Olfaktorisk onsdag: Le Labo Cedrat 37

Olfaktorisk onsdag: Le Labo Cedrat 37
14.08.24
Olfaktorisk onsdag: Le Labo Cedrat 37

Som jeg nævnte i sidste uge blev Le Labo Cedrat 37, der er City Exclusive fra Berlin, lanceret i 2021. Det var dengang ikke en duftprofil, der sagde mig så meget. Da jeg prøvede duften på huden, var det dog kærlighed ved første snus. Sidenhen er jeg faldet for flere citrusdufte, og det er helt nyt for mig. Le Labo Cedrat 37 er nærmest saftig på huden. Det unikke ved den er, at den er det i meget lang tid. Det støder man kun sjældent på, da citrusdufte er flygtige og derfor også meget brugte som topnoter. Hvis du er til citrusdufte, eller bare godt kan lide friske rene dufte, så skal du prøve Cedrat 37. Uanset om du sædvanligvis er fan af Le Labo eller ej, kan jeg virkelig varmt anbefale Cedrat 37. Det er selvfølgelig en skøn duft, men den holder altså også virkelig længe på huden.

Le Labo Cedrat 37

Som sagt er Cedrat 37 noget så sjældent som en frisk citrus duft, der holder på huden. Cedrat er en citronagtig frugt med en meget tyk skræl med masser af æterisk olie i. Skrællen udgør faktisk mere end halvdelen af selve frugten. Du kender frugten fra sukat, der er den sukkersyltede version af skrællen. Det er en meget aromatisk og frisk, men også krydret duft skrællen har.
I Cedrat 37 er den kombineret med ingefær, der både giver duften et tvist og en skøn krydret åbning. Den friske og aromatiske blanding er bygget på en bund af træ, moskus og en dyb og intens ambra. Bunden bidrager ligeledes med en sødme, der får Cedrat 37 til at dufte, som den første tår af en hjemmelavet lemonade smager. En lidt skarp intensitet, der både er syrlig, krydret og aromatisk med denne her hyggelige sødme og krydring.

City Exclusive Berlin

Hver enkelt City Exclusive duft bor sædvanligvis i en storby et sted i verden. Det er derfor værd at holde øje med, hvor duften kommer fra, hvis du falder for en duft. Nogle af de City Exclusives, jeg bruger mest, hører hjemme i henholdsvis Shanghai og Tokyo, der er lidt langt. Når du ikke at dufte til Cedrat 37, inden september er omme, skal du kun til Berlin for at dufte til den. Alle de City Exclusives, der hører hjemme i de europæiske storbyer, er virkelig værd at få næsen i. Både Paris, London, Amsterdam og nu også Berlin er dufte, jeg varmt anbefaler. Du kan læse om dem i mit første indlæg om Le Labo City Exclusives. Der kan du finde en kort beskrivelse af hver af dem. Har du først en flaske af en City Exclusive kan du få den fyldt op overalt i verden.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *