Øjencremen der gik viralt på TikTok

Øjeblikkelige øjecremer
23.09.21
Øjeblikkelige øjecremer

Øjeblikkelige øjecremer

Er I på TikTok? Så I også den video for et par uger siden med hende, der bruger en øjencreme fra Peter Thomas Roth, der får hendes stor poser under øjnene til nærmest at forsvinde?

I kan se videoen her – den er vild, og ja det ER ægte. 

Men det er langt fra første gang en creme som Peter Thomas Roth Instant FIRMx Eye Temporary Eye Tightener går viralt på Facebook. I 2015 var det en video på Facebook med Instantly Ageless fra Jeunesse og igen i 2020 gik der viralt rundhyl i et produkt fra My Perfect Cosmetics Company.

Selv Estée Laude havde faktisk også en version en overgang, nemlig New Dimension Liquid Tape. Fælles mange af de produkter, vi har set gennem tiden er dog at de får meget stop opmærksomhed, men at de sjældent bliver på markedet. Hvilket nok er meget sigende.

Øjeblikkelig, dramatisk og midlertidig effekt

Alle produkterne virker ens – de indeholder nemlig sodium silicate. Alle produkterne virke ja – den kan give en meget dramatisk øjeblikkelig opstramning af løs hud. Og jeg bruger dem aldrig, selvom jeg har haft en pæn samling af dem liggende, fordi vi har skrevet om dem. De kommer aldrig op af min skuffe. Af to årsager:

1 Du kan ikke bruge makeup ovenpå

Produkter med sodium silicate (vandglas) kan ikke kombineres med vand- ellers fedtbaserede produkter. Så går de i opløsning. Du kan meget forsigtigt bruge pudderbaseret makeup ovenpå.

2 De er ubehagelige

Jeg har IKKE prøvet den pt. totalt udsolgte Peter Thomas Roth Instant FIRMx Eye Temporary Eye Tightener, men jeg har prøvet en lang række af de andre. Og de gør ondt. Brugsvejledningerne varierer lidt, men de skal på ren og tør hud. Det betyder i de fleste tilfælde, at de skal på nyvasket, tør hud, der helst ikke må få creme på, hverken før eller efter. Det er altså nok til at få min hud til at skrige af tørst.

Derudover er der følelsen af produktet i sig selv. De føles alle lidt som at have en tør ansigtsmaske på. Hver gang jeg har prøvet dem, har jeg vasket dem af efter maksimalt ti minutter med samme lettelse, som man flår en stram og gnavende BH af.

3 Virker bedst på meget løs hud

Det skal så også siges, at effekten ikke er ret tydelig på mig. Jeg har ikke ret meget løs hud, så mit incitament til at bruge den er ikke ret stor.

Effekten er størst på løs og hængende hud. Der er effekten ganske imponerende. Jo tyndere hud, jo bedre. Jeg lånte Ullas øjne til at teste Eyesential på tilbage i 2015. Vi brugte den kun på det ene øje, så I kan selv se forskellen her.

Eyesential

Sådan virker de

Peter Thomas Roth Instant FIRMx Eye Temporary Eye Tightener, Eyesential, Jeunesse Instantly Ageless og alle de andre virker ens. De indeholder sodium silicilate.

Sodium silicilate hedder også vandglas. Når det kommer på huden bliver det til en helt tynd glas-overflade, som holder huden stram. Effekten er overbevisende, men også 100 procent midlertidig. Vandglas bruges også til alt muligt andet end kosmetik.

De fleste af disse cremer har også tilsat peptider og andre antiage-ingredienser til deres produkter, men disse har altså intet med denne øjeblikkelige vandglas-effekt at gøre.

Her kan du købe det

Peter Thomas Roth Instant FIRMx Eye Temporary Eye Tightener er totalt udsolgt. Hvis du gerne vil prøve effekten, så kig på StriVectin Instant Eye Fix. Den indeholder også vandglas, og den kan du stadig købe, blandt andet fra Nordbrands, der er dansk distributør.

Jeunesse sælges ved home sale.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *