Torsdags top ti: På ønskesedlen

TorsTopTi091123PåØnskesedlen
09.11.23
TorsTopTi091123PåØnskesedlen

I de sidste par uger har jeg virkelig kæmpet for at komme på ønsker til ønskesedlen. I næste uge har jeg nemlig fødselsdag, og selvom jeg ikke fylder rundt, skal jeg åbenbart fejres. Selv ham den langhårede, der ellers mener, at gaver er for børn, har spurgt til ønskesedlen. Hans forslag har bragt temmelig meget morskab med sig. Det er godt, jeg aldrig er i tvivl om hans store kærlighed til mig. Ellers ville jeg nok være i tvivl, om han egentlig er klar over, hvem han er gift med. Når jeg taler med mine veninder, er det nogenlunde det samme, de fortæller. Det minder mig om valget af slik i biografen, jeg kan uden problemer blande en pose til hver af gutterne. Det er derimod umuligt for dem at blande en pose til mig. Og det er altså ikke, fordi jeg er kræsen…

På ønskesedlen

En ting, der er fast på ønskesedlen, er oplevelser. Koncerter, bøger, foredrag, café-, museums- eller restaurantbesøg, teaterforestillinger, en tur i biografen eller bare en planlagt dag, hvor jeg hverken skal bekymre mig om rejseplanen eller reservationer. Det behøver slet ikke at være vildt, dyrt eller spor kreativt. Som jeg talte med Katja om, er det rart, at nogen gør sig lidt umage. Eller simpelthen bare viser, at de faktisk virkelig godt gider at være sammen med én. På ønskesedlen er der nogle absurd dyre ønsker, der er også nogle der er så billige, at de fleste kan være med. Der var faktisk nogen, der var endnu billigere, men da jeg fandt linket, kom jeg til at bestille dem selv… Så de blev udsolgt!

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

1. Lisa Aisato Spor

Der er nogle kunstnere, der formår at udtrykke et følelsesregister så bredt, at det næsten ikke er til at fatte. Sådan én er Lisa Aisato. For mig startede det på Instagram, så var der bogen Livet – Illustreret, som jeg nærmest har foræret til alle, jeg kender. I øvrigt mener jeg, at det er en bog ALLE bør eje. Man kan altid finde noget, der passer på netop dén sindsstemning, man har lige i dét øjeblik. Der er ualmindelig mange print og plakater at vælge mellem, i dag var det altså Spor, der gjorde størst indtryk. Det vil sige, det har det gjort, siden første gang jeg så illustrationen.

2. Teaterbilletter

Det er ikke så længe siden, jeg læste Fjodor Dostojevskij klassikeren Idioten. I begyndelsen af det nye år opsætter en af de lokale scener, Teater Republique, den i en moderne version. Det er ikke svært at forestille sig, at det kan blive en succes eller i hvert fald en oplevelse.
Da ham den langhårede spurgte, hvad jeg ønsker mig, var det netop et af ønskerne… altså oplevelser! Som jeg også sagde til ham, er jeg faktisk ikke ret sart på det punkt. Opera, et besøg på restaurant fodkold eller museumsbesøg… så længe der er en anden end mig, der arrangerer.

3. Yogastrop

Det er ikke så spændende at høre om ondt i ryggen og andre smerter. Det gider jeg ikke underholde med, selvom det snart har været del af min hverdag i to år. For nylig blev jeg af en behandler vist nogle øvelser, der på kort tid, har hjulpet mere end noget andet. Til de øvelser har jeg brug for sådan en yogastrop. Mit hjem rummer ellers diverse bolde, elastikker, puder og klodser til træningsbrug. Sådan en yogastrop har jeg ikke, og selvom det går an at strække ud uden den. Så skal jeg helt klart have en på sigt. Mulighederne er mange, og hvem har ikke brug for lidt hjælp, når man skal have strukket ordentligt ud.

4. Puredistance Papilio

De første ord, der falder mig ind, når jeg tænker på Puredistance duftene, er: sofistikerede, elegante og komplekse. Både White og Gold er nogle af mine favoritter, de får mig til at føle henholdsvis lykkelig og meget elegant. Det er nok også nogle af de dufte, der kommer tættest på at være faste medlemmer i min duftgarderobe. Og sådan én kunne Papilio sagtens blive, jeg har allerede brugt en hel prøve op. Det betyder desværre, at jeg er løbet tør for den, og det kan jeg ikke rigtig overskue. Min største udfordring er dog om det er Papilio eller en af de andre, der skal være min.

5. Pip Studio Jolie Heron Dots Gold stor tepotte 1,6 liter

Det er næppe en hemmelighed, at jeg er tedrikker. Det er svært for mig at finde tekander, jeg kan holde ud at skænke af. Derfor har jeg studeret den ene isenkræmmer, te- og interiørbutik efter den anden igennem. I min søgen faldt jeg over Pip Studio. Motiverne på tekanderne er tilpas fjollede til, at jeg kan overskue det… Desværre ved jeg jo ikke, hvordan de er at hælde af. Udformningen ser dog rimelig ud, selvom jeg helst så, at der var et håndtag oppe foran låget. Ud af de MANGE tekander, jeg kiggede på, var der præcis nul kander med sådan et håndtag.

6. Pilgrim TAHOE recycled kædeøreringe hæmatitbelagt

På forhånd undskyld til Pilgrim, jeg magtede ikke at kædeøreringe stod i to ord. Det er vildt svært for mig at finde øreringe, jeg kan holde ud at have på i længere tid. Om det er tiltagende sarthed, ved jeg ikke, faktum er, at kædeøreringe er det eneste, jeg kan holde ud. Eller det vil sige, der er mange jeg kan holde ud, udfordringen er, at de ikke bliver siddende. Der er desværre SÅ mange øreringe, jeg har tabt, og det gider jeg ikke. Derfor har jeg efterhånden sjældent øreringe på. TAHOE gør ikke meget væsen af sig… det passer mig glimrende.

7. GoodFlow Luksus Infrarød Saunatæppe*

Det ville være helt fantastisk med sådan en fætter, når kroppen er sur. Det falder mig desværre ikke naturligt at passe på mig selv. Det betyder, at jeg temmelig ofte får overtrænet, hvilket selvfølgelig ofte resulterer i meget ømme muskler. Selvom mit elskede varmetæppe er guld værd, når kroppen værker, forestiller jeg mig, at et saunatæppe ville gøre underværker. Luksusversionen har tre varmezoner, der kan indstilles uafhængigt af hinanden. Det lyder virkelig rart for sådan en som mig, der bare hader at få meget varme fødder. Samtidig har saunatæppet en vis tyngde, så det virker lidt som en tyngde- eller kugledyne.

8. Bellicon Fitnesstrampolin Classic

Hjemmetræning er da fint, men altså jeg er et legebarn. Tænk, hvis man kunne motionere, samtidig med at man havde det sjovt og fik set hele sin yndlingsserie? Igen…  Som ældsten tørt bemærkede: ” du er faktisk tosset nok til at få den brugt”. Før skader, fald og det løse gik jeg til springgymnastik. Allerede den gang elskede jeg at hoppe, så det virker som en helt oplagt mulighed for træning. Efter at have læst her, der og allevegne er jeg faldet over Bellicon, der er et tysk mærke. Hvis du har erfaringer, så del dem MEGET gerne med mig, for billige er de ikke.

9. Nishane Nefs*

Det tyrkiske mærke Nishane er landet i Matas. Da det endnu bare var et rygte, ringede jeg til distributøren for at høre, om Nefs ville være i sortimentet. Det gjorde jeg, fordi det er en aldeles fortryllende duft… i hvert fald ifølge min hukommelse. Selvom jeg holder ekstremt meget af mange forskellige dufte, så er der selvfølgelig nogen, der rammer anderledes. I beskrivelsen på Matas webshop står der: ”… en udsøgt orientalsk duft, der bygger bro over kløften mellem civilisationer”. Det er alligevel en ret så vidtløftig erklæring. Gid en duft faktisk kunne have så stor en indflydelse på omgivelserne…

10. Dyson AirWrap Long Barrels 20mm* og 40mm*

Jo, jeg bruger den sandelig stadig, Dyson AirWrap er og bliver et hit. Det er altid rart med afveksling og selvom de er udsolgt lige nu. Så kommer den lille og den store af de lange krøllerør til Dyson Airwrap med på ønskesedlen alligevel. Det er vildt så stor en forskel den ekstra længde gør. Totterne kan også være større, og det reducerer jo tidsforbruget betragteligt. Selvom det ikke tager vildt lang tid at krølle hele håret med Airwrap, så er det altid rart, når det kan gå endnu hurtigere. Selvom jeg er i tvivl, om 40mm krøllen vil holde i mit hår, bliver jeg jo nødt til at prøve.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *