Fredagsfavorit: NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click

Fredagsfavorit: NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click
09.08.24
Fredagsfavorit: NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Da jeg så NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click ¤, gjorde jeg mig ikke engang den ulejlighed at åbne den. Næ, jeg vidste nemlig præcist, hvilket produkt det er, og jeg var ikke imponeret. For et par uger siden kunne jeg ikke finde min læbepomade. Da jeg havde travlt stak jeg en uåbnet NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click ¤ i lommen. Min overraskelse var derfor stor, da jeg åbnede op til noget helt andet end forventet.
Nogen gange må man indrømme, at man er et fjols… det bliver så i dag for mit vedkommende. Måske kan du huske min begejstring over NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip? Efter min forhastede fordømmelse var Fat Oil Slick Click ¤, nemlig en meget dyrere version af Fat Oil Lip Drip. Det var i mit hoved helt samme produkt bare i en dyrere emballage. Altså en god grund til at være sur…

Fat Oil Slick Click ¤

Som du nok har fanget, er Slick Click ¤ overhovedet ikke samme produkt som Lip Drip. Havde jeg åbnet produktet lidt før, havde jeg fundet ud af, at det er en virkelig skøn transparent læbestift. Udover at være virkelig behagelig er den nem at påføre, og så plejer den læberne godt. Den kan nemt sammenlignes med en farvet læbepomade eller faktisk læbebalsam. Det er i hvert fald sådan, NYX selv beskriver den. Som glossen indeholder den både hindbær- og multebærolie. Det betyder, at den samtidig forbedrer læbernes udseende. Den indeholder ikke noget lokalirriterende, som får læberne til at hæve op, men de syner alligevel fyldigere. Det gør især de lysere nuancer til et hit, hvis læberne mangler lidt fylde. De mørke er dog så transparente, at man ikke behøver at være nervøs for dem heller.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click ¤ findes i tolv forskellige nuancer, nogle med og nogle uden perlemor. En læbebalsam koster 139,95 kroner og kan købes, hvor du ellers køber NYX, for eksempel i Matas.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Susanne Maibritt

Læbestift som i “den holder minimum en stund” eller lip gloss som i “jeg er pist væk, inden du har talt til 10”?

Helene Randløv

Hej Susanne Maibritt
Hvis du læser lidt videre er der en ret præcis beskrivelse. Den er ingen af delene, du nævner, på mig holder den rigtig glimrende.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *