Tirsdagstip: Dét skal du bruge Pudderdåsernes Hovedbundsbørste til

Hovedbundsbørste
17.08.21
Hovedbundsbørste

Hovedbundsbørste

Tekst markeret med $ er reklame for eget produkt

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Det er snart to måneder siden, Pudderdåsernes Hovedbundsbørste$ endelig var en realitet. Derfor tænkte jeg, at jeg ville uddybe, hvad du kan bruge sådan en fætter til. Hvis du har læst indlægget Fredagsfavorit: Hovedbundsbørste, er du forhåbentlig kommet godt i gang med at bruge den. Hvis ikke kan du starte dér og læse videre her bagefter. Her vil jeg nemlig knytte lidt produkter til, for en hovedbundsbørste er et meget alsidigt redskab. Den kan faktisk både bruges i håret, på kroppen og i ansigtet i en snæver vending. Hvis ikke du har prøvet den endnu, er der en rigtig god grund til at komme i gang nederst i dette indlæg.

Dét skal du bruge Pudderdåsernes Hovedbundsbørste til
Der er nogle ting, sådan en hovedbundsbørste er helt oplagt til, og så er der de mere alternative…

  • Massage af hovedbunden: Det handler om at gøre det blødt nok til at du får løsnet spændingerne og hårdt nok til at hovedbundsbørsten ”står fast”, mens du stille og roligt får hovedbunden til at bevæge sig. Det er sværere at forklare, end det er at udføre. Det er i øvrigt samme teknik, som hvis du brugte fingerspidserne.
  • Fordel din shampoo og skum op: Uanset hvilken shampoo du bruger, er hovedbundsbørsten et godt redskab til at få fordelt produktet i hele hovedbunden. Vores Vaskebalsam kan man virkelig mærke effekten af, når man bruger hovedbundsbørsten.
  • Massage af kæbe, nakke, dekolletage og hvor du ellers spænder: Nu hedder det jo en hovedbundsbørste, men en massagebørste er måske et mere dækkende navn for den måde, jeg bruger den. Alle nævnte steder bruger jeg den flittigt, den er også god i ansigtet, men der skal du naturligvis være meget forsigtig. Det vigtigste i forhold til massage er ikke at overgøre det.
  • Fordel din tørshampoo eller hårpudder: Det var en læser, der skrev det i en kommentar og jeg må give hende ret… Det er hovedbundsbørsten også rigtig god til. Resultatet bliver bedre, uanset om du har problemer med at få fordelt tørshampoo eller pudder jævnt i håret. Hovedbundsbørsten er virkelig en hjælp til at fordele både pudder og spray. Især hvis du har trukket den ekstra længe, og du har brugt tørshampoo i flere dage i træk. Den ophobning af produkt, der opstår i hovedbunden, forsvinder som dug for solen ved brug af hovedbundsbørsten.

Har du flere eller helt andre måder at bruge den? Så hører vi meget gerne fra dig!

Du får helt ekstra ordinært Pudderdåsernes Hovedbundsbørste med, når du køber to af vores hårplejeprodukter i Matas og på Matas.dk. Det gælder vores tre shampooer: Peelingshampoo, Alt i en Shampoo og Vaskebalsam. Selvfølgelig også resten af serien: Alt i en Balsamkur, Plejende Hårcreme, Alt i en Stylingcreme og Tørshampoo.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *