Olfaktorisk onsdag: Le Labo City Exclusives 2023

Olfaktorisk Onsdag: Le Labo City Exclusives
16.08.23
Olfaktorisk Onsdag: Le Labo City Exclusives

Så er det atter den tid på året, hvor du kan se frem til at købe Le Labo City Exclusives i København. I år er der en ny duft, som ellers kun kan fås i Shanghai. Den hedder Myrrhe 55, og jeg må erkende, at det klør i mine fingre for at bestille en tester hjem. Duften af myrra, synes jeg generelt er helt fantastisk. Så jeg kan næsten ikke vente med at dufte til den. Sidste år fik jeg faktisk ikke selv købt en af de Le Labo City Exclusives, som jeg ønskede mig. Testerne af de dufte, jeg overvejer, fik jeg dog købt, så valget forhåbentlig bliver lidt mere overskueligt. Udfordringen er så, at Myrrhe 55 er lanceret, for den lyder umiddelbart som et perfekt match til mig. Det er i hvert fald svært at forestille sig, at jeg ikke vil kunne lide den.

Le Labo City Exclusives 2023

Konceptet med Le Labo City Exclusives er som altid, at du via hjemmesiden kan købe testere igennem hele august. Uanset om du køber dufte i webshoppen eller i en af Le Labos butikker, er det rart at have styr på duftene på forhånd. Derfor kan jeg varmt anbefale dig at få indkøbt testere, hvis Le Labo City Exclusives har din interesse. I øvrigt er de små flasker altid rare at have, når man rejser. Når du har testerne kan du i ro og mag teste duftene, så du ikke ender med et dyrt fejlkøb. Du har nemlig kun september måned ud til at tage beslutningen. Det gør ikke helt så meget, hvis det er duftene fra de europæiske storbyer, du er faldet for. Min egen favorit er for eksempel fra Tokyo, og det er desværre ikke en by, jeg har besøgt endnu.

Duftdestinationer

Nu ser det ud til, at jeg duftmæssigt igen skal om på den anden side af jorden. Derfor synes jeg selvfølgelig, at det er meget praktisk med sådan en Le Labo City Exclusives måned. På den måde kan jeg komme til en masse duftdestinationer, sammen med Le Labo. Og det smarte er jo, at du altid kan få din flaske fyldt igen, når først du har købt den. I anledning af at Le Labo City Exclusives måneden starter har olfaktorisk onsdag et års fødselsdag på bloggen. Det, synes jeg selvfølgelig, er lidt hyggeligt, fordi det er så skønt at dele min store interesse for dufte. Du kan læse meget mere om mine favoritter fra Le Labo City Exclusives i indlægget fra sidste år.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *