Fredagsfavorit: Hovedbundsbørste

Hovedbundsbørste
18.06.21
Hovedbundsbørste

Hovedbundsbørste

For snart mange år siden, sad jeg i saunaen i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug og blev fascineret af en hovedbundsbørste. Det tog mig noget tid at støve den op den gang, men det lykkedes.  Det var en meget blå model, jeg fik hjem fra Østen. Den blev brugt så flittigt af hele familien, at jeg købte flere. Der er sikkert nogen, der mener, at der følger en masse goder med brugen af sådan en fætter. Hjemme hos os bruger vi den ene og alene, fordi det er en fantastisk følelse. Den er eminent til en spændt hovedbund eller nakke for den sags skyld og i en snæver kan man sagtens bruge den i ansigtet også. I øvrigt er det genialt, hvis man har en til hver hånd.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Tekst markeret med $ er reklame for eget produkt

Pudderdåsernes Hovedbundsbørste
Som du nok kan se på billedet, er det ikke længere en blå model, jeg bruger… Det er fordi, du nu kan købe en i pudderdåsefarvet. Den er lige landet online, så du kan både få den på Matas’ egen webshop*$ og på Dåseshoppen*$. Det er vitterligt mit kæreste eje, fordi jeg kan få nogle seriøse spændinger ved kraniekanten i nakken. Der findes intet som den, der kan løsne op uden, at jeg skal lide først. Det er så skønt, at man selv kan styre slagets gang, og det pres man bruger.
Det er altså en nem lille gave, man kan give sig selv, der samtidig gør en kæmpe stor forskel for velværet. Den er nem at få brugt, når man vasker hår, eller man sidder foran computeren eller fjernsynet.

Hvordan bruger man en hovedbundsbørste?
Du kan bruge hovedbundsbørsten, som du vil. Den fungerer godt i tørt hår. Den fungerer godt, når håret er vådt. Og på huden kan du både bruge den med og uden creme. Den er med andre ord temmelig alsidig. Som nævnt er det luksusmassageudgaven, jeg oftest selv benytter mig af altså en børste til hver hånd. Det er særlig nemt på grund af håndtaget, som ligger virkelig godt i hånden. Samtidig gør håndtaget, at det er meget lettere at styre intensiteten.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Dette påvirker dog ikke vores redaktionelle arbejde og holdninger, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Lisbeth

Jeg bruger faktisk også min(e) i håret, når jeg har puttet tørshampoo i. – Der er jeres tørshampoo forøvrigt eminent. 😉
Sprøjter tørshampoo i håret, venter et par minutter, og gnubber godt med mine hovedbundsbørster. Det fungerer bare! 😊
Bruger dem også ved hårvask.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *