Puralid Lipogel – lindrer røde, hævede, kløende øjenlåg

Puralid Lipogel
10.02.22
Puralid Lipogel

Puralid Lipogel

Reklame for Puralid Lipogel

Røde og hævede øjenlåg. Måske er der skæl omkring øjnene. Øjnene kan klistre sammen især om morgenen, eller bare se fedtede ud. Det kan føles ubehageligt, det klør og svier.
Blefaritis er en meget almindelig tilstand, og når det først er opstået, kommer det ofte igen. Derfor har Puralid bedt os om at skrive om, hvor vigtigt det er med god, daglig hygiejne, hvis du er plaget af betændte øjenlåg.

Blefaritis er ikke øjenbetændelse, men derimod øjenLÅGSbetændelse. Det er en betændelse, der opstår i kanten af øjenlåget, hvor øjenvipperne sidder. Ofte hænger blefaritis sammen med andre problemer såsom skælseksem eller rosacea.

Hårsækmider skaber problemer

Både mennesker og dyr har små mider i massevis, der lever i fred og ro på vores krop. Demodex mider bor i vores hårsække og talgkirtler. Der gør de som regel ingen skade – i nogle tilfælde er de endda gavnlige. Vi kan ikke gøre noget for at fjerne dem, de er en del af os. Hvis du vil se, hvordan de ser ud, så prøv at se her – men det kribler og krabler over det hele, når jeg ser på det. 

I nogle tilfælde får de skabt en prop i fedtkirtler og hårsække, og øjenlågskanten bliver irriteret, rød og måske endda betændt. Og så har vi en øjenlågsbetændelse – blefaritis.
Det samme problem med dermodex mider kan selvfølgelig opstå andre steder end omkring øjet. Læger ved nu, at en reaktion på dermodex mider også spiller en rolle ved udbrud af rosacea.

Rens to gange om dagen med Puralid Lipogel

PURALID LIPOGEL er en mild gel, der både renser, lindrer og beroliger. Den skal bruges to gange om dagen, både for at lindre symptomer og for at forebygge, at de kommer tilbage.
Jeg har selv afprøvet den. Jeg har ikke betændte øjenlåg, men derimod kløende og irriterende øjenomgivelser på grund af kronisk tørre og irriterede øjne. Det behandler jeg naturligvis primært med øjendråber, men en anden vigtig del er at afrense mine øjne morgen og aften – eller bare når jeg kan mærke noget irritere, hvilket er ofte.

Piralid Lipogel konsistens

Puralid Lipogel er en gel, der skal sidde et øjeblik, før man tørrer overskyende væk. I den periode når den både at rense, lindre og berolige mine hysteriske øjne. Det er lidt samme følelse som at få en kølende gel på en brændende hud.

Her kan du købe det

Puralid koster cirka 199 kroner for 15 ml. og findes på apoteket. Læs mere her på puralid.dk

Reklame for Puralid Lipogel

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Eva Møller

Det er pudsigt… Mine øjne ter sig faktisk sådan for tiden, så jeg købte lige en “Øjenvippevaskeskum” fra Ivy Äia til 48 kr. i Normal og den føles behagelig – indtil videre

Louise

Hej 🙂 Superinteressant produkt som jeg KLART skal prøve! Tak for testning! 🙂

Jeg kom faktisk forbi herinde, fordi jeg husker engang at have læst noget om mascara og forskel på noget vandbaseret og oliebaseret måske? – Ja og jeg har sådan brug for et råd! Pludselig opfører min yndlingsmascara sig mærkeligt – men det er jo så nok min hud, der gør det – i hvert fald, så drysser den meget hurtigt ned på huden under øjnene og over øjnene, får jeg sådan en olieret/sveden “bue” hvor øjenlågene (som helt klart er for tunge) folder…. Blandingen af for “våd/olieret” og “drys” er meget modsigende for mig, hvad betyder mon hvad og hvilken type mascara skal jeg så gå efter? Jeg går ikke med makeup til hverdag, men vil meget gerne kunne tage mascara på til fest uden de ret ufestlige oliebuer over øjenlågene 🙂 Kan I mon hjælpe med et godt råd?

Helene Randløv Hansson

Hej Louise
Umiddelbart tror jeg ikke, at de to ting har noget med hinanden at gøre. Hvilke mascaraer har du forsøgt dig med?
Kh. Helene

Louise

Hej Helene 🙂 Ååh, jeg har prøvet rigtig mange, men den jeg bruger nu som giver de “fedtede” buer i øjenlågsfolderne er den i grøn/guld fra Loreal, der hedder Volume million lashes, Feline, hvis du kender den? Jeg aner ikke, hvor jeg skal lede for at finde ud af, hvad en mascara er baseret på – er det noget personalet i f.eks. Matas bør vide? Nu skal jeg snart til bryllup og er ærlig talt ret utilfreds med både at have fedtede buer over øjnene og plamager ned af kinderne så jeg vil så gerne vide, hvad jeg skal gå efter – og undgå 🙂

KH Louise.

Tine Olsen

Vil blot korrigere; – den ef på 15 ml og har luge betalt kr 307,- for den på apoteket.

Helene Randløv

Hej Tine
Det beklager vi! Det er en tastefejl, på billedet kan man se, at der står 15 ml. I øvrigt holder prisen, hvis du følger linket.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *