Fredagsfavorit: Maybelline Sky High Mascara

Maybelline Sky High Mascara
03.11.23
Maybelline Sky High Mascara

Indlægget er skrevet af vores søde erhvervspraktikant Dicte.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Det hører til sjældenhederne, at jeg bemærker, hvor godt min mascara sidder. Det vil sige, indtil jeg prøvede Maybelline Sky High Mascara ¤. Selvom jeg selvfølgelig gør mig umage, ser mine øjenlåg normalt helt sorte ud, efter jeg har applikeret min mascara. Når jeg bruger Maybelline Sky High Mascara ¤ er der kun minimale rester. Det er nok udformningen af børsten, der sørger for en bedre fordeling af selve produktet, så det ikke kommer på huden. Maybelline Sky High Mascara ¤ giver også en større længde effekt end andre mascaraer, jeg har prøvet. Dog gør den ikke ens vipper tykkere, hvis du har kortere men kraftige øjenvipper, så vil denne mascara være perfekt til dig. Selv hvis man tager flere lag på, så klumper ens vipper ikke sammen, eller ser unaturlige ud.

Goodbye til rester om øjnene

Normalt oplever jeg, at der er lidt afsmitning rundt om mine øjne, når jeg har haft mascara på hele dagen. Med Maybelline Sky High Mascara ¤ holder mine øjenvipper langt bedre. Som de fleste andre fjerner jeg først min makeup om aftenen, så det er skønt at slippe for det problem. Normalt tjekke jeg vipperne i spejlet mange gange i løbet af dagen, fordi jeg ikke vil ligne en panda. Det er altså rigtig mange timer, jeg ikke behøver at bekymre mig om mine vipper. Mascaraen ¤ hverken drysser eller smitter af, samtidig er den nemmere at få af.

Et mere naturligt look

Mascaraen har altså mange gode egenskaber, en af de rigtigt vigtige er, at den ikke klumper. Mascaraen giver mine øjenvipper mere længde end volumen, hvilket får dem til at se meget mere naturlige ud. Som nævnt holder mascaraen længe, den klumper og drysser ikke og så smitter vipperne heller ikke af. Børsten er god og let at bruge, den samler tilpas meget produkt op, så det ikke kommer ud over det hele. Den holder ikke bare igennem alle de mange timer gennem ens dag, den er også let at fjerne.

Maybelline Sky High Mascara

Der findes flere forskellige varianter af mascaraen, den er i to farver og der er endda også en primer. Der er Maybelline Sky High Mascara i farven Very Black. Den findes også i en ekstra sort version, hvor emballagen er sort, den hedder Cosmic Black *. Så er der en vandfast version* og en primer*, der har den kæmpefordel, at den er mørk i stedet for hvid. Du kan også finde en i en blank emballage*, men der er det vist kun emballagen, der er anderledes. Prisen på Maybelline Sky High Mascara varierer alt efter, hvor du køber den, og hvilken en du køber.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Susan

Total yndlingmascara!!!
Det er også en mascara jeg aldrig vil undvære. Jeg har endda haft den på til begravelser og grædt uden at den har været “uartig”.

Håber også snart at finde den i en brun version. Da jeg gerne vil eksperimenterer med en blødere hverdagslook.

Helene Randløv

Hej Susan
Det undrer mig faktisk, at den ikke allerede er der.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *