Tirsdagstip: Sådan kan du også bruge lipliner

Tirsdagstip: Sådan kan du også bruge lipliner
19.09.23
Tirsdagstip: Sådan kan du også bruge lipliner

Ja… Mørk lipliner er på mode igen. ”Tirsdagstip: Sådan kan du også bruge lipliner” er en lillebitte guide til looket, der igen er på alles læber. I sidste uge beskrev jeg, hvordan jeg er ret udfordret af looket med highlighter på hele øjenlåget. Det er slet ikke på højde med, hvor udfordret jeg er af mørk lipliner. Her hjemme var det nogle dejlige om end temmelig frække damer, der holdt fast i looket langt op i nullerne… Derfor blev jeg helt stresset, da looket med mørkere lipliner og forholdsvis lyse læber, tittede frem sidste år. Det giver mig bare nogle helt skæve associationer. Der er masser af nuancer, der klæder hinanden så godt, at man slet ikke lægger mærke til kontrasten. Og så er der alle de andre… Det er dem, der på den ene side udfordrer mig, og på den anden side er vildt cool.

Som i gamle dage…

Den ene måde at bruge lipliner, er selvfølgelig at fylde hele læben ud med liplineren. Det var sådan, man fik læbestift til at være holdbar før i tiden. Det har de ultraholdbare flydende læbestifter lavet om på. Faktisk kan jeg ikke huske, hvornår jeg selv benyttede mig af det trick. Det er nok meget godt, for det er en tør omgang på læberne. Det kan man selvfølgelig også godt argumentere for, at mange af de flydende læbestifter er. Måske er det bare vanens magt, der gør, at jeg husker det sådan. Uanset hvad fejler tricket sådan set ingenting, og effektivt det er det!
Hvis du var ung i midten af halvfemserne, har du helt sikkert også brugt en mørk lipliner og en alt for lys læbestift… Looket er tilbage om end i en noget opdateret version, det trøster mig lidt.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Sådan kan du også bruge lipliner

Looket er ikke HELT det samme som der i sluthalvfemserne. Det ER mere sofistikeret nu… det kræver selvfølgelig, at du ikke bare tegner en streg i læbekanten. Eller langt udover læbekanten for den sags skyld. Det handler om at fremhæve læben med en kølig og helst gråtonet nuance. Det afhænger selvfølgelig af dine egne farver, men formålet er at give illusionen af, at der er en skygge. Nogle af mine egne favoritter til formålet er:

Ovennævnte er alle nogle af mine favoritter. Det betyder ikke, at der ikke er farver og liplinere, der er endnu bedre til dig. Tricket til et vellykket look er at tegne med ganske let hånd.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *