Tirsdagstip: Vælg din glimmer med omhu

Tirsdagstip: Vælg din glimmer med omhu
14.11.23
Tirsdagstip: Vælg din glimmer med omhu

For noget tid siden sad jeg og skrev en liste over, hvad jeg kunne skrive af indlæg resten af året. Ideerne endte i én stor pærevælling, men der var én eneste idé, der fik tildelt en dato. Det var netop Tirsdagstip: Vælg din glimmer med omhu. Det pudsige er, at jeg lørdag formiddag sad foran én i bussen, der netop talte om glimmer. Så længe jeg ikke selv havde musik i ørerne, overhørte jeg altså denne her samtale om hobbyglimmer. Veninden i den anden ende af samtalen læste åbenbart med her, for hun læste op fra et ældre indlæg. Heldigvis ændrede det umiddelbart kvindens mening, for hun lovede i hvert fald ikke at købe hobbyglimmer. Det var en særlig stor tilfredsstillelse, så mange tak til dig, der hjalp mig med at sprede ordet.

Pas på!!!

Brugen af bly, farvestoffer fra maling og andre sære ting i den boldgade som makeup hører heldigvis fortiden til. Derfor undrer det mig altid, at mange tror, de fint kan gå i hobbyforretninger og købe makeup. I dag er der altså ingen undskyldning overhovedet, der er masser af glimmer på markedet. Der er endda også en del, der med god samvittighed kan bruges rundt om øjnene.
Du skal alligevel være forsigtig, det kan på ingen måde anbefales at få glimmer i øjet! Derfor er det også vigtigt, at du følger vejledningen i at få det af igen. Det skal nemlig af inden den øvrige makeup, så du ikke får gnedet glimmer i øjet ved et uheld.

Vælg din glimmer med omhu

Der er efterhånden masser af glimmerprodukter, der er beregnet til brug i øjenomgivelserne. Det er derfor, at det er en gåde for mig, at nogen overhovedet vælger at tage den risiko. Det er altså ikke, fordi jeg har en eller anden aktie i glimmermakeup. Du er bare virkelig ikke interesseret i at få en øjenskade, fordi du brugte hobbyglimmer frem for makeupglimmer. Selvom du ikke lige kan se forskellen, betyder det ikke, at den ikke er der! Faktisk kan det siges helt enkelt! Det er ligegyldigt om du er ung eller gammel, lad være med at købe hobbyartikler til øjnene.

Måske kan du huske, at jeg var lige ved at dåne af glæde over EcoSparkles i forbindelse med Pride? I hvert fald er min glæde på ingen måde reduceret. Det kunne meget vel være nu, at jeg endelig skal teste dem! Billedet jeg har lånt fra sitet er af den glimmer, der hedder Fancy Flaminco.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *