Tirsdagstip: Brug håndsprit og skån huden

Håndsprit og håndspritcreme
18.01.22
Håndsprit og håndspritcreme
Håndsprit og håndspritcreme
Efter to års dans med corona, der mest af alt føles som at undvige Keanu Reeves kugler i The Matrix, er vi nu også ramt herhjemme. En af ungerne er smittet herhjemme..

Når man er i selvisolation sammen med en smittet, så vasker og spritter man hænder VIRKELIG meget. Jeg tror aldrig, jeg har vasket så meget hænder i mit liv? Og det siger ikke så lidt.

Selv med den bedste håndsæbe er al den vand hård kost for huden – især på denne årstid. Og håndsprit er faktisk et bedre alternativ til hyppig håndvask, hvis du vil skåne den hårdt prøvede hud på hænderne.

Lægehåndbogen og Arbejdsmiljøweb anbefaler

Du behøver ikke tage vores ord alene for det. Både Lægehåndbogen og Arbejdsmiljøweb siger det samme. Håndsprit er mere skånsom mod huden end håndvask. Så hvis dine hænder ikke er synligt snavsede, er det et bedre alternativ, hvis du har brug for hyppigt at desinficere dine hænder, og de er blevet tørre.

I disse dage har jeg selvfølgelig fundet Håndspritcreme frem for at passe ekstra godt på mine hænder, men det samme gælder stort set uanset hvilken håndsprit du bruger. Hvis du har brug for meget hyppig desinficering, og dine hænder ikke er synligt snavsede eller fedtede, så er afspritning mere skånsom end håndvask.

Vi håber, I holder jer raske og ved godt mod derude.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *