Fredagsfavorit: GOSH Shape Up Cream Contour

FreFav110823GOSHShapeUp
11.08.23
FreFav110823GOSHShapeUp

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Ja, du læste rigtigt… Det er GOSH Shape Up Cream Contour , der er denne uges favorit. Men Helene… er der ikke noget med, at du fraråder konturering? Jo, det er der, og det gør jeg stadig. Dette cremede produkt har så varm en nuance, at det efter min mening gør sig langt bedre som bronzer. Det er da også præcis sådan, jeg bruger den. Produktet kræver minimal tilvænning, når man har brugt en stickbronzer i så mange år, som jeg efterhånden har. Er du vant til pudder, kræver det måske lidt mere tilvænning. GOSH Shape Up Cream Contour er en let men ret pigmenteret creme. Du skal derfor være ekstra opmærksom på at tone produktet rigtig grundigt ud. Uanset hvor og hvordan du bruger den, er det altså noget, der kræver opmærksomhed, godt lys og rene pensler.

GOSH Shape Up Cream Contour

Det er kommet bag på mig, at jeg er blevet venner med produktet. Min evige udfordring med dosering, er jeg nemlig ikke slubbet af med endnu… Derfor anbefaler jeg også, at du starter med at teste farven og ikke mindst doseringen på håndryggen. På den måde skal du ikke kæmpe med alt for meget produkt i hårgrænsen, eller hvor du nu starter. Du skal virkelig ikke bruge ret meget. GOSH Shape Up Cream Contour er let at tone pænt ud, det kræver bare opmærksomhed, godt lys og rene pensler. Uden godt lys kan du risikere, at du simpelthen ikke kan se, at farven er skjoldet. Brune striber eller pletter i ansigtet er bare aldrig et godt look. De rene pensler sørger for, at du ikke får sådan et lidt beskidt look, fordi penslerne opløser din base.

GOSH Shape Up Cream Contour har en af de der smarte applikatorer, der kan låses. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at få trykket mere produkt ud end nødvendigt. Som nævnt skal du bruge meget lidt produkt, så selvom det er en lille tube, er størrelsen helt perfekt. Du kan finde den alle de steder, du plejer at købe GOSH. Shape Up Cream Contour findes i to farver, og så er der også to nuancer Blush Up. Sidst men ikke mindst er der Glow Up, der er henholdsvis highlighter og en bronzer med rigtig meget perlemor.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *