Fredagsfavorit: Laneige Cream Skin Toner Mist

Fredagsfavorit: Laneige Cream Skin Toner Mist
05.08.22
Fredagsfavorit: Laneige Cream Skin Toner Mist

I dag gik det op for mig, at jeg aldrig har anprist Laneige Cream Skin Toner Mist*. Det er en stor fejl, det er nemlig et af de bedste produkter, når vejret er som det er. Som ny læser undrer du dig måske over det kommende udsagn, som fast læser kender du nok min særhed. For jeg er bare overhovedet ikke spor glad for sommer. Selvfølgelig glæder jeg mig på andres vegne, personligt holder jeg bare meget mere af kulde. Det hænger sammen med, at mit liv bliver væsentligt forstyrret, og alt bare tager længere tid. For eksempel en dagligdags ting som at bade bliver næsten uudholdelig. Efter badet sveder jeg så meget, at jeg virkelig skal lægge mig i selen for ikke at blive gal. Det tager SÅ lang tid, fordi jeg må sidde og køle af, inden jeg kan komme i tøjet.

Nej tak!
Det er den samme sang fra mig hvert eneste år, så jeg gider egentlig ikke koge mere suppe på det. Det er ikke kun mig, der ikke holder af varmen. Min hud bliver også rigtig sur. I takt med at det bliver varmere, slækker jeg mere og mere på hudplejen og de gode ritualer. Det er vildt dumt, men jeg kan simpelthen ikke holde ud, at cremen smelter ned i øjnene på mig. Den eneste undtagelse fra hudplejen er min SPF, som jeg altid bruger næsten religiøst. Mit valg er faldet på én, der hverken løber eller smelter. Evy Technology har jeg skrevet om masser af gange, og jeg er stadig stor fan. Den bliver hvor den skal og er ikke hård ved min hud. Det er dog ikke et særligt plejende produkt, derfor har jeg tidligere bøvlet med temmelig tør hud i løbet af sommeren.

Hvordan har jeg undværet den?
Det er et par år siden, jeg opdagede Laneige Cream Skin Toner Mist*. Lige siden har vi været fantastisk fine venner. Du kan selv bestemme, om du vil have sprayversionen eller den flydende version*, produkterne er så vidt jeg kan se identiske. For mit eget vedkommende er det naturligvis spray, fordi jeg ELSKER fornemmelsen i ansigtet. Det er især rart, når den bliver opbevaret køligt. Derudover er den bare så skøn at bruge i stedet for creme. En masse lag er praktisk talt umuligt, når man sveder sådan, derfor er dette lette produkt perfekt til mig. Og selvfølgelig alle andre, der også døjer med, at hudplejen bare smelter af. Laneige Cream Skin Toner Mist* holder tørheden for døren. Selv en dag med en blæser lige ind i ansigtet sætter ikke rigtig spor. I øvrigt er det også fantastisk i løbet af dagen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Camilla Michelsen

Jeg kan også anbefale Ecookings Skin Tonic. Jeg har aldrig helt forstået skintonic-konceptet, da det for mig mest har virket som “ingenting” eller udtørrende. Men Ecooking virker også fugtgivende for mig. Jeg sveder også helt vildt efter bad sydpå i varmen og der bruger jeg samme trick, med et eller to lag skintonic indtil aircondition har kølet mig nok af til creme😄

Helene Randløv

Uha, der er alt for meget alkohol i til, at min hud synes det er sjovt. Det her er ikke en Skintonic på den måde, det er mere en creme på spray.

Kh. Helene

Camilla Michelsen

Jeg har heldigvis en hud, der ikke er sart ift alkohol, men jeg vil da bestemt overveje denne næste gang👍

Helene Randløv

Hej Camilla
Det havde jeg også engang… Det er værd at være opmærksom på, særligt i de koncentrationer.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *