Fredagsfavorit: N.A.E

18.02.22

Det er flere år siden, det italienske mærke Naturale Antica Erboristeria forkortet N.A.E blev lanceret i Danmark. Der var flere interessante produkter, men de var også lige parfumerede nok til at blive favoritter. Sidenhen har jeg prøvet lidt af hvert fra mærket, og der er god grund til at udforske det nærmere. Desværre har det ikke været så nemt for mig at finde mærket rundt omkring. Frit fra hukommelsen bliver det solgt i Føtex og Bilka. Ingen af butikkerne ligger i nærheden af, hvor jeg bor, så jeg har ikke tjekket. Umiddelbart er min hukommelse ikke gået helt i sort, google nævner i hvert fald begge steder som forhandlere.

For sent
Måske er det allerede for sent for mig at skrive om N.A.E, for det var på Motatos, jeg blev mindet om mærket. Til dig, der ikke kender Motatos, er det en webshop, der sælger udgåede, overproducerede eller restlagre af produkter. Det startede som et fint koncept med at nedbringe mængden af madspild her i Norden. Nu har det spredt sig til flere varekategorier, og vi har faktisk selv nydt godt af denne service med to af vores produkter, vi skulle have solgt ud. Derfor er jeg en lille smule bekymret for, om det mon er sidste udkald? Det ville være ret ærgerligt, for N.A.E udmærker sig på flere områder. Indtil jeg kan få besked om min bange anelse har hold i virkeligheden, vil jeg alligevel tippe om mærket.

Håndsæbe uden SLS
Et af de produkter, der især har gjort sig bemærket hjemme hos os, er de flydende håndsæber. De er nemlig uden SLS og rigtig rare. Ingen af varianterne er så parfumerede, at det er svært at holde ud, så det behøver du ikke frygte for. Der er også barsæber både til hud og hår, hvis du er til det. Det, synes jeg selv, er rart og ikke mindst praktisk, når jeg rejser. Og det er der forhåbentlig ikke så lang tid før, vi igen kan lidt mere, end vi har kunnet de sidste par år. Der er både produkter til ansigt, krop og hår, så hvis du er til mange fine certificeringer og går op i både indhold og miljø, så skal du lige tjekke N.A.E ud, inden det er for sent.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Notino.dk finder du nok det største udvalg af N.A.E, til gengæld har de ikke mine favoritter fra Delicatezza linjen.

Hos Lyko finder du de produkter, jeg i sin tid blev introduceret til.

På Matas.dk finder du to varianter af N.A.Es shampoobarer*.

Og så er der som sagt nogle af N.A.Es produkter på Motatos.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *