Alt i en renseolie

Alt i en renseolie
02.09.21
Alt i en renseolie

Alt i en renseolie

Alt i en Renseolie er et unikt oliebaseret renseprodukt, som effektivt fjerner alle former for makeup og snavs.

Det er ikke rigtigt en renseolie, det er ikke rigtigt en rensebalm, det er ikke rigtigt en rensegel, det er ikke rigtigt en rensecreme – det er Alt i en Renseolie, og den er helt sin egen.

Vores Renseolie har en blød og tyktflydende konsistens, der smelter til flydende ved kontakt med huden. Når du tilfører vand, skifter den igen konsistens til en blød, hvid mælk, som nemt vaskes af.

Fem ingredienser 
Alt i en Renseolie indeholder kun fem ingredienser, men har taget lang tid at få helt perfekt. Opgaven, vi gav os selv, var at opnå den helt rigtige følelse. At få Alt i en Renseolie til at skifte konsistens på det helt rigtige tidspunkt og selvfølgelig samtidig at være så mildt et renseprodukt som muligt.

Alt i en Renseolie er til dig, der gerne vil bruge et oliebaseret renseprodukt. Tør hud har naturligvis særlig gavn af at bruge Alt i en Renseolie, men alle hudtyper kan have glæde af at bruge en olie i forbindelse med et renseritual, der også omfatter vand. Alt i en Renseolie mindsker den udtørrende effekt af at rense huden med vand.

Alt i en Renseolie er også særligt effektiv til at fjerne makeup – især vandfast makeup opløses effektivt med en Alt i en Renseolie.

Mange af jer har måske som os svært ved at bruge olierede produkter omkring øjnene – olie kan svie i følsomme øjne. Men Alt i en Renseolie er testet af de mest følsomme øjne, nemlig vores egne. Og vi kan begge bruge den i øjenomgivelserne uden at det svier.

Sådan gør du: Påfør ALT I EN RENSEOLIE på tør hud. Massér derefter produktet ind med lidt vand indtil konsistensen bliver mælket. Vask overskydende produkt af – brug gerne en vaskeklud.

Her kan du købe det
Alt i en Renseolie koster 149,95 for 100 ml., og du kan købe den nu på gosh.dk/pudderdaaserne og på Matas.dk. Den er selvfølgelig også på vej ud til alle vores øvrige forhandlere.

PS. Vi har også en anden god nyhed til tør, sensitiv og udfordret hud: CREMEN er blevet dobbelt så stor!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Helle

Sikke en dejlig nyhed 🙂
Kan jeg bruge den inden Bioeffect serum? Altså om olien vaskes nok væk til ikke at modvirke serummet.

Katja Moikjær

Det er næsten umuligt at svare på. Jeg vil tro ja, men det er jo bioeffect….

Charlotte

Hvordan fungerer den her til hud/porrer, der nemt bliver tilstoppet og slår over i urenheder? Min hud er kombineret – kan være både mega tør og mega fedtet. Man tænker jo ikke ligefrem, at olie er godt. Men samtidig læser jeg også meget af det, I skriver og ved derfor, at det nok heller ikke er helt dumt.
Synes I jeg skal prøve med jeres nye rens?

Elsker og sværger til mange af jeres andre produkter. Hvis jeg i ny og næ får lyst til at prøve noget andet, ender jeg altid med jeres produkter igen. Lige nu har jeg den vildeste glød og ensartethed i ansigtet, som jeg har manglet længe – takket være jeres tzone peeling, niaciamid og anti-age creme, som jeg er vendt tilbage til. Så nu har jeg besluttet, at det er slut med at lade sig friste af andre mærker. Også selvom en “huddame” på klinik anbefaler det.

Helene Randløv Hansson

Hej Charlotte
Tak for tilliden <3
Du behøver ikke at være bange for Alt i en Renseolie og så synes jeg lige, at du skal læse her: https://pudderdaaserne.dk/2015/09/01/tirsdagstip-fokuser-paa-toerheden/

Kh. Helene

Luisa

Hej med jer! 🙂

jeg har netop investeret i flere af jeres produkter, fordi jeg tidligere har været rigtig glad for jeres t-zone peeling.
En af de nye produkter jeg har købt er alt-i-en renseolien. Jeg bruger den om aftenen som led i en såkaldt double cleanse, da jeg havde læst at det var godt at gøre, hvor jeg først bruger olien på tør hud, vasker eller tørrer den af (har forsøgt mig lidt med begge dele) og derefter renser med en vaske gele. Afslutningvis bruger jeg jeres AHA-peeling og bruger ikke ellers nogen fugtighedscreme, da jeg føler at peelingen er tilstrækkelig. Jeg oplever at min hud er ENORMT fedtet resten af aftenen og natten – om morgenen er det blevet bedre, men den er stadig fedtet. I min morgenhudrutine renser jeg ikke – jeg bruger jeres niacinamid og bagefter jeres alt-i- beskyttelse oven på og det er det. Det er ikke så længe – en uges tid ca. – at jeg har kørt med disse to rutiner, men den ekstremt fedtede hud er til at blive vanvittig over.

Gør jeg noget forkert siden jeg oplever, at min hud går sådan fedt-amok? Er det renseolien eller måske en af de andre produkter, der ikke egner isg til min hud, der i forvejen er fedtet fra naturens side?
Jeg har inden jeg begyndte på de nye rutiner blot renset min hud om aftenen med micellar water (nogen gange ertattede jeg micellar med vaskegelén, men det var mest hvis jeg havde haft rigtig meget makeup på eller lign.) og afsluttet med t-zone peelingen. Nogen gange brugte jeg også peelingen om morgenen. Jeg følte dog at jeg trængte til noget nyt og mere forkælende og dybdegående for min hud. Den gamle rutine fungerede fint og gav mig ikke ekstraordinært fedtet hud.

Kan I hjælpe mig? 🙂

Helene Randløv Hansson

Kære Luisa
Undskyld det langsommelige svar, din kommentar var helt druknet for mig.
Først og fremmest vil jeg meget gerne fraråde dobbelt rens. Det tjener intet formål, andet end at din hud, som du oplever, bliver sur. Der er desværre en fejl i teksten bagpå Alt i en Renseolie, så måden du bruger den er: fordel den på tør hud, masser til den er helt glat og olieagtig, tilføj derefter vand med fingrene og massér videre. Fjern produktet med en klud i stedet for at skylle det af. Om morgenen vil jeg anbefale en mild rensevand.
Din hud fedter, fordi den mangler fugt. Så umiddelbart er AHA-Peeling ikke helt nok alene. T-Zone Peeling er nok et bedre match end AHA-Peeling, hvis din hud er fedtet. Hvis du har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at spørge i en besked på facebook eller Instagram, der svarer jeg oftest hurtigere.

Kh. Helene

Sanne

Hej pudderdåser. Hvad er pH-værdien i renseolien?

Helene Randløv Hansson

Hej Sanne
Man kan kun måle pH-værdien af vandbaserede produkter, og det er olien jo ikke.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *