Månedens favoritter: Juni 2018

06.07.18
Månedens favoritter: Juni 2018

Månedens favoritter: Juni 2018

Det er noget sært noget det der med favoritter. Nogle gange er jeg bare vildt begejstret andre gange er de næsten ikke til at få øje på. Det kan være, at det er noget med ikke at kunne se skoven for bare træer? I hvert fald har jeg måttet sortere temmelig meget i mine favoritter, de sidste par dage. Det har faktisk ikke været ret nemt at vælge. Det er nok også blevet sådan, at jeg helst vil have forskellige kategorier blandt mine favoritter. Det giver næsten sig selv, at der er noget hårpleje, kropspleje og hudpleje. Måske er der et eller andet redskab, lidt til neglene og selvfølgelig noget makeup. Det kan sagtens lade sig gøre, det er de seneste par år jo bevis på… Med det for øje har jeg samlet Månedens favoritter: Juni 2018, som indeholder lidt af det hele.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

1. Urban Decay Beached Vice Lipstick i farven Tower 1
Selvom den er så langt fra de læbestifter, jeg ellers bruger, så vandt den mit hjerte, allerede inden jeg selv fik fat i den. Det er mere end lipgloss i læbestift format, end en egentlig læbestift. Det er jeg vild med. Den giver mere glans til læberne end nogen anden læbestift, jeg har prøvet på det sidste. Den koralrøde 100 Degrees fra samme serie er mere pigmenteret men ligeså smuk og glansfuld.
I det hele taget er Beached kollektionen fra Urban Decay virkelig værd at se nærmere på. Øjenskyggepaletten overtog helt makeuptasken, da jeg fik kigget nærmere på den. For mig er det jo de turkis nuancer, der virker. Alligevel indrømmer jeg gerne, at de gyldne nuancer er ret fine. Den klassiske sommerkombination af de gyldne og turkis nuancer har jeg altid været stor fan af.

2. Fenty Beauty Killawatt Foil Freestyle Highlighter Duo i farven Sand Castle og Mint’d Mojito*
Man skal nok være lidt modig, hvis man vælger at bruge en mintgrøn highlighter på kindbenene… Hvis du vil prøve, vil jeg anbefale denne smukke duo. Endnu har jeg ikke forsøgt mig med Mint’d Mojito på kinderne alene, men i kombination med Sand Castle er den virkelig smuk. På øjnene er de to highlightere også ualmindelig pæne! De kan selvfølgelig tones ud, men bliver de ikke det, kan du godt glemme alt om diskret makeup. Killawatt Foil er et yderst passende navn, og du behøver ikke en fugtet pensel for at se effekten. Der er blændende bling på kinderne, eller hvor du bruger den med selv den mindste smule produkt. Da jeg skulle tage en beslutning om, hvilken af de tre smukke duo’er jeg ville købe, endte jeg helt atypisk med de lyse farver.

3. Real Techniques Brush Crush 301 Foundation Brush*
Da jeg genoptog favoritterne for et par måneder siden, lovede jeg, at de manglende favoritter nok skulle komme… Det står jeg ved, men tiden har simpelthen ikke været til det. Det er min drøm, at det bliver et hyggeligt sommerprojekt…
Blandt de favoritter, jeg ikke fik skrevet om, er nogle af Real Techniques Brush Crush penslerne. For det første er vanvittigt pæne! Heldigvis er de to dejlige damer bag mærket, så pivprofessionelle, at man ikke behøver at frygte for kvaliteten af den grund. Foundation Brush havde jeg udset mig siden lanceringen, og siden den blev min, er den blevet brugt flittigt. Det er MEGET længe siden jeg har haft lyst til at bruge en pensel til foundation frem for min svamp. Denne pensel giver det fineste resultat, uanset hvilken foundation jeg har forsøgt mig med, det er et helt airbrushed look.

4. Make Up For Ever AquaXL Eye Pencil No. M26, M30, M40 og M92*
Siden lanceringen af de mange smukke nuancer AquaXL Pencil, har jeg ønsket mig de fire pasteller. Da jeg var i Sephora i anden anledning, så jeg, at de var væk. Make Up For Ever har lanceret en ny blyant, og derfor er sortimentet af AquaXL Pencil blevet slanket. De butikker, jeg har besøgt, har haft masser af de fine pasteller, som jeg ville have fingrene i. Det er desværre sidste chance for at få fingrene i dem. Det er efter min mening nogle af de bedste blyanter på markedet. Så jeg er glad for, at de mørkere nuancer bliver i sortimentet. Den nye blyant har jeg ikke prøvet endnu, så den kan jeg ikke anbefale. Hvis du leder efter pasteller kan du kigge hos Marc Jacobs Beauty*, der også har rigtig mange fine nuancer.

5. NAILS INC. London Self Made Mermade Nail Polish Duo Mermaid Parade og Ocean Ever After (Boozt)
Ved åbningen af Booztbutikken i Købmagergade, fik jeg endelig set denne fine duo med mine egne. Det er et sæt, jeg har overvejet at bestille hjem fra diverse webshops MANGE gange. Helt generelt er jeg ikke ret glad for at bestille neglelak fra webshops, hvor jeg ved, at indpakningen halter. Selvom jeg kun har modtaget smadrede lakker få gange, så er det et SÅ sørgeligt et syn, at jeg bliver trist bare ved tanken.
NAILS INC. er kendt for deres lidt skøre påfund, geniale neglepleje og fantastiske GELEFFECT lakker.
Det er særligt den smukke changerende nuance Mermaid Parade, jeg bare MÅTTE eje. Heldigvis levede den op til alle mine forventninger, og jeg har hygget mig med at kombinere de to lakker på neglene lige siden. Changerende neglelak gør mig helt lykkelig!

6. Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Serum*
I de sidste par måneder har jeg testet virkelig mange fugtsera, så jeg kan få et overblik over, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. Det er en lang proces, fordi der er temmelig mange af dem, jeg har prøvet, der er klistrede eller ubehagelige. Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, når ens hudpleje er klistret. Det der har overrasket mig mest, er de sera, der mest af alt har virket udtørrende. Selvom jeg har gjort alt, hvad jeg kunne for at holde på fugten med rige cremer.
Water Drench serien fra Peter Thomas Roth har jeg længe været nysgerrig efter at prøve. Det lyder jo ret lækkert, og ingredienserne ser også fornuftige ud, så jeg kastede mig ud i det. Der er ret hurtige resultater, selvom produkterne er lette og lækre, bliver huden fugtet i dybden.

7. Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator*
Da jeg blev præsenteret for denne nyhed fra Kiehl’s, var jeg lidt i tvivl om, hvad jeg skulle mene. Nu sidder jeg her og føler jeg mig fjollet. Hvis jeg havde gjort mig selv den tjeneste at vende flasken og kigge på ingredienserne, havde jeg undgået mine forbehold. Point til Kiehl’s for navnet! Et mere præcist navn end Glow Formula Skin Hydrator kan jeg ikke forestille mig. Alligevel var jeg i tvivl… Måske er jeg efter alle de år med sære lange navne blevet ramt af en vis kynisme.
Det er simpelthen en god omgang fugt med lidt mineraler til at give glød. Så enkelt og så fint kan det være. Den er let og rar på huden, og man behøver kun lidt for at få den fugt man behøver. Et skud antioxidanter sørger for, at den er perfekt under din daglige SPF.

8. NUXE Rêve de Miel Deliciously Nourishing Body Scrub*
Der er ingen tvivl om, at det er Hidden, som du kan læse mere om herunder, der fik mig til at hive Rêve de Miel frem serien. Det er en serie, jeg vender tilbage til igen og igen. Det er nogle skønne produkter, samtidig er det forkælelse til en god pris. Rêve de Miel serien har en tung og rig duft af honning, og den gør mig bare glad. Siden reformuleringen af serien i 2011, har jeg brugt den rige showergel. Den forholdsvis nye body scrub er en dejlig tilføjelse til mit sortiment på hylden. Den er blevet brugt flittigt i badet, hvor det oftest er fødderne der får en tur. Den er så mild, at du kan bruge den et par gange om ugen, da de fine sukkerkrystaller ligger i en skøn blanding af olie og naturligvis honning.

9. Miller Harris Hidden On the Rooftops Eau de Parfum
Universet Miller Harris har skabt omkring duftserien Forage er simpelthen så fint. Historien og dermed inspirationen til Hidden vandt mit hjerte. Egentlig er duften ikke noget for mig. Alligevel fik historien om den smukke blomsterhave som ramme om de ultimative indsamlere, bierne, mig til at dufte til Hidden igen.
Hidden holder vanvittig længe på huden. Den holder så længe, at jeg kan dufte den på huden om morgenen, hvis jeg har båret den på håndleddet dagen før. Da yngsten var hjemme på weekend midt i juni, blev jeg krammet hele tiden. Indtil det gik op for mig, at det skyldes duften af honning i nakken, var jeg helt bekymret for, om han mon var ked af det. De tre skønne dufte i Forage serien er Hidden on the Rooftops, Lost in the City og Wander through the Parks.

10. Id HAIR Colour Bomb Cold Silver*
Desværre er produkterne med lilla farve af så varierende kvalitet, at jeg bliver helt overrasket over, at det er muligt. Selv respekterede mærker er leveringsdygtige i høstakhår. Shampoo der er så udtørrende, at håret næsten ikke kan blive blødt igen, uanset hvad man hælder i af pleje efter vask. Det er virkelig en gåde for mig, hvorfor der findes flere shampoo med lilla farve, end der findes plejeprodukter. I mit hoved er det indlysende, at der er behov for begge dele. Og der er godt nok langt imellem de skånsomme varianter. Derfor er det oftest de lilla plejeprodukter, jeg falder for.
I den måned hvor jeg har brugt Id HAIR Colour Bomb Cold Silver, er jeg blevet spurgt om, jeg har fået farvet håret efter hver eneste hårvask. Det er noget af det mest effektive og samtidige skånsomme, jeg har testet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Lise

Apropos det sidste produkt:
Hvad med en guide til hårprodukter med lilla farve. Jeg er netop hoppet på den lilla vogn, og jeg synes faktisk, det er ret svært at finde rundt i udvalget.

Helene Randløv

Hej Lise
Der er så langt mellem snapsene, at jeg stadig tester. Jeg troede faktisk, at det ville være enkelt, det er det overhovedet ikke.
Kh. Helene

Liselotte

Fin farve læbestift!
Min stedstoresøster har lige lagt makeup på den seneste Urban Decay kampagne – bare for at understrege, at vi ikke alle er makeup amatører i familien😉

Helene Randløv

Hej Liselotte
Man er vel lovlig undskyldt, når det skyldes allergi! Sejt, er det Born to Run, hun har lagt makeup på?
Kh. Helene

Liselotte

Det ser sådan ud, men hun har primært vist strandbilleder på Instagram 🙂 Jeg liker hendes billeder, hun liker mine med grøntsager, bogindkøb og folkemøde 😉

Liselotte

Det ser sådan ud, men hun har primært vist strandbilleder på Instagram. Jeg liker hendes billeder, hun liker mine med grøntsager, bogindkøb og folkemøde, forskellige daglidage !

Liselotte

Der gik kuk i kommentarerne, men du kan finde hende under Charlottewillermakeup på Instagram.

Katrine

Jeg håber virkelig du deler dine erfaringer med og anmeldelser af fugtsera på et tidspunkt 🙏😊

Helene Randløv

Hej Katrine
Det er derfor jeg gik i gang, jeg havde bare ikke regnet med, at det ville tage så lang tid, at teste de forskellige. Resultatet af min test kommer senest i august tror jeg… jeg mangler nemlig stadig et par stykker.
Kh. Helene

Heidi

Hej Lise.
Er det muligt at se et billede, hvor du har læbestiften på? – Synes ofte jeg bliver skuffet over, hvordan farven egentlig ser ud på læberne.
Tak for gode råd og vejledning.
Vh. Heidi

Helene Randløv

Hej Heidi
Det giver meget lidt mening at vise en transparent læbestift på læberne, fordi farven på vores læber ikke er ens.
Men jeg tager gerne et billede til Instagram en af dagene 🙂
Kh. Helene

Heidi

Hej Helene.
Det er forståeligt – Det var blot også mere for at se, hvor transparant den egentlig er. Er nemlig i tvivl om den fremfor heatwave 🙂 Ser da lige jeg har kaldt dig Lise, det må du undskylde, havde lige læst hendes kommentar 🙂
Vh. Heidi

Camilla Cecilie

Måske jeg skulle prøve den silver bandit, mit hår er nemlig som en høstak, men uden de lilla toner bliver mit hår alt for gult.

sara

lilla shampoo- må jeg komme med en billig anbefaling? jeg har blondt hår fra naturens hånd, langt og fint. De lilla shampooer jeg har prøvet har enten farvet meget( fint hvis du er afbleget platinblond, knap så fint hvis du bare har naturligt lyst hår) eller tørret garnet ud som en steppebrand. Så fandt jeg i nettos rodekasse en syoss salonplex blonde shampoo til en 20er. den virker godt, tørrer ikke dit hår ud og farver diskret så man ikke ender med lilla hænder

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *