Fredagsfavorit: Depend 7day Linnéa Collection

Fredagsfavorit: Depend 7day Linnéa Collection
14.04.23
Fredagsfavorit: Depend 7day Linnéa Collection

Måske har du set denne skønne kvinde ude i butikkerne, hvor du finder Depend 7day lakkerne? Kvinden er Linnéa Öst, og jeg er så heldig at kende hende. Faktisk har jeg aldrig spurgt hende, hvordan hendes kælenavn er opstået… men jeg kan næsten gætte det. Arga Tanten bliver jo oversat til ”Den vrede tante”, måske er Linnéa skrap, men hun er virkelig rar. I mange år stødte jeg på hende til diverse pressemøder i Danmark eller Sverige. Hver gang tænkte jeg bare wauw! Hun var nok en smule utilnærmelig. Eller nu hvor jeg kender hende, kan jeg selvfølgelig slet ikke forstå det… For hun er altid så nærværende og inkluderende. Det sjove er, at det første, jeg lagde mærke til ved Linnéa, var faktisk hendes negle. I de følgende år har jeg altid kigget på dem, for de er altid vildt cool!

Linnéas negle

Det kommer naturligvis ikke bag på mig, at Linnéa er afsender på denne kollektion. Netop fordi det var Linnéas negle, jeg beundrede som det første ved hende. Kollektionen består primært af fine pasteller… Faktisk synes jeg måske, der mangler en sort eller i det mindste en mørkere nuance i kollektionen. For er der noget Linnéa har blik for, så er det kontraster. Selvfølgelig kan du skabe kontraster med nuancer fra det faste sortiment… Uanset hvad er kollektionen fin især her til foråret.
Herunder vil jeg efter bedste evne forsøge at beskrive nuancerne en for en, helt som jeg gjorde i ”gamle dage”. Faktisk går jeg lige så meget op i neglelak og negletrends, som jeg gjorde dengang. Desværre er tiden ikke helt til så meget leg med lak, som jeg kunne ønske. Det er i hvert fald ikke ideerne jeg mangler.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Linnéa Collection

Kollektionen består af rød nuance og syv smukke pasteller.

Depend 7day Linnéa Collection æske
Foto: Depend

Er du ikke tryg ved nailart eller leg med en pensel, er de selvfølgelig fine hver for sig. De gør sig glimrende på hver sin negl måske endda blandes lidt på hver hånd. Efter min mening lægges der op til lidt ballade, for nøj altså, hvor passer farverne bare godt sammen.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *