Fredagsfavorit: Manicurist Glow Manicure Kit

Fredagsfavorit: Manicurist Glow Manicure Kit
14.06.24
Fredagsfavorit: Manicurist Glow Manicure Kit

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Lige i øjeblikket kigger jeg taknemmeligt på Manicurist Glow Manicure Kit i den lille taske. Ser du på de seneste måneders favoritter, kan du måske se, at der er noget dovent over valgene af neglelak. Der er slet ingen tvivl om, at samtlige neglelakker er fantastisk smukke og bestemt pynter på neglene. Der er sådan set heller ikke noget galt med at være lidt doven… indimellem. Det har bare stået på meget længe nu. Derfor landede Manicurist Glow Manicure Kit på det helt rigtige tidspunkt og fik prikket lidt til samvittigheden. Det har nemlig resulteret i, at jeg ENDELIG fik taget mig sammen til at give mine negle en kærlig omgang. For nu at sige det, som det er holder jeg meget lidt af at file negle. Når man så samtidig har så bløde negle, som jeg har, kan det virkelig resultere i nogle træls uheld.

Dit visitkort eller din dårlige samvittighed

Det der med at file negle… det tager enten hundrede år, eller man kan bruge en grovere fil. Udfordringen med den grove fil er, at jeg synes det er VILDT ubehageligt, og det giver mig kuldegysninger. Bruger jeg en finere fil, tager det så lang tid, at min tålmodighed bliver udfordret. Så er det altså svært at tage sig sammen til at få ordnet negle.
Min mor har hele mit liv ordnet negle to gange om ugen. Måske er hun med de mere holdbare formler gået ned til én gang nu… Det er afgjort mit mål at få prioriteret det, faktum er bare, at jeg ikke får det gjort. Pludselig er der gået to uger, så en måned og så videre. Det irriterer mig grænseløst, men så mindede Manicurist Glow Manicure Kit mig om, hvor hurtigt, det kan gå.

Manicurist Glow Manicure Kit

Generelt er jeg ikke specielt stor fan af den slags sæt. Det var derfor landet i bunken med ting, jeg ikke helt kan overskue. Den har jeg for vane at pille ved, når jeg taler i telefon. Sådan skete det en dag, at ældsten ringede, og vupti havde jeg helt uden at opdage det pæne negle. Faktisk nåede jeg ikke rigtig at registrere, at jeg ordnede negle, før jeg var færdig. Det var VIRKELIG på tide, at jeg fik det gjort, så glæden var kæmpestor. Manicurist Glow Manicure Kit består af seks produkter, en neglefil, en buffer, en rosenpind og tre forskellige plejeprodukter. Der er blødgørende neglebåndspleje, den fine og plejende lak, som sættet er opkaldt efter og et fugtserum. Produkterne er uparfumerede og rigtig rare at bruge. Manicurist Nail Care Active Glow Raspberry er stjernen, neglene bliver bare så fine.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Annie Jensen

Hej
Har I testet gel serien fra The Manicurist.
Kunne godt tænke mig at vide om den er så meget bedre og lettere at få af end andre gel lakker.
Mvh Annie

Helene Randløv

Hej Annie
Nej, det har jeg ikke, men det er da muligt, at jeg kan finde ud af det 🙂

Kh. Helene

Lotte

Hvo4fan har holdbarheden mon været?

Helene Randløv

Hej Lotte
Det er jo en hybrid mellem pleje og lak, men alligevel holdt det glimrende på mine negle.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *