Olfaktorisk onsdag: The 7 Virtues Amber Vanilla

Olfaktorisk onsdag: The 7 Virtues Amber Vanilla
22.05.24
Olfaktorisk onsdag: The 7 Virtues Amber Vanilla

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Da The 7 Virtues* sidste år lancerede Coconut Sun tænkte jeg mest af alt ”NEJ TAK”! Kokos er ikke en af mine favoritnoter, når det kommer til dufte. Alligevel måtte jeg erkende, at det er en rigtig fin duft, der ikke giver mig uheldige associationer. Billederne på min indre filmfremviser har jeg nævnt før, derfor vil jeg undlade at kede dig med gentagelser. Kønt er det nemlig ikke… Senere samme år lancerede de Cherry Ambition, der også overraskede virkelig positivt. Med et navn som Amber Vanilla*, var jeg på med det samme… Det kan kun blive godt. Den antagelse viser bare, at det er en farlig kunst at købe noget uden at dufte til det først. Lad mig slå fast, at The 7 Virtues Amber Vanilla * på ingen måde er en dårlig duft. Den lever bare slet ikke op til mine forventninger.

The 7 Virtues Amber Vanilla *

Mærket rammer midt i skiven på SÅ mange punkter. Derfor vil jeg også virkelig gerne elske alle deres dufte, indtil videre er det desværre ikke helt sådan. Da mærket er begrænset til Sephoras webshop*, kan man ikke lige dufte til dem inden køb. Alligevel var jeg helt rolig, da jeg lagde Amber Vanilla* i kurven. Lige de to noter er oftest helt ufarlige og giver oftest varme til en duft. På flasken står der, at den indeholder bergamotte, den note kan jeg slet ikke fange. Til gengæld er der en solid dosis rosenpeber og i hjertet kommer en peberagtig pink nellike og en helt sart liljekonval. Bunden er vanilje, ambroxan, moskus og Iso E Super og sandeltræ. Duften er beskrevet som en hudduft, og især molekylerne i bunden gør ikke meget væsen af sig. Faktisk er det mest sandeltræ med et strejf af vanilje.

Aromaterapi

At Amber Vanilla* er en aromaterapeutisk duft… forstod jeg først, da jeg ville læse om duften hos The 7 Virtues. Duften skulle bidrage med trøst og velbehag, inspirere til taknemmelighed og styrke kærligheden til dig selv. Det er ret store ord, når den oven i købet vil være svær for nogen at dufte. Forudsat at du sprayer duften på, mens du overvejer dine intentioner, skulle den gøre dig blidere og mere omsorgsfuld. Samtidig med at humøret bliver bedre og du får indre fred. The 7 Virtues* anbefaler at kombinere duften med andre dufte for en duft mere tilpasset dine behov.
Det er en lille smule langhåret for mig, men altså nu har jeg selvfølgelig ikke prøvet. Så jeg kan ikke afvise, at jeg langsomt men sikkert bliver et meget bedre menneske. Faktum er, at den dufter meget svagt, men den holder til gengæld virkelig længe på huden.

The 7 Virtues kan altså købes i Sephoras webshop*, hvor der findes to størrelser af næsten alle duftene.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *