Fredagsfavorit: InuaCare Asiaq Extra-Care Balm

Fredagsfavorit: InuaCare Asiaq Extra-Care Balm
26.05.23
Fredagsfavorit: InuaCare Asiaq Extra-Care Balm

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Noget af det første, jeg kigger efter hos nye mærker, er deres version af en salve. Således blev InuaCare Asiaq Extra-Care Balm ¤ en favorit denne fredag. Det er et vidunderligt produkt, der siden februar har stået her ved siden af computeren på mit bord. I starten var der dog en kurre på tråden, så kærlighed ved første blik, var det ikke helt. Nu er vi jo selv fuldstændig klar over, hvilke udfordringer netop salver kan udgøre i forhold til emballage. Så jeg er ret tilgivende overfor den slags emballage drillerier. Udfordringen er, at man står med verdens bedste produkt i hånden, og så opfører det sig ikke som forventet. Asiaq Extra-Care Balm ¤ er RIGTIG svær at få ud af tuben. Selv har jeg for vane ALTID at trykke rigtigt på tuberne. Ellers var jeg med sikkerhed mere eller mindre frivilligt endt uden svejsningen på tuben.

InuaCare

Ingredienserne i InuaCares produkter er ikke bare håndplukket i den grønlandske natur, de er også udvundet på Grønland af InuaCare. Det er ret så fint, og du kan læse hele historien på InuaCares eget site*. Og når nu du alligevel er der, så nyd lige de mange filmklip af naturen. Grønland er nok et af de steder, jeg helst vil besøge i hele verden. InuaCares ualmindelig smukke site og historie har ikke just hjulpet på den sag.
Det er svigerdatter Pipaluk og svigermor Anne-Mette, der er grundlæggerne og kernen bag InuaCare.

InuaCare Asiaq Extra-Care Balm

I “Tirsdagstip: Brug noget mere fedt” nævnte jeg kort de produkter, jeg har planlagt som Månedens favoritter: Maj 2023. Et af dem var Asiaq Extra-Care Balm ¤, men den fortjener altså lidt flere ord, end den ville få der. Til gengæld var der et andet produkt fra InuaCare, der passede meget bedre ind i det format.
Asiaq Extra-Care Balm ¤ er InuaCares første produkt. Det er noget af et fundament at bygge en serie over, det har jeg kæmpe respekt for! Den indeholder alle de ingredienser, man har lyst til at have i en salve. Masser af gode fedtstoffer og ingredienser, der læger, plejer og beskytter. Der er også æteriske olier i, så du skal selvfølgelig være opmærksom på parfumestoffer, hvis du er allergiker. Du kan læse det hele i webshoppen, så du kan se om den er for dig.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Du finder blandt andet InuaCare Asiaq Extra-Care Balm*¤ på deres egen webshop, hvor den koster 495 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *