Fredagsfavorit: Kind & Free Clean Eye Definer i farven 03 Grape

Kind & Free Clean Eye Definer
05.05.23
Kind & Free Clean Eye Definer

Da vi besøgte NiceHair i Esbjerg for nylig, havde jeg glemt at lakere negle. Derfor gik jeg ned for at snuse lidt rundt i byen, blandt andet kiggede jeg lidt på Rimmel. Det sker for sjældent, at jeg sådan rigtig får nærstuderet sortimentet. Til min store glæde er der kommet nye eyelinere. Kind & Free Clean Eye Definer findes endda i nogle ret så fine farver. Det var selvfølgelig den lilla 03 Grape og den grønne 04 Green Orchard, der røg i kurven.
Der er sket det vilde, at jeg igen er kommet ind i vanen med at få taget makeup på. Pandemien, nedlukningerne og de utallige møder foran skærmen gjorde mig doven. Selvom jeg altid har elsket at lege, afprøve teknikker og produkter, tager det unægtelig noget tid. Tid hvor man jo også kan arbejde, sove eller kramme og kysse på både manden og ungerne.

Kind & Free Clean Eye Definer

Det var altså to af farverne, der kom i kurven. Det er klart nu, at jeg skulle have købt en sort for at have et sammenligningsgrundlag. Farverne gjorde mig bare så glad, at jeg ikke lige fik tænkt mig om.
Det er den lilla eyeliner, jeg kan takke for at inspirere mig til at komme i gang med makeuppen igen. Det er jo ikke rigtig en hemmelighed, at jeg er glad for stort set alle nuancer af lilla.
Blyanterne er beskrevet til at have en let og cremet konsistens. Godt nok har jeg ikke spidset nogen af dem endnu, men særligt bløde er de altså ikke. De er skønne at tone ud, og de holder ganske glimrende selv uden at blive sat med en øjenskygge. Der skal arbejdes for sagen, når de skal på, det hjælper at varme dem lidt op på håndryggen.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Det er som sagt i Matas, du kan finde Rimmel og dermed Kind & Free Clean Eye Definer*. Der er seks farver og de koster 79.95 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *