Zendium tandpasta for hudens skyld

Zendium tandpasta
15.09.22
Zendium tandpasta

Zendium tandpasta“Hvilken tandpasta bruger du?”

Det er et af de første spørgsmål, vi stiller, når vi får en besked fra en læser med hudproblemer omkring mund, kæbe eller hage.

Tandpasta kan indeholde især to ingredienser, som kan genere huden og give alle mulige problemer:

  1. Pebermynte
  2. Skummende sulfater/vaskeaktiver

Hvis du elsker skummende tandpasta, der eksploderer med pebermyntersmag i din mund, så er jeg ked af at komme med dårlige nyheder: Din hud har IKKE godt af det.

Det føles måske ikke, som om tandbørstning efterlader rester omkring munden, men det gør det. Og hvis du også har et bumselignende udslæt, rødme eller irritation omkring munden, så kig på din tandpasta.

Den klassiske uden smag og uden skum

Vi anbefaler den helt klassiske Zendium, fordi den ikke indeholder de der skummende sulfater, der desværre også udtørrer og irriterer huden, og fordi den ikke smager af pebermynte, der også kan irritere huden.

Jeg ved godt, at Zendium har lavet andre tandpasta, også en der hedder “sensitive”. De har en kraftig pebermyntesmag – duer ikke. Det SKAL være “classic”.

Og ja, den smager virkelig kedeligt, og den skummer ikke. Det er en virkelig r..syg tandpasta. Det er hele pointen. Beklager…

Hvis du bruger en pebermynte- og skumbombe af en tandpasta og har helt perfekt hud på kæbe og hage, så kan du jo bare ignorere dette indlæg. Men hvis du også får noget der ligner bumser eller rødt udslæt omkring mund, kæbe og hage, så prøv at skifte tandpasta.

Her kan du købe det

Zendium Classic kan du købe i stort set alle supermarkeder .

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Eva

Anbefales også af min far, som har været tanflæge i 50 år. Vi bruger aldtig andet.

Helene Randløv

Men det er nok ikke på grund af, at den er mild for huden 😛

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *