Tirsdagstip: Husk at pleje og beskytte sommerhåret

Tirsdagstip: Beskyt huden mod de første solstråler
27.07.21
Tirsdagstip: Beskyt huden mod de første solstråler

Tirsdagstip: Beskyt huden mod de første solstråler

Husk at pleje og beskytte sommerhåret, tippet er helt i tråd med det sidste tirsdagstip, der handlede om hudpleje i sommervarmen. Den pleje, du ikke orker på huden, kan du med fordel smide i håret. Det er naturligvis skrevet med et glimt i øjet. Det er ikke hvad som helst, man kan eller har lyst til at bruge i håret… men næsten. I hvert fald er der ingen grund til at være fedtet med cremen.
Når mit hår er helt umuligt, og spidserne i pandehåret stritter til alle fire verdenshjørner, så er det bedste jeg ved at bruge Alt i en Hyaluronsyre. Det er til dels selve hyaluronsyren, der gør forskellen. Der er jo en smule silikone i, der virkelig gør en forskel for især udseendet af håret. Du kan selvfølgelig fint bruge helt almindelig hårpleje, bare sørg for at skrue op for fedtet til spidserne især.

Den bedste beskyttelse
Er der noget farvet hår ikke kan lide, så er det sol. Det gælder alle former for farve… også afblegningen. Hvis du er lidt ked af, at dit lyse hår bliver tisgult om sommeren, så skal du tænke UV-beskyttelse. Nu er afblegning som bekendt ikke den mest skånsomme behandling. Det er heller ikke ret billigt at holde en afblegning ved lige eller at farve hår i det hele taget. Derfor er det i din største interesse at passe RIGTIG godt på den. Personligt er jeg ikke specielt stor fan af de produkter, jeg har fundet med UV-beskyttelse. Da mit hår var afbleget, vænnede jeg mig til at have et tørklæde i tasken, mest fordi hatte virkelig ikke klæder mig ret godt.

Pas på solbrillerne
Før jeg faldt pladask for farveskiftende glas i mine briller, har jeg nærmest altid haft et par briller i håret. Det er bare ikke ret hensigtsmæssigt, når nu jeg også holder af sidesteg, fordi de hjælper med at holde brillerne på næsen. Hold da helt op, hvor har jeg hevet meget af mit hår ud på grund af, at håret hang fast i brillerne. Enten ved stængerne eller ved sidestegene. Det er så nemt at undgå, og selvom det er rart at have hænderne fri, så er det altså også ret rart at have hår på hovedet.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Merete

Vedr. shampo, har jeg læst hos en influencer at SLS udtørrer hovedbunden hos hende. Min egen shampo indeholder også SLS og endda Neutral shampo også! Hvad er SLS og fås shampo uden? Ved I det?

Helene Randløv Hansson

Hej Merete
Det har vi skrevet om fra bloggens spæde begyndelse, blandt andet i dette indlæg: https://pudderdaaserne.dk/2011/12/13/sulfater-revisited-ma-vide-til-tor-hud-eller-irriteret-hovedbund/
Du kan få masser af shampoo uden SLS og SLES for eksempel vores egne: https://pudderdaaserne.dk/2021/02/08/pudderdaasernes-haarserie/

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *