Favoritmakeup – med mindst 25 procent

Makeup Black Friday
22.11.21
Makeup Black Friday

Makeup Black Friday

Indeholder reklamelinks til Matas*

Matas fejrer Black Friday i hele denne uge, og i dag er det med minimum 25 procent på næsten al makeup. Det gælder kun i dag, så jeg fik lyst til at skrive om, hvilke produkter der er min favorit makeup i alle kategorier netop nu. Og eftersom makeup altid glider af mit ansigt, så handler det som sædvanlig om holdbarhed, når det kommer til mig.

Foundation og concealer

Lancômes Teint Idole er afgjort min nye favorit i både concealer og foundation. Teint Idole Teint Idole Ultra Wear Foundation* lever op til sit navn – den holder. Og det er ellers ikke nemt for en foundation at holde på min hud. Selvom den er ultralyd holdbar er den stadig pæn og naturlig at se på. Det samme gælder den nye Teint Idole Ultralyd Wear Concealer, der er nemt at fordele, dækkende, men stadig naturlig at se på.

Pudder og lignende

Jeg bruger MEGET sjældent pudder – jeg synes ikke det gør noget godt for min hud. Jeg oplever ofte, at det ekstra lag forringer holdbarheden på min foundation, så jeg prøver at undgå det. I stedet bruger jeg blotting paper* i løbet af dagen. Hvis jeg bruger pudder, så er det en vandfast fra Gosh*, der faktisk forbedrer holdbarheden af min makeup.

Blush

Origins blush gør egentlig ikke meget væsen af sig, men det er nok derfor, jeg er blevet så glad for den. Pinch Your Cheeks Powder Blush hedder den, og det er et passende navn. Den er silkeblød og forsvinder næsten på kinderne. Farverne er også meget naturlige og hensigten er blot at give en naturlig glød. “Rose Duet” er sådan en jegvedikkehelt rosa-fersken-beige, som giver en meget klædelig glød, og jeg bruger den hele tiden af netop den årsag.

Øjenskygge

Jeg kunne godt vise jer alle mine farverige paletter, men det ville jo være en stor fed løgn, når jeg 8 ud af 10 dage alligevel griber ud efter med MAC Groundwork Paint Pot fordi 1) den er simpelthen så pæn 2) jeg ved den bliver siddende hvor den skal lige meget, hvad jeg foretager mig.Den tilsat lidt highlighter under brynet har været min yndlingsmakeup i 15 år og fortsætter jo nok med at være det de næste 15 år også. Farven Groundwork kan noget helt særligt med at lægge en diskret klædelig skygge om øjet, der ligner, at du har gjort dig umage, selvom du i virkeligheden bare har kastet den på. Op mod brynet bruger jeg en lysere – for eksempel Soft Ochre*.

Mascara

Hvis du er fast læser af Pudderdåserne , så ved du måske, at jeg sværger til tube-mascara. I modsætning til en klassisk mascara indeholder de ikke voks, men derimod polymerer, der danner en lukket film omkring hvert hår. Resultatet er en mascara, der bliver siddende hele dagen. Den kan ganske vist opløses med lunkent vand, men den er ikke fedtopløselig som klassiske mascara, og den ender derfor ikke under øjnene i løbet af dagen. Hvis du er pandaøjne-typen, så er det her mascaraen til dig. Der findes flere gode i Matas, og det gør stort set ingen forskel, om du vælger MAC Extended Play, Clinique Lash Power eller Estée Lauder Double Wear.

Læbestift

Nu hvor YSL har ladet verdens bedste læbestift udgå, så ved jeg snart ikke om jeg overhovedet vil svare her… Jeg er stadig bitter! Når man ikke kan få det bedste, så må det bliver en delt andenplads mellem Maybelline CS Stay Matte Ink i farven 15 Lover* (som dog ikke er på tilbud) og Gosh Liquid Matte Lips i farven Nougat Crisp*.

Her kan du købe det (indeholder reklamelinks*)

Alle links i dette indlæg går til Matas*, som i dag har mindst 25 procent på næsten al makeup. Der er 40 procent på mærkerne Max Factor, NYX, Rimmel, L’Oréal og GOSH.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Vibeke

Hvor er jeg glad for at læse, at jeg ikke er den eneste, der kører de samme produkter på repeat 😉

Katja Moikjær

Tak 😀

Bodil

Det er da sjovt, for den eneste pudder jeg kan få til at fungere er Gosh Vaterproff setting powder. Bare de ikke får den ide at udfase den! Og jo jeg er også afhængig af Maybeline stay Matte Ink som jeg genopdagede, da vi skulle bære mundbind alle steder!

Katja Moikjær

Det er nemlig den eneste, der holder til mundbind!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *