Fredagsfavorit: Q+A Kropspleje

Fredagsfavorit: Q+A Kropspleje
16.08.24
Fredagsfavorit: Q+A Kropspleje

Det engelske mærke Q+A stødte jeg på for flere år siden, da jeg var til Daisy Beauty Expo. Dengang gav det ikke så meget mening at prøve produkterne, da mærket endnu ikke var i Danmark. Derfor har jeg tålmodigt ventet på den dag, hvor det endelig er muligt at få fingrene i produkterne. Det er især Q+A kropspleje, jeg blev imponeret over. Mærket er budgetvenligt, produkterne er milde, samtidig med at de indeholder masser af spændende ingredienser. Det er svært at blive sur over. Endnu har jeg kun prøvet et eneste ansigtsprodukt, det var dog en rigtig god oplevelse… Derfor skal jeg afgjort have testet noget mere i fremtiden. Indtil videre er det kropsplejen jeg har kastet mig over, og det er så god en oplevelse. Det er det på trods af, at produkterne er parfumerede og der endda er flere cremer.

Gode priser, interessante ingredienser og rare konsistenser

Det er måske svært at sætte sig ind i, men jeg har virkelig glædet mig til at dele dette mærke. Priserne er så fine og produkterne er uden undtagelse så behagelige. Du ved formentlig, at jeg holder meget lidt af creme til kroppen. Derfor var det mest naturligt for mig at teste badeprodukter. Det virkede både overskueligt og lige i min ånd. Det modige menneske, der sendte pakken, havde dog andre planer. Så de tilhørende bodylotions var med i pakken. Overraskelsen over at kunne lide dem og rent faktisk nyde konsistenserne er ret stor. Der er stor forskel på dem, synes jeg, men de er alle behagelige på huden. Samtlige produkter er parfumerede med forskellige frugtnoter, men ingen af dem er voldsomme på huden. Faktisk er de helt rare og gode som base for de dufte, jeg har gået med i ugens løb.

Q+A Kropspleje

Seriernes fokus er på forskellige ingredienser, så er det lidt forskelligt, hvilken produktkategori, der er tale om. Navnene er dog ualmindelig præcise beskrivelser af de respektive konsistenser.

Selvom jeg har gjort et ihærdigt forsøg, er det ikke lykkedes mig at nå igennem samtlige produkter i ugens løb. Der er ganske få af produkterne, jeg skal have indkøbt, netop fordi dem jeg har prøvet, har overrasket så positivt. Så jeg har afgjort fået mere blod på tanden i forhold til mærkets cremer og lotions. Der er til mange skønne bade med de skønne produkter, og så kan jeg endda tilføre lidt pleje efter badet.

Nyt i Danmark

Du kan indtil videre købe Q+A i Matas* til rigtig gode priser, snart er de også at finde hos NiceHair*. Sædvanligvis koster det dyreste produkt 124,95 kroner, i øjeblikket er der dog 20% rabat, hvis du er medlem af Matas. Det er da også værd at tage med, hvis du har lyst til at prøve mærket.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *