Estée Lauder New Dimension

09.12.15
Estée Lauder New Dimension

Estée Lauder New Dimension

Contouring er trådt ind i hudplejen. Antiage handler ikke bare om rynker, men om at løfte ansigtets konturer, om at stramme kindben og kæbelinje op.

Estée Lauder har lanceret to produkter i den nye serie New Dimension. Clinique har også fulgt trop og andre er på vej. Men kan de noget som et almindeligt antiage produkt ikke kan?

Estée Lauder New Dimension består af to hudplejeprodukter. New Dimension Shape + Fill Expert Serum og New Dimension Liquid Tape. Dertil kommer to makeupprodukter til contouring, som jeg ikke har testet.

Estée Lauder New Dimension Shape + Fill Expert Serum
Shape + Fill Expert Serum er grundstenen i serien og som altid formår Estée Lauder at blande et serum, der rykker. Det er pakket til bristepunktet med antioxidanter, peptider, planteekstrakter og alt godt fra Estée Lauders skab af ingredienser, der har en god effekt på ældet hud. Ingredienslisten er lang som et ondt år, og det vil være ekstremt omstændeligt at gennemgå den her. Men den er lang og god.

Kan den så noget anderledes end for eksempel Estée Lauders andre antiage-produkter? Den lader dem i hvert fald ikke noget tilbage at ønske. Men det med at løfte ansigtets konturer er lidt mere komplekst, end hvad et hudplejeprodukt kan klare. Det kræver blandt andet fedt og knogler. Men Shape + Fill Expert Serum kan i hvert fald løfte huden. Det er et virkelig godt og velformuleret hudplejeprodukt.

Estée Lauder New Dimension Liquid Tape
Kan I huske Jeunesse, der verserede på Facebook en overgang? Liquid Tape er på mange måder en light-version af denne. Tilsat nogle fremragende hudpleje-ingredienser.

New Dimension Liquid Tape er en meget tyndtflydende gel, der indeholder en cellulose polymer, som man blandt andet bruger til at overtrække vitaminpiller med, så de får den der glatte overflade. Den effekt (i mindre målestok) kan man opnå ved at bruge det på huden også – midlertidigt naturligvis.

Man tilfører et meget, meget tyndt lag de steder, men gerne vil stramme op, og når produktet er tørret ind efter et par minutter, kan man både mærke og se en øjeblikkelig effekt.

Der er dog nogle men’er:

  1. Effekten er naturligvis kun midlertidig. Den forsvinder igen det øjeblik man fjerner produktet.
  2. Liquid Tape skal bruges på helt ren og tør hud for at kunne virke.
  3. Efterfølgende hudpleje og makeup skal påføres meget meget forsigtigt for ikke at ødelægge den skrøbelige overflade.
  4. Effekten er ikke dramatisk. På et ansigt som mit eget, hvor kinder og hage efterhånden hænger lidt, godt hjulpet på vej af lidt for mange kilo, der kan jeg ikke få en tydelig nok effekt til at kunne vise det på et billede på bloggen. Jo tyndere hud og jo finere “rigtige” rynker, jo mere tydelig effekt vil jeg mene.
  5. Effekten bliver ødelagt hvis man lægger en fed ansigtscreme efterfølgende – hvilket umuliggører det hele for mig og min knastørre hud. Især på denne årstid.

Især punkt 5 ødelægger produktet for mig. Jeg har så tør hud, at jeg er nødt til at kunne smøre et godt lag fed creme i ansigtet. Og det kan man bare ikke sammen med denne. Man føler bestemt en øjeblikkeligt opstrammen af huden – men det føles også ubehageligt på tør hud som min.

Sammenlignet med Jeunesse og Eyesential er det dog mere behageligt at bruge. Men effekten er også tilsvarende mindre dramatisk. Man kan kombinere det med flydende foundation bagefter, hvis man er meget forsigtig. Det kan man ikke med Jeunesse og Eyesential, og det er naturligvis en klar fordel.

Ellers indeholder Liquid Tape en stor del af de samme effektive anti-age ingredienser som Shape + Fill Expert Serum. Men som hudpleje kan det være svært at integrere i en daglig hudplejerutine med andre produkter. Mit bedste råd, hvis du er interesseret i Liquid Tape, er at besøge en forhandler, prøve det først og få en grundig vejledning. Det er bestemt interessant og har helt sikkert en målgruppe, men det kræver at man lærer at bruge det, og det er en god idé at prøve et produkt som dette, før man køber.

New Dimension Shape + Fill Expert Serum kræver derimod ingen særlig introduktion. Og som altid med Estée Lauders serum er den pakket i en lys- og lufttæt pumpe.

New Dimension Shape + Fill Expert Serum er parfumeret. Liquid Tape indeholder ikke parfume.

Her kan du købe det
New Dimension Shape + Fill Expert Serum koster 695 kroner for 30 ml. eller 945 kroner for 50 ml. Estée Lauder New Dimension Liquid Tape koster 525 kroner for 15 ml. Du kan blandt andet købe det på Esteelauder.dk, i Magasin og i Matas.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *