and My Unicorn er den farve, jeg købte, og den er meget anvendelig ovenpå mange forskellige farver. Den giver et smukt rødlilla skær, som jeg næsten ikke kan få nok af. Faktisk er jeg virkelig træt af, at jeg kun fik købt den ene nuance. Derfor har jeg allerede nu besluttet mig for at gå på jagt i Føtex efter nogle af de andre nuancer.

7. HudaBeauty Electric Obsessions*
Farver gør mig lykkelig! Farverne i denne palette er SÅ smukke, vanvittigt pigmenterede og intet mindre end en fest på øjenlågene. Måske skræmmer den nogen, alligevel får den alle mine anbefalinger. Helt alene kan den nok ikke stå, men de fleste har alligevel neutrale skygger i massevis. Så den er et oplagt og ikke mindst overkommeligt supplement til samlingen. Som altid med de røde nuancer, skulle jeg tage lidt tilløb… Heldigvis fik jeg den geniale idé at læse ingredienslisten (ja, det er ironisk!), og vupti var den frygt kureret. Der er ikke karmin i, så jeg slipper for røde øjne, når jeg bruger den. Derfor har jeg endda vovet mig ud i pink, koral og lilla looks… Det er svært at beskrive, hvor fantastisk det er at bruge lilla og røde nuancer, når netop disse nuancer ikke har været en mulighed SÅ længe.

8. Urban Decay UD Sin Afterglow Palette
Det er et afhængighedsforhold, jeg har fået til blushpaletter. Lad mig være helt ærlig og sige paletter generelt. Det er så nemt… og praktisk, at single blushes og især skygger er stort set væk fra makeuptasken. Selvom jeg har bildt mig selv ind, at sådan en er nem at pakke i feriekufferten. Så kender jeg selvfølgelig sandheden. Det er, at jeg har brug for variation. Denne palette har gjort det ud for neutrale skygger til øjnene… Den har gjort det godt, selvom der ikke er en reel mat nuance til globelinjen. Det er meget sjovere at lege og finde på looks med noget af det, man ellers ikke lige vælger. For eksempel PSA, der er en mørkere og mere bronzeagtig version af den evige ”rosegold”, havde jeg nok ikke valgt hverken på øjne eller kinder uden at blive konfronteret med den her.

9. Aveda Tulasāra Wedding Masque (Illum)
Det er efterhånden flere år siden, at denne maske blev lanceret. Præsentationen af den var så spændende, at jeg har villet prøve den lige siden. Det er bare aldrig blevet til noget. For nylig faldt jeg atter over den og fik en prøve med, som jeg straks smurte i ansigtet efter rensning. Morgenen efter var min hud så fin og klar. Måske havde jeg bare sovet godt… men jeg tilskriver nu Aveda Tulasāra Wedding Masque den glødende hud.
Måske ved du, at Katja og jeg fniser lidt af natcremer, alligevel er jeg fjollet med natmasker. Når jeg skriver fjollet, er det selvfølgelig fordi, at en natmaske sådan set er en natcreme med et andet navn. Bortset lige fra cremer med SPF kan du altså vælge lige præcis det, du har lyst til. Når det er sagt, får masken mine varmeste anbefalinger.

10. Neovita Cosmetics Aloe Cleansing Foam
Da vores produkter var under udvikling, blev jeg klar over, at mine øjne blandt andet reagerer på fortykningsmidler og konserveringsmidler. Når nu mine øjne heller ikke bryder sig om vat, besværliggør det mit renseritual betydeligt.
Neovita er et virkelig spændende mærke, der helt går uden om konserveringsmidler i produkterne. Sædvanligvis ville det ikke være noget, jeg synes, var hverken interessant eller lækkert. Neovita har naturligvis tænkt konceptet igennem, og produkterne er beskyttet i en luft og selvfølgelig lystæt aerosolbeholder. Der er altså noget helt vidunderligt og ikke mindst særligt over at fordele sådan en tæt og forkælende skum i ansigtet.
Der er parfume i de fleste produkter, så hvis du ikke tåler det, er Neovita ikke for dig. Det er så også den eneste anke, jeg har mod mærket, der ellers er leveringsdygtigt i kvalitet, lækkerhed og forkælelse.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *