Fredagsfavorit: Depend Gel iQ Polish Kindness Sprinkle

Fredagsfavorit: Depend Gel iQ Polish Kindness Sprinkle
23.06.23
Fredagsfavorit: Depend Gel iQ Polish Kindness Sprinkle

Selvom det jo ikke er så længe siden, jeg skrev om Depend Gel iQ, gør jeg det lige igen… Forleden blev jeg nemlig mindet om et af mine yndlingstips, når det gælder neglelak. Godt nok var jeg sikker på, at det allerede lå på bloggen, men det er åbenbart ikke tilfældet. Uanset om det er mine søgeevner eller hukommelsen, den er gal med, deler jeg det selvfølgelig på tirsdag. Egentlig ville denne favorit være bedre egnet næste fredag, men der er det tid til Månedens Favoritter: Juni 2023. Så derfor kommer indlæggene altså i lidt omvendt rækkefølge, det håber jeg, du kan tilgive. Det er stadig svært for mig at få armene ned, Depend Gel iQ Polish er bare så vanvittigt godt. Flere af mine veninder er vendt tilbage med lige så succesfulde oplevelser som min… Så jeg har lyst til at sige, bare prøv det!

Depend Gel iQ Polish

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Det er primært glimmerlakkerne, indlægget handler om. Dem bruger jeg dog primært til et helt særligt formål, som jeg altså røber på tirsdag. De mange fine farver i det faste sortiment står oftest for basen. Og hver sæson er der så en særlig kollektion, denne sommer hedder den Soft Spoken¤. Udover de to glimmerlakker nævnt herunder, rummer kollektionen en skøn solskinsgul nuance og en flot mørk greige nuance. Der er også to semitransparente helt sarte lyserøde nuancer, den ene med den anden uden perlemor. De er også virkelig anvendelige, både alene og som base for nailart, hvis du er til det. I det hele taget er det noget, der er værd at holde øje med. Selv gik jeg glip af den smukkeste marineblå lak sidste år, det irriterer mig grænseløst. Så jeg har lært at holde mig opdateret på den hårde måde.

Glimmer er godt…

Meget glimmer er meget godt! Kindness Sprinkle er navnet på den fine lak på billedet. Det er egentlig ikke den lak specifikt, der er min favorit… Det er derimod alle de lakker med glimmer både i det faste sortiment, i tidligere og i de kommende kollektioner. Jeg er klar over, at det er lidt unfair at skrive om tidligere kollektioner… På den anden side hvis din Matas har Gel iQ, så kig efter om der står én. I den nuværende sommerkollektion er der som sagt to glimmerlakker. De to hedder henholdsvis Kindness Sprinkle (guldglimmer) og With A Wild Side (sølvglimmer). Det er to gode farver at have på lager, fordi de passer til det meste.
Depend Gel iQ Polish koster cirka 79.95 kroner og kan fås både i Matas*, Magasin* og  Salling.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *