Tirsdagstip: Undgå mascara på huden

LastSwab
19.10.21
LastSwab
LastSwab
Foto: LastObject
Hvis uheldet alligevel er ude, og du skal fjerne mascara fra øjenlåget, er LastSwab Beauty virkelig genial!

Tirsdagstips er en sjov størrelse, fordi man jo sjældent selv tænker over, at man gør noget andet end andre. Først når det er blevet kommenteret, eller jeg taler med nogen, der spørger til et eller andet. Der bliver jeg klar over, at det måske ikke er alle, der kender et tip eller en anden metode. Dagens tip har jeg sikkert skrevet før, men så blev jeg mindet om det igen forleden.
Det startede med, at Yngstens eneste to feriedage før den 24. december lå i sidste uge. Dem benyttede han og jeg til at tage et smut til Paris… Det var der, jeg kom i tanke om tippet, fordi knægten grinede af mig, da jeg tog mascara på. Heldigvis er vi ret gode til at grine ad os selv… Så lige den dag virkede tippet ret skidt. Fordi jeg begyndte at vræle af grin og stak børsten i øjet.

Undgå mascara på huden
I virkelig mange år troede jeg egentlig, at jeg bare var et fjols til at tage mascara på. Det slog nemlig aldrig fejl! Mascaraen var altid på det meste af øjenlåget, når jeg havde den rette mængde på vipperne. Det er temmelig irriterende, når man nu har gjort sig helt vildt umage med at lægge øjenskyggerne på og tonet farverne ud. Det ser ret træls ud med sorte klatter på øjenlåget. Det kan altså se mindst lige så træls ud, når man skal have mascara af huden igen. Det skal altid foregå med en tør vatpind, en pensel eller noget helt tredje, men så tæt på vipperne… I øvrigt går det ikke altid kun ud over den fine øjenskygge, man lige har lagt. Nææhh nej… når man er rigtig heldig, kan man også få ødelagt bukket på vipperne eller få dem til at klumpe sammen.

Det er anatomi
Da jeg begyndte at blogge, fik jeg også lagt makeup af professionelle. Det var vildt at opdage, at de var mindst lige så dårlige til det med mascara som mig. Selvfølgelig var det også ret træls, men samtidig var det en kæmpe lettelse, fordi det så ikke bare var mig, der var et fjols.
Så en dag spurgte jeg min skønne makeupartist veninde, og hun svarede… at det jo er anatomi. Det kunne jeg måske godt selv have regnet det ud, men jeg havde aldrig rigtig nærstuderet mine vipper. Og da jeg først gjorde dét, gav det ret god mening. Det er nærmest fysisk umuligt at tage mascara på vipperne, uden at jeg rammer mit øverste øjenlåg. Det vil sige, det kan jeg godt nu… Det tager temmelig lang tid, men det kan lade sig gøre, selv når jeg bare er doven og skynder mig…

Dagens tip
Nu er vi endelig nået til det. Tippet, som jeg desværre ikke kan huske, hvor eller hvornår jeg lærte. Det, jeg kan huske, er, at en eller anden tog fat om min hage og sagde: ”prøv nu”! Det gjorde hun eller han sandsynligvis, fordi jeg brokkede mig over at være elendig til at tage mascara på eller over mine åndssvage vipper. Lige siden har jeg gjort sådan. Det går simpelthen ud på at lægge hovedet så langt tilbage, samtidig med at du kigger ned. Denne bevægelse resulterer i, at dit øje nærmest er lukket. Det er altså nødvendigt med et håndspejl eller lignende, så du ikke spænder i øjenlåget. Gør du det, hjælper det ikke ligeså godt samtidig med, at det er sværere at se, hvad du foretager dig. Ved lejlighed skal jeg nok lige prøve at fange bevægelsen på kamera og dele på Instagram.

Hæ… jeg ledte på bloggen efter det gamle tip, som jeg ikke lige fandt, men jeg fandt nogle andre sjove tips til mascara, som du måske kan bruge. Du kan både læse Tirsdagstip: Undgå uheld med mascaraen og Tirsdagstip: Undgå at din mascara smitter af i løbet af dagen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
N

Totalt godt tip – det skal prøves, tak!

Sofie

Hej 🙂

Jeg har trevlet internettet igennem for at finde svar ang. fodbad og faldt over jeres blogpost – kommentarfeltet virker ikke for mig under det indlæg, så jeg håber det er i orden, at jeg sender mit spørgsmål her.

Jeg har tænkt over om det ville hjælpe på min hårde hud at tage et ‘fodbad’ i olie, altså madolie (raps eller solsikke) – ved I noget om, om det kan hjælpe med at blødgøre huden?

Tak på forhånd!

Helene Randløv Hansson

Hej Sofie
Måske minimalt. Det handler jo om at få fugtet i dybden, det kan du ikke kun med olie. I al beskedenhed vil jeg anbefale vores Alt i en Fodcreme, du kan se resultater af den her: https://pudderdaaserne.dk/2018/06/18/saadan-fjerner-du-haard-hud-og-revner-paa-foedder-og-haele/

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *