Tirsdagstip: Vask lugten væk med Peelingshampoo

Peelingshampoo
22.08.23
Peelingshampoo

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Tekst markeret med $ er reklame for eget produkt

I dag har jeg fornøjet mig med tanker om Månedens favoritter. Peelingshampoo *$ blev ved med at dukke op i bevidstheden. Selvom det bare er en shampoo, er den også så meget mere. For nylig skrev Katja om brugen af skælshampoo i ansigtet…  det kan Peelingshampoo *$ selvfølgelig også. Det ér virkelig en formidabel (hvis jeg selv skal sige det) ansigtsscrub, men brugen af den kræver forsigtighed. Lige til det omtalte formål anbefaler jeg konsekvent Vaskebalsam…
Peelingshampoo *$ er eminent til at vaske dårlig lugt væk. Uanset om det er bag ørerne, mellem tæerne, under armene eller i andre folder. Der har været utallige taknemmelige beskeder i tidens løb, og jeg har endda skrevet om netop denne anvendelse før. Det kan være ekstremt skamfuldt at lugte af sved. Det er de færreste, der lugter, der ikke gør deres yderste for at komme lugten til livs.

Vask lugten væk med Peelingshampoo *$

Det kommer næppe bag på nogen, men jeg skriver det alligevel… Peelingshampoo *$ skal rystes VIRKELIG grundigt. Det er desværre meget lettere sagt end gjort, det ved vi godt! Alligevel håber vi, at du har tålmodighed til at prøve, fordi når den ér rystet, er den rigtig god! Og nej, hvis du har en uheldig oplevelse med den gamle emballage, så er det ikke, det samme længere.
Hvorfor eller hvordan det med lugten virker, ved jeg faktisk ikke. Faktum er dog, at kropslugt forsvinder, hvis jeg bader med Peelingshampoo *$. I de sidste par år har jeg testet forskellige versioner af et produkt, vi arbejder på. Det har til tider budt på en mindre behagelig kropslugt, og Peelingshampoo *$ har reddet mig hver eneste gang. Det gjorde den igen forleden efter en virkelig travl dag og en temperatur, der slet ikke passer mig.

En gentagelse

Da det er en gentagelse af mit tidligere indlæg, vil jeg nøjes med at skrive overskrifterne. Hvis du er nysgerrig, kan du altid læse eller genlæse det gamle ”Tirsdagstip: Kreativ brug af produkter…”. Peelingshampoo *$ virker overraskende godt på og som:

  • Sure tæer, svedlugt eller anden uheldig kropslugt.
  • Farverester fra hårfarvning både i nakken, på hænderne og bag ørerne.
  • Afsmitning fra skrælning af grøntsager, pastaæltning eller anden madlavning.
  • Forberedelse af hud, der skal smøres ind. Det gælder både albuer, hæle og andre lidt udsatte steder.
  • Eksfoliering af ansigtet… men brug den forsigtigt!!!
  • Selvfølgelig til skæleksem både i ansigtet, i hovedbunden, i skægget og på kroppen.

Kender du eventuelt flere anvendelsesmuligheder enten af Peelingshampoo *$ eller andre produkter, så skriv dem endelig til os. Det er ikke alle mulighederne, vi selv opdager.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Catrine

Lyder godt, men jeg er meget uvenner med den der obligatoriske “rysten”. Jeg ryster skam, så al min hud vibrerer kraftigt, men alligevel ligger der et tykt lag (peeling) tilbage i bunden, når jeg har brugt så meget at jeg ikke kan få mere shampoo ud af pumpen. Det er æv! Der må kunne gøres noget! Hvad med rystekugler som i neglelak?
Er jeg den ene som ikke har så god en oplevelse med emballagen?

Men fedt at den tager kropslugt. Hvilket ingrediens kan tage æren for det?

Helene Randløv

Hej Catrine
Har du flasken på billedet? For den burde du kunne få tømt nogenlunde… dog ved at hælde resten ud. Det er bestemt heller ikke optimalt, men det er et helt andet problem, end der oprindeligt var. Vi har tænkt mange løsningsmodeller ind uden dog at have fundet en endelig :-/
Kh. Helene

Catrine

Ja, jeg har flasken på billedet, og der ligger – hvad der ligner – en centimeter peelingsliquid i bunden som jeg ikke kan bruge til noget fordi selve shampooen ér brugt.

Hvilket ingrediens er det som virker mod lugte?

Helene Randløv

Hej Catrine
Ja, som sagt skal den rystes langt mere end de fleste får gjort eller har kræfter til. I indlægget kan du læse, at jeg ikke kan forklare effekten… blot at den er der.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *