Fredagsfavorit: Zarko Beauty By Oli Lipstick

Fredagsfavorit: Zarko Beauty By Oli Lipstick
05.07.24
Fredagsfavorit: Zarko Beauty By Oli Lipstick

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Nuancen på Zarko Beauty By Oli Lipstick ¤ i farven 005 Sending Love fik mig næsten til at hvine af fryd! Det er den der helt rigtige røde nuance, i en let mat formel, der holder godt. Så er det altså lige til at blive helt lykkelig af. Det er ikke en hemmelighed, at jeg er meget glad for læbestift i klare røde og pink nuancer. Det er heller ikke en hemmelighed, at jeg er vild med Zarko og resten af familien. Mærket blev for nogle år siden udvidet med Olivias makeup, så der nu både er Zarkoperfume og Zarko Beauty. Det er forhåbentlig heller ikke en hemmelighed, at jeg har MANGE favoritter hos begge mærker. Her er altså endnu en… Zarko Beauty By Oli Lipstick ¤, og især farven 005 Sending Love har vundet mit hjerte. De andre farver er naturligvis også fine… men lidt mindre mig.

Zarko Beauty By Oli Lipstick ¤ i farven 005 Sending Love ¤

Der er saftsuseme mange forskellige røde nuancer! Præcis derfor er det lidt af en bedrift at ramme helt rigtigt, når man satser på en eneste nuance. Det kan være så svært at finde den helt rigtige farve læbestift, det er uanset hvilken nuance man går efter. Der er dog nogle nuancer, der klæder de fleste, det er lige nøjagtig dét 005 Sending Love er. Nu er jeg til ret mange forskellige nuancer af rød, orange, pink, mauve, koral og endda lilla. Alligevel er det ikke nemt at finde de farver, som bare går til alt. Selvfølgelig kan man altid dæmpe farven lidt ved at duppe den på eller lægge lipgloss over. Det er bare rart, når man bare kan tage læbestift på uden at tænke over valget.

Som i gamle dage…

Nu har jeg vist gjort det så klart, som jeg kan… farven 005 Sending Love er jeg vild med! Zarko Beauty By Oli Lipstick ¤ kan dog også noget andet… Den er nemlig det, der i de gode gamle dage hed satin finish. Formlen er den perfekte blanding af cremet, halv mat, meget pigmenteret og vildt holdbar læbestift. Den er altså cremet uden at den flyder ud eller migrerer ud på kinden. Den er mat uden at læberne tørrer ud. Den er så pigmenteret, at den bliver på eller i det mindste forsvinder pænt og gradvist. Det er svært at ønske sig mere…
Selv etuiet er pænt, og så er lukkemekanismen magnetisk. Selve læbestiften har en god form, og er derfor nem at tage på uden et spejl. Det lyder måske overflødigt, men det er altså rart ikke at behøve et spejl til at opfriske læbestiften.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Du finder blandt andet Zarko Beauty By Oli Lipstick i Matas Webshop*, Magasin* og selvfølgelig i Zarkos egen webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *