Anmeldelse: Paula’s Choice Lip Booster

Paula's Choice Lip Booster
25.11.21
Paula's Choice Lip Booster

Paula's Choice Lip Booster

Der er god grund til at smide alle de gode ingredienser, vi bruger i ansigtspleje på læberne også. Huden på vores læber er meget fin og tynd, de mister hurtigt fylde med tiden og rundt om læberne får vi både rynker og pigmentpletter.

Så det har Paula’s Choice gjort med den nye Lip Booster. Den indeholder alt det gode, som vi også kender fra de gode ansigtsprodukter: Peptider, hyaluronsyre og masser af forskellige olier:

Peptider – flere forskellige peptider stimulerer dannelsen af collagen og elastin, mindsker rynker og får huden til at se yngre ud. Præcis som i enhver god antirynke-ansigtscreme med peptider. Læs mere om peptider her.

Hyaluronsyre – binder fugt i huden og virker udglattende og opfyldende på huden. Hyaluronsyre bruges også som filler i injektioner til læberne, men virker naturligvis slet ikke så dramatisk, når det smøres på. Læs mere om hyaluronsyre på læberne her.

Mangle slags olier – blandt andet sheasmør, squalane og kakaosmør gør Paula’s Choice Lipbooster til et meget rigt og plejende læbeprodukt. Den er dog helt transparent som en lipgloss med en let glossy finish, der fungerer godt til dagsbrug, hvis du ikke går med farver på læberne.

Funky smag og glossy konsistens

Hudplejeingredienser smager og dufter ikke godt, når man ikke tilsætter parfume eller smag, hvilket Paula’s Choice selvfølgelig ikke gør. Så du skal ikke undre dig, hvis den dufter eller smager lidt funky. Det gør parfumeri hudpleje bare. Det fordufter hurtigt igen.

Konsistensen er et sted midt mellem en salve og en læbegloss. Den trænger IKKE hurtigt ind, men bliver siddende som en glat fornemmelse på læberne, og kan altså også fungere som en let gloss.

Men husk at den ikke indeholder SPF – du skal altså IKKE bruge den i dagslys, hvor den sarte hud på læberne netop har brug for beskyttelse!

Husk også at bruge dine ansigtsprodukter på læberne

Hvis du allerede bruger de samme gode ingredienser i ansigtet morgen og aften, skal du naturligvis bare huske at bruge dine ansigtsprodukter på læberne også. Det vil dine læber blive glade for. Ligesom der ikke er nogen grund til en seperat øjencreme, er der heller ikke brug for en seperat læbecreme med antiageingredienser, når du alligevel har hyaluronsyre og peptider fremme til ansigtet.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks*)

Paula’s Choice Lip Booster koster 220 kroner for 10 ml. på Paula’s Choice webshop* og i Magasin. (PS. Der er 20 procent på alt på Paula’s Choice i anledning af Black Friday)

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Dette indlæg indeholder et produkt modtaget som gratis anmeldereksemplar

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Tine

Hej
Kan man også bruge A-vitamin produkter på læberne?
Og er det sikkert at bruge alle typer cremer man bruger i ansigtet på læberne også? Tænker bare, at man jo ikke kan undgå at indtage lidt gennem tiden 🙂
kh Tine

Helene Randløv

Hej Tine
Så længe du ikke ligefrem overvejer at spise cremerne, så er der ikke en risiko forbundet med brug omkring munden/på læberne.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *