Tirsdagstip: Husk dine kosttilskud

Pudderdåserne Alt i et kosttilskud
19.07.22
Pudderdåserne Alt i et kosttilskud

I dag er sådan en dag, hvor inspirationen ikke ligefrem kom flyvende. Tirsdagstip: Husk dine kosttilskud er derfor resultatet af børnearbejde. Da jeg ikke selv kunne komme på noget passende emne, spurgte jeg yngsten, hvad han syntes, jeg skulle skrive om. Hans svar var faktisk så brugbart, at jeg straks gik i gang med at skrive. Knægten mente nemlig, at jeg skulle minde om, at man skal sørge for at få nok protein. Nu taler han godt nok om protein på en anden måde, end vi jo gør her på bloggen. Alligevel er tippet så godt, at det skal deles. Uanset hvad har knægten jo ret, proteiner er de byggesten din krop er gjort af. Derfor er det en ret så vigtig del af dine måltider.

Især nu!
De proteiner, vi oftest taler om, er naturligvis kollagen, som hudcellerne selv danner. Og det er særligt vigtige at huske netop nu, fordi du sikkert i stor stil slider på hudens reserver i denne tid. Solen er rigtig hård ved huden, uanset om du bruger SPF eller ej. Det er naturligvis værre, hvis du af en eller anden grund ikke sørger for at beskytte huden. Det bedste er naturligvis at sørge for at overholde solrådene og beskytte huden tilstrækkeligt hele dagen. Når du dyrker solen er det nemlig særligt kollagenet, det går ud over. Nedbrydningen resulterer i større porer og grovere porer, ændring af hudens struktur og udtørring. Med andre ord er det altså alt det, der resulterer i rynker. Da de færreste kan holde sig hundrede procent ude af solen, er beskyttelsen temmelig vigtig.

Husk dine kosttilskud
Hudplejen er én ting! Masser af gode antioxidanter i det eller de sera, du bruger under din SPF, skal naturligvis prioriteres. Ansigtsmassage, eventuelt med cryo-sticks (eller ice globes, der har vundet udbredelse på Instagram) og naturligvis gode produkter til natten. Det hele stimulerer cellernes produktion af kollagen.
Udover hudplejen kan du hjælpe huden på vej med kosttilskud. Mit eget helt uvidenskabelige studie af mine porer på næsen før og efter kosttilskud med kollagen taler et tydeligt sprog. De der kender mig godt, tør godt omtale mit ømme punkt, for de er bare blevet så meget mindre. Det er desværre ikke alle, der oplever så markante forandringer ved brug af kollagen, som jeg har. Alligevel er der altså noget, der tyder på, at det giver ret god mening at benytte sig af netop denne form for kosttilskud.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Christine

Kære pudderdaaserne

Har i overvejet at øge kollagenindholdet i jeres tabletter? Har taget dem i noget tid nu, men synes der er mange spillere på markedet efterhånden der har en markant højere dosis af kollagen til samme pris, hvorfor jeg nok kommer til at skifte. Men det er selvfølgelig ærgerligt, når der også er en masse andre gode ting i jeres produkt. Bare en tanke herfra, ELSKER jeres produkter!

Helene Randløv

Hej Christine
Det kan ikke lade sig gøre. Der kan simpelthen ikke være mere kollagen i tre tabletter. Alt i et kosttilskud er netop formuleret således, for at styrke både hår, hud og negle. Vil man supplere med mere kollagen, skal man oftest vælge pulver. Det kan man heldigvis frit gøre.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *