Fredagsfavorit: Cana Care Heat

FreFav210723CanaCareHeat
21.07.23
FreFav210723CanaCareHeat

Til Danish Beauty Award drak vi shots og talte om produkter… Det er en stor fest, der er mange mennesker, og det er nærmest umuligt at nå at tale med alle. Når man samtidig har en virkelig introvert dag, så er det altså ret vanskeligt at få festminen på. Når man efter et besøg i baren vender tilbage med shots… ja, så er man nærmest selv skyld i det. Med andre ord hyggede vi os gevaldigt med vores gamle kollega Cana og vores tidligere blogmama Barbara. De to damer blev klar over, at ingen af os har prøvet Cana Cares fine produkter. Et par uger senere landede der derfor en pakke på kontoret. Der lå en sød hilsen med lidt fakta og en advarsel. Og jeg kan godt røbe, at det er en advarsel, man skal tage alvorligt…

Produkter der varmer og forstørrer

Tigerbalsam var noget, jeg var meget fascineret af som barn. Min far brugte det flittigt på ømme muskler, og jeg elskede duften. Siden jeg selv købte én med hjem fra Thailand i halvfemserne, har jeg ikke brugt noget lignende… Og dog, for jeg elsker jo massageolier og den slags, og det gør bestemt ikke noget, hvis de dufter af noget. Min hud bliver ofte rigtig sur, ved brug af produkter der varmer og forstørrer. Det gælder også sådan noget som lip plumper og den slags. Det er en reaktion, man er forberedt på, men for mig er det oftest forbundet med ubehag og ligefrem smerte. De fleste kan nok sætte sig ind i, at det er noget jeg helst vil undgå…

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Cana Care Heat ¤

Af samtlige ovenstående grunde havde jeg ikke travlt med at få testet Heat¤. Så en dag jeg sad og skrev, oprandt øjeblikket, hvor jeg kunne teste. Det var blevet tid til lidt bevægelse, så jeg gik i gang med lidt lette strækøvelser for arme og ryg. Det var samme øvelser, som jeg har lavet masser af gange før. Forskellen bestod i, at jeg havde ligget forkert om natten, så nakken var øm. Den gik fra at være øm til at sende lyn op i kraniet og levere en solid migræne på et kvart sekund. Gode råd var dyre, der var et øjeblik til et online møde, og jeg skulle helst skrive færdig inden. Smertestillende havde jeg ikke lyst til, men så stod Heat¤ der og kiggede på mig. Selvom jeg mere oplever kulde end varme, så klarede Heat¤ smerterne ligeså hurtigt, som de var kommet.

Og advarslen…

På det søde kort, der fulgte med produkterne, stod der, at Heat¤ godt kan være ret intens. Så man skal selvfølgelig være opmærksom og vaske hænderne grundigt efter med kontakt med produktet. Som nævnt, er jeg slet ikke vant til den type produkter. Derfor var jeg heller ikke opmærksom på, hvor min hånd havde været, da jeg kløede mig i øjet. Den samme hånd havde lige gjort sig nyttig ved at massere og holde mig selv i nakken. Capsaicin i øjet er virkelig ikke særlig behageligt! Så læs lige på produktet og følg advarslen, inden du kaster dig ud i brugen af Heat¤!

Cana Care Heat ¤ og de øvrige produkter kan købes i Cana Cares egen webshop*. Heat¤ findes i to størrelser en på 50 ml. og en taskemodel på 15 ml.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *