Fredagsfavorit: Technique Pro Makeup Guider

Fredagsfavorit: Technique Pro Makeup Guider
12.07.24
Fredagsfavorit: Technique Pro Makeup Guider

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

For noget tid siden faldt jeg over en dimmer blandt ”nyheder” hos Matas. Forventningerne til Technique Pro Makeup Guider * var ikke særligt høje, men nøj, hvor har jeg haft det sjovt med den. Denne dimmer er til meget mere glæde og gavn, end jeg overhovedet troede muligt. Technique Pro Makeup Guider * har vist sig at være et af de bedste køb længe. Det kan man jo ikke vide, før man prøver den.
I takt med at makeup ikke længere er en del af min hverdag, har jeg selvfølgelig mistet øvelsen. Det er særligt flydende eyeliner, der slet ikke ligger i hånden, som det har været tilfældet før. Engang havde Beauty Blender en lignende dims, der til forveksling lignede et guitarplekter. Den var jeg vildt glad for, men den findes ikke længere. Technique Pro Makeup Guider * har den kæmpestore fordel, at den netop kan bruges som guide på en anden måde.

Technique Pro Makeup Guider *

Tænk at femogtredive kroner kan gøre så stor en forskel for en gammel trunte som mig. Det er simpelthen alletiders bedste silikonedimmer i hele min makeuptaske. Den er nemlig også perfekt til at rette op, hvis man nu får lavet ballade med sin mascara. Der står godt nok, at man også kan bruge den som skjold, når man lægger mascaraen på. Det har jeg ikke prøvet, men den er fabelagtig til at fjerne klatter bagefter. Hvis det er helt tosset, tager jeg noget makeupfjerner (uden olie) på et stykke papir. Den kan nemlig fint komme ind under vipperne under øjet og fjerne balladen. Udover at gøre det at lægge flydende eyeliner til en leg, kan den også bruges til læbekanten. Det er altså nærmest alt præcisionsarbejde i din makeup, du kan få hjælp til med dette geniale værktøj.

Autopilot til femogtredive kroner

Som sagt koster Technique Pro Makeup Guider 35 kroner*, og så kan de stort set lægge eyeliner på autopilot. Det bliver ikke lettere at lægge flydende eyeliner i takt med, at øjenlågene bliver tungere. Derfor er jeg taknemmelig for at min nysgerrighed vandt, og jeg derfor klikkede Technique Pro Makeup Guider * hjem. Forleden havde jeg for første gang i RIGTIG MANGE år sort flydende eyeliner på a la Amy Winehouse. Min forfængelighed og perfektionisme forbyder mig nemlig at gå ud med skæv eyeliner, hvorfor jeg har undgået synlig flydende eyeliner i årevis.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Anne Sofie A

Noget helt andet – undskyld – er jeres Cremen og Alt i et cremen det samme???
Kan kun finde cremen i Matas alle andre har bare alt i et….
God regnvejrsdag ☔️

Helene Randløv

Hej Anne Sofie
Nej da, det er to meget forskellige cremer. Nu ved jeg ikke, hvilken Matas du besøger, men de kan jo altid bestille produkterne hjem til dig. Eller du kan bestille online og hente i din lokale Matas.

Kh. Helene

Anne Sofie A

Tak for svar 👍
Cremen er mere ‘ tyk ‘ i konsistens end den anden ikke også og mere beregnet til ansigtet?

Helene Randløv

Nej, det er Alt i et Creme, der er den fedeste, men det er Cremen der nærer bedst.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *