Månedens favoritter: November 2023

Månedens favoritter: November 2023
01.12.23
Månedens favoritter: November 2023

Der er altid virkelig fart på i november, men den måned fløj VIRKELIG af sted. Der har som vanligt været en masse fest, ballade og fejring, så jeg har ved flere lejligheder haft makeup på! Det er simpelthen imponerende, hvordan man helt kan miste grebet, fordi man er ude af træning. Forleden da Katja og jeg skulle filme en video, blev jeg forstyrret midt i jeg lagde makeup. Så sad jeg der, og måtte pludselig tænke over rækkefølgen. Det kommer selvfølgelig lynhurtigt tilbage, der er det heldigvis præcis som det med at cykle. I løbet af november har jeg fået utroligt mange kommentarer, både til mine dufte og til min makeup. Faktisk måtte jeg virkelig holde mig i skindet for at nøjes med én enkelt duft. Flere dufte må jeg simpelthen begrænse til helt særlige tilfælde.

Månedens favoritter: November 2023

Det er ikke atypisk, at Månedens favoritter: November adskiller sig væsentligt fra andre måneders favoritter. Blandt favoritterne denne gang er der en vild, utæmmet og forførende duft. For at slippe ud af min makeupdvale har jeg brugt en flot, enkelt og nem makeup til øjne og læber. Der er pænhed til neglene, samt mild og god pleje til hænderne fra tre meget forskellige mærker. Der er noget, der blev en redning til min nakke ved et uheld. Der er makeup til natten, og så er der god pleje og eksfoliering i et forkælende produkt. Sidst men ikke mindst er der en genial og holdbar løsning på et problem, som dog kræver lidt tilvænning.

1. Pat McGrath Labs Fetisheyes Legendary Wear Liquid Eyeshadow*

Når ordet legendarisk indgår i produktnavnet, vækker det immervæk et par forventninger… det er dog ikke helt skævt. Selvom jeg synes, at farverne er ret kedelige, faktisk er der kun to farver, jeg kunne forestille mig at eje. Den ene var udsolgt og den anden er Twilight Platinum. Det er jo ikke en farve, jeg sædvanligvis ville vælge. Twilight Platinum er dog den af de syv farver, jeg skønnede, der ville være den mest anvendelige.
Flydende øjenskygge er så hurtigt og nemt, og jeg elsker virkelig glimmer, derfor er produktet jo som skabt til mig. I min makeupdvale, eller hvad vi skal kalde det, har tilgængeligheden og farten spillet en stor rolle. Med Pat McGrath Labs Fetisheyes Legendary Wear Liquid Eyeshadow behøver jeg nærmest ikke andet. Selvfølgelig kan man supplere med forskellige produkter, men øjenskyggerne kan altså også stå alene.

2. InuaCare Inaluk Hand Cream

Det kan tælles på én hånd, hvor mange håndcremer der har fundet vej ned i min taske. Det er jo ikke rigtig noget, jeg holder af at bruge… Inaluk Hand Cream er en kærkommen undtagelse, den er nemlig let, samtidig med at den fugter rigtig godt. Det betyder, at jeg kan bruge virkelig lidt af den og stadig få en effekt. Min store udfordring med håndcreme er, at jeg jo bruger hænderne konstant. Så skal jeg jo sidde stille så længe… Der er dage, hvor det er at kræve lige rigeligt af mig. Det betyder, at mine hænder ganske ofte lider, jeg er nemlig rigtig god til at vaske hænder. Når jeg gør det andre steder end der, hvor jeg selv vælger sæbe, betyder det oftest knastørre hænder. Med InuaCare Inaluk Hand Cream i tasken oplever jeg lindring uden fedteriet.

3. Stephane Humbert Lucas Mortal Skin

Siden første spray var jeg aldeles solgt til denne duft. Den er speciel og uegnet som hverdagsduft. Det er et udsøgt kunstværk, der nærmest giver mig abstinenser, hvis jeg ikke har duftet til den længe. Under en søgen efter noget helt andet fandt jeg to prøveflasker af Mortal Skin. Det er altså først nu i anledning af billedet, flakonen her har set dagens lys.
Hvis du nogensinde har ødelagt en kuglepen, så ved du præcis, hvordan åbningen af Mortal Skin dufter. Blæk til at få noteret et telefonnummer… en krydret blanding af brombær, safran og kardemomme. Blødt læder smyger sig om kroppen sammen med en varm indhyllende sandeltræsnote og en fed sødme fra myrra. Pudret iris og en krydret dybde fra ambra slukker lyset. En varm sensuel moskus og en røget sødme fra labdanum fortsætter festen helt tæt på huden.

4. Fresh Sugar Face Polish*

I årevis har jeg set nogle af mine favorit YouTube’ere tale om Fresh. Da mærket endelig kom til Danmark i Sephora, var jeg egentlig ikke videre begejstret. Soy Face Cleanser vandt aldrig rigtig mit hjerte… Nu er der efterhånden kommet en del af produkterne, men priserne er ret vilde. Desværre er der en del af produkterne, der stadig kun kan købes online. Det er et problem, fordi jeg ikke kan teste tolerancen inden køb, og de fleste produkter er temmelig parfumerede.
Sugar Face Polish havde jeg glemt, at jeg havde prøvet, men hvor var det et glædeligt gensyn! Det er en maske, der umiddelbart syner ret sej i krukken. Den bliver dog helt blød nærmest smeltende, når man masserer den rundt på huden. Det brune sukker sliber naturligvis, men det føles ikke skarpt eller ubehageligt på nogen måde. Huden bliver babyblød, glat og velfugtet.

5. Save My Face Le Grand

Det er ikke første gang, jeg anpriser en pude fra Save My Face, men de er og bliver et kæmpehit. Det er få ting, der bliver brugt lige så meget i vores hjem. Le Grand er blevet min hyggesofapude. Den støtter bare min nakke så rart, og det opdagede jeg faktisk ved et uheld. Sædvanligvis er jeg faktisk ikke dyne-i-stuen-typen. Mit sengetøj hører til i min seng, ellers bruger jeg tæpper og de til formålet indkøbte puder. Så var der den dag, hvor jeg simpelthen ikke kunne få varmen uanset, hvad jeg gjorde. Til sidst kapitulerede jeg og hentede dynen i soveværelset. Der var mørkt, så min Le Grand kom med i farten, og så kunne jeg jo ligeså godt bruge den. Nu ligger der en Le Grand i min stol fast, det har simpelthen betydet SÅ meget for min nakke.

6. AISO Breast Tape

Der er fem meter tape i sådan en rulle, det lyder måske af meget… Det er det ikke! Man bruger mere, end jeg var forberedt på. Er man velforberedt, er placering af tapen ingen kunst, se en video og husk at bruge nipple covers! Når tapen sidder godt, er det en virkelig rar om end en lidt spøjs fornemmelse… Nu har jeg så også gået med bøjle-BH i de sidste femogtredive år, så forandringen er ret markant.
Der er KÆMPESTOR forskel på brysttape og for at være ærlig, var det noget af en overvindelse at prøve igen. Min forsigtighed skyldes brysttape, der enten gav op i løbet af aftenen, eller tape der var meget svær at fjerne. Ingen af delene er ret sjove, når man regner med et alternativ til BH’en. Tapen kommer virkelig til sin ret, især under en dybt udringet top eller kjole.

7. NYX Professional Makeup Fat Lip Drip Oil i farven 01 My Main*

For en måneds tid siden skrev jeg om denne skønne læbeolie. På det tidspunkt var der tilbud på den, som jeg naturligvis benyttede mig af. Det blev til flere farver og til flere af den klare version 01 My Main. Den er perfekt til natten, hvor jeg altså afholder mig fra at have farvet makeup på. Egentlig opfatter jeg Fat Lip Drip Oil som en lipgloss. Alligevel har den fundet vej til mit natbord, hvor den kommer på læberne, inden jeg sover. I sidste måned købte jeg en læbestift, som desværre tørrer mine læber helt ud. Selvom jeg kun bruger Fat Lipdrip Oil om natten, kan den faktisk helt udslette skaderne fra den der udtørrende læbestift. Uanset om du vælger en med eller uden farve, er det et produkt, du bør se nærmere på.

8. CND Vinylux Long Wear Polish i farverne Forevergreen #455 og Midnight Flight #457

Mørke neglelakker er altid et hit. I noget tid har jeg af mange forskellige grunde sørget for, at mine negle er ret så korte. Rigtig lange negle har jeg sjældent, fordi jeg ikke så godt kan lide fornemmelsen, især når jeg skriver. Af en eller anden grund holder jeg mest af mørke lakker, når neglene er korte. De her to… de er altså SÅ åndssvagt smukke. Den dybe blå Midnight Flight #457 med blåt, lilla og turkist perlemor, kastede jeg mig over. Den hedder næsten det samme, som en af mine favorit øjenskygger fra Nars. Det var en sort mat øjenskygge med masser af blå perlemor i. Den changerende Forevergreen #455 ser næsten matsort ud i flasken. Den har dog også en masse bordeaux og rustrødt perlemor, der altså changerer olivengrønt.

9. Yves Rocher Meadow Flower & Heather Foaming Hand Soap

I tidens løb er mange forskellige serier, dufte og skønne produkter lanceret, relanceret og desværre også forsvundet. Meadow Flower & Heather fik derfor ikke min opmærksomhed, før en dag jeg løb tør for håndsæbe inde på kontoret. Pakken med serien var blevet hentet og åbnet et par uger inden… Så da uheldet var ude, vidste jeg præcis, hvor jeg kunne finde redningen. Det blev et virkelig glædeligt møde, for jeg havde på ingen måde forestillet mig så fin en duft. Det er Bain de Nature, der er blevet relanceret, og dermed har et par nye dufte set dagens lys. Udover at dufte dejligt er Meadow Flower & Heather Foaming Hand Soap også både mild og uden sulfater. Der er hele otte forskellige dufte at vælge mellem, og lige nu er de to julevarianter også på lager.

10. Sensai Lasting Plump Lipstick

Sensai har jeg altid anset som et vanvittigt eksklusivt mærke. Det er teksturerne, emballagen og duften, der gør det. Det er virkelig luksus, og priserne i hvert fald på makeuppen er faktisk rimelige, set i det lys. Det er afgjort også makeuppen, jeg har flest erfaringer med, hvorimod erfaringerne med hudplejen halter lidt. I flere år brugte jeg sådan en primeragtig highlighter, når jeg skulle noget særligt. Glowing Base hedder den vist, den er et hit. Nu er jeg altså faldet for Lasting Plump læbestifterne. Du køber et læbestifthylster og en eller flere refill’er ved siden af. Den var let at sætte i, men jeg har faktisk ikke prøvet at skifte den endnu… Der er flere farver, som jeg er virkelig lun på, dem skal jeg afgjort have købt. Her er det LP03 Fuchsia Pink og LP09 Vermilion Red, der begge er smukke.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *