Tirsdagstip: Slip af med hudorme, rynker og pigmentpletter én gang for alle

Tirsdagstip: Slip af med hudorme, rynker og pigmentpletter én gang for alle
25.04.23
Tirsdagstip: Slip af med hudorme, rynker og pigmentpletter én gang for alle

Og nu vi er i gang, skal vi så ikke snuppe uønsket hårvækst, dobbelthager og spaltede spidser med? Lyder det for godt til at være sandt? Jamen altså… det er det selvfølgelig også! Desværre er der flere og flere, der spørger til effekten af de vidundermidler, de bliver eksponeret for på sociale medier. Slip af med hudorme, rynker og pigmentpletter én gang for alle. Titlen understreger forhåbentlig, at ALLE har håbet om ren hud, tykkere hår eller hvad de lige lover dig.
Det ville være SÅ dejligt, hvis det var så nemt. Tænk, hvis man bare kunne smøre en grøn maske på, og vupti, trak den samtlige hudorme ud af huden. Eller fik pigmentpletter til at forsvinde, gav dig din oprindelige hårfarve igen eller glattede samtlige rynker og linjer ud.

Tror du det virker?

Allerede inden du har spurgt, kender du svaret. Helt generelt har vi faktisk meget kløgtige læsere. Der er dog ingen tvivl om, at nogen gange er dankortet styret af ovennævnte håb. Det kan ærligt talt også være lidt svært at gennemskue, når man ser reklamer for skræddersyet hud- eller hårpleje. Hud der bliver redigeret til perfektion, så den er glat, plet- og hudormefri, med andre ord helt urealistisk. Desværre har billederne intet med hverken virkeligheden eller effekten af produktet at gøre. Det eneste formål, de tjener, er at få dig til at købe produktet.
Da jeg var teenager, var det kuponkataloger, der lovede slanke lår ved hjælp af chilicreme eller slankete. Jo, fornuften prøver naturligvis at overdøve den der blåøjede og ikke mindst håbefulde stemme, der hvisker ”køb”. Succesen afhænger lidt af håbets karakter og selvfølgelig af, hvor højt den der fornuft får råbt.

Slip af med hudorme, rynker og pigmentpletter én gang for alle

Du kan kæmpe nok så meget i mod og pludselig er øreringene, der fjerner bingovinger alligevel på vej i posten. Selvom du udmærket ved, at du ligeså godt kunne have købt en tryllestav til at øve trylleformularer i spejlet. I hvert fald er sandsynligheden for, at det bliver en succesoplevelse på samme linje. Ting tager tid. Det kræver sandsynligvis også en vis indsats fra din side. Det er der selvfølgelig ikke meget sjov ved, og så er det håbet igen kommer ind i billedet. Desværre er det vist producenterne af de forjættede produkter, der vinder mest på dit håb. Her er derfor en opfordring til at mærke godt efter næste gang, det klør i klik-køb-fingeren.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *