Fredagsfavorit: Duftverket

Fredagsfavorit: Duftverket
09.02.24
Fredagsfavorit: Duftverket

Det kommer nok ikke som en kæmpe overraskelse, at mit hjerte banker hårdt for dejlige dufte. Det gælder også dufte til hjemmet, men der kommer man altså også rigtig langt med et åbent vindue… Duftlys har altid fascineret mig, men der er mange ting ved duftlys, jeg virkelig ikke bryder mig om. Forskellen på duften, når lyset er henholdsvis tændt og slukket, er bare én ting, jeg har det svært med. I det hele taget er jeg ret dårlig til levende lys, fordi der bare sker noget med luften i rummet. For ikke at tale om lugten, når lyset går ud. Mine luftveje er IKKE begejstrede. Introduktionen til duftvoks fra Duftverket viste sig at løse flere af mine udfordringer. Der er mange fordele ved voks frem for lys, og nu kan jeg endda erstatte lys med en elektrisk lampe til at smelte voksen.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Duftverket*

Mit første møde med Duftverket* var altså på mange måder lidt af en overvindelse for mig. Desværre kan jeg ikke prale af at være en særlig tillidsfuld person. Da valget af dufte viste sig at være for overvældende, måtte jeg finde tilliden frem og stole blindt på Lene. Heldigvis har hun virkelig god smag! Sagen er, at der er rigtig mange både fantastiske navne og skønne duftkombinationer. I årenes løb er der kommet flere og flere dufte, der er i duft af spa- og rent vasketøjskategorien. Det er jeg kæmpe fan af! Selvom blomsterdufte også kan være skønne, så er jeg mere til, at mit hjem dufter rent.

Lys kontra duftvoks

Særligt min ældste søn slægter mig på, når det gælder kærlighed til dufte. Han fandt nogle æsker med lys, som jeg har modtaget gennem tiden. De sidste par måneder har han hygget sig med at tænde dem. Det er ikke noget ham den langhårede sætter særligt stor pris på, han jeg godt røbe. Det er bestemt heller ikke alle dufte, der er faldet i min smag. Godt nok synes jeg kun, at jeg havde gemt de bedste af dem…
Hans glæde ved lysene har mindet mig om ulemperne ved dem. Derfor er jeg jo også blevet mindet om alle fordelene ved duftvoks. Du kan nemlig slukke og tænde for voksen, fuldstændig som du vil. Det vil sige uden at være nervøs for, at lyset brænder dårligt efterfølgende. Der er ingen vedligehold og besvær, det er en kæmpe fordel.

Gode duftblandinger, smittende godt humør og glædesdans

Er du ikke til duftvoks, er der også klassiske duftlys hos Duftverket*. Hvor du også kan finde både diffusere, lamper og endda duftpinde… alt sammen med Lenes gode duftblandinger. Hvis du er til duft til hjemmet, er der altså garanteret også en duft og en form for dig.
Det bedste ved at købe produkter fra Lene er, at man får ros og opmuntring og ekstremt meget smittende godt humør med på vejen. Faktisk sikrer en pakke fra Lene hundrede procent både humør og stemning. Udover det er Lene så fantastisk ukrukket, det er nemlig ingen hemmelighed, at hver eneste ordre udløser en glædesdans. Du kan læse meget mere om Lene og hendes vej ind i det at være selvstændig på Duftverket*.

Selvom Duftverket* har stået på min liste over favoritter i lang tid, er det ikke helt tilfældigt, at indlægget lander i dag. I næsten to dage var Duftverket sitet og shoppen nede*, det er rigtig meget omsætning tabt for et lille firma. Derfor håber jeg, at du vil overveje at støtte Lene og hendes fine virksomhed. Læs eventuelt om duftvoksen i nogle af de tidligere indlæg.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Helle Alvilda Storgaard

Hej Pudderdåser
Jeg har det præcis som du! Mit hjem skal dufte rent! Jeg er astmatiker, og har lige brugt en mindre formue på kunstige stearinlys, da rigtige stearinlys tager ilten i lokalet. Hvilke dufte fandt Lene til dig? Jeg er som sagt ikke til stearinlys, hvorfor voks nok heller ikke er sagen, da det jo skal smeltes med et stearinlys.

Helene Randløv

Kære Helle
Det er MAAAAANGE år siden nu, så jeg kan simpelthen ikke huske det. Sidenhen er mange af mine favoritter desværre udgået. Jeg tror da, jeg skal have lavet en lille liste over mine favoritter. Som nævnt ovenfor, behøver du netop ikke stearinlys, fordi der nu er elektriske lamper/brændere.

Kh. Helene

Lene

Hej Helle – du behøver ikke fyrfadslys for at smelte min duftvoks. Det kan også gøres med elektriske duftlamper, som du finder her 🙂 KH Lene Nehlsen, DuftVerket
https://duftverket.dk/product-category/alle-duftlamper/elektriske-duftlamper/

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *