Fredagsfavorit: Tessa Beauty Boss Gloss

Fredagsfavorit: Tessa Beauty Boss Gloss
10.05.24
Fredagsfavorit: Tessa Beauty Boss Gloss

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Min glæde på Tessas vegne var stor, da jeg så, at hun i forrige uge lancerede sit eget mærke. Det er selvfølgelig også et ganske særligt og virkelig godt hold, der står bag. Alligevel havde jeg ikke forestillet mig, at det var produkter, jeg ville sætte pris på. Der er vel ingen tvivl om at Tessa er Ben, men hverken genren eller looket er noget for mig. Heldigvis er min genvundne glæde ved lipgloss her efter et par år stadig intakt, og Tessa Beauty Boss Gloss ¤ er et hit! Der er indtil videre tre farver, og det er selvfølgelig særligt den røde Luftkys 003, jeg er begejstret for. Farven er bare helt rigtig, og så er der pink perlemor i. Den minder rigtig meget om en yndlings gloss, jeg havde for mange år siden. Det er derfor lidt nostalgisk at være genforenet med netop denne farve igen.

Tessa Beauty Boss Gloss ¤

Konsistensen er meget mere som en læbeolie end en egentlig gloss. Det betyder i praksis, at den på ingen måde føles eller ser klistret ud på læberne. Den indeholder både fugtgivende hyaluronsyre og et algeekstrakt, der har en masse gode egenskaber. Tessa Beauty Boss Gloss ¤ er altså ikke bare pæn, faktisk plejer den også læberne. Samtidig opnår du en let volumeneffekt, uden at det brænder eller svier det mindste.
Farverne er alle semitransparente, ønsker man en mere intens farve, kombinerer man selvfølgelig Tessa Beauty Boss Gloss med den matchende Sjakaliner¤. Der er en tuschlignende lipliner, der fungerer som en lipstain. Sjakaliner holder rigtig fint, inden den tørrer op, skal man dog være opmærksom på, at den kan løbe ud.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Tessa Beauty

Sortimentet består indtil videre af tre farver Boss Gloss og matchende farver af den tuschagtige lipliner Sjakaliner Lip Liner. Så er der Daah! Mascara, Glo På Mig Faux Lashes og Don’t Even Ask Press On Nails. Personligt glæder jeg mig meget til at prøve Daah! Mascara og blive dus med Sjakaliner… Jeg er nemlig ret pjattet med alle tre farver. Produkterne finder du blandt andet i Matas, hvor de koster mellem 119,95 kroner og 199,95 kroner*. Tessa Beauty Boss Gloss ¤ koster for eksempel 149.95 kroner*.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *