Fredagsfavorit: Rude 01. CBD Skin Therapy

Rude 01. CBD Skin Therapy
25.02.22
Rude 01. CBD Skin Therapy
Rude 01. CBD Skin Therapy
Foto: Klinik Camilla Rude

Produkter markeret med ¤ er modtaget som anmeldereksemplar

Den fede salve Rude 01. CBD Skin Therapy¤ stod sin egentlige prøve i Paris, hvor vandet var rigtig hårdt for min hud og slimhinder. På andendagen blev det ret tydelig for mig, at der måtte ske noget drastisk. Redningen blev altså Rude 01. CBD Skin Therapy¤. Den er heldigvis drøj i brug, for den var kun med i en lillebitte rejseemballage. Den reddede turen, for man kan ikke få de samme præparater i håndkøb i Frankrig, som man kan i Danmark… Når den slags udfordringer er ikkeeksisterende i ens hverdag, og man kun sjældent tyer til medicinsk behandling… Kan jeg godt røbe, at det er pænt træls at stå og tale sin sag på et fransk apotek, når man nu ikke taler fransk. Og sådan blev Rude 01. CBD Skin Therapy¤ altså en af hudplejestjernerne i mit liv.

Rejsehud
Der i Paris stod det pludselig klart for mig, hvordan brugen af kildevand på badeværelset har sin berettigelse. Der er ingen tvivl om, at min hud er blevet sartere med alderen. Så galt har det bare aldrig været før… Om vandet bare var ekstra slemt i det område, vi boede denne gang, ved jeg ikke. Faktum er, at min hud og slimhinder reagerede temmelig heftigt. De få dage var virkelig en drøj omgang, for jeg havde ikke ligefrem pakket til problemhud. Turen var på yngstens præmisser, hvorfor jeg selvfølgelig bare skulle koncentrere mig om at være mor og ikke Pudderdåse. Så lange besøg på apoteker og butikker var slet ikke på programmet. I øvrigt havde jeg heller ikke trang til at dele udfordringerne med ham, selvom han kunne have hjulpet med sproget.

Rekonvalescens
Hjemme igen gik jeg selvfølgelig straks på apoteket, men der var de værste udfordringer faktisk ovre. Så jeg endte med at give Rude 01. CBD Skin Therapy¤ en chance for at bevise sit værd. Og med den alene blev jeg faktisk alle symptomer kvit. Naturligvis kan jeg ikke love, at alle kan have lignende effekt, men for mig gjorde den en kæmpe forskel. Mine problemområder plejer jo at være næse og ører, denne gang var det så også dåsen, der var ramt. Alle, der døjer med ubehag dér, ved, hvor hurtigt man har lyst til, at det er ovre. Derfor er jeg taknemmelig for, at jeg var forudseende nok til at fylde en rejseemballage med den nærmest magiske salve. Uden den havde turen til Paris bestemt ikke været en fornøjelse, for så havde jeg haft rigtig svært ved at koncentrere mig om yngsten.

En helt med speciel duft
Det var i efteråret, jeg var i Paris, men Rude 01. CBD Skin Therapy¤ står stadig fremme på mit bord. Faktisk ligger der en fyldt rejseemballage i min taske, så den aldrig er så langt væk. Lugten af den er jeg ikke begejstret for. Den lugter af hvert andet gadehjørne i Amsterdam… altså meget grønt og krydret… Det er naturligvis hampeplantens saft, der lugter sådan, og da indholdet af CBD er højt, er lugten tilsvarende kraftig. Den aftager ikke rigtig, men da virkningen er så god, tager jeg det med. Af en eller anden grund, fungerer den ikke for mig som læbepomade. Til gengæld kan jeg nærmest finde på at bruge den til alt andet. Neglerødder, slidt hud, tørre og irriterede ører og alt muligt andet klarer den for mig. Hvis ikke jeg havde prøvet selv, havde jeg ikke troet på det.

Du finder cremerne fra Rude by Camilla Rude i klinikken på Stockholmsgade 31, 2100 København Ø eller online på klinikkens webshop, hvor du udover de andre produkter også kan finde dråber med varierende koncentration af CBD.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
nanna

Er det rigtigt at olien i koncentrat kan hjælpe på rødme i hud?
det er der jo flere produkter der kan. 🙂

Helene Randløv Hansson

Hej Nanna
Jeg beklager, men jeg forstår ikke dit spørgsmål?

Kh. Helene

Anne - Sofie A

Noget helt andet.
Kender i noget til Fraxel behandl. Det er læser behandlinger håber det evt. ku’ hjælpe på et pænt stort ar jeg har.
Og evt. henvise til en i kender.
God weekend
Hilsen Anne – Sofie

Helene Randløv Hansson

Kære Anne-Sofie
Selv har jeg aldrig fået anden laserbehandling end IPL (hårfjerning), så jeg har ingen personlige erfaringer. Afhængigt af arrets dybde og størrelse, kan fraxel nok godt have nogen effekt, jeg har i hvert fald set ret flotte resultater på aknear. N’age har, såvidt jeg husker, Fraxel.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *