Pudderdåserne Uden Kemi

Pudderdåserne Uden Kemi
01.04.21
Pudderdåserne Uden Kemi

Pudderdåserne Uden Kemi

Næsten ligeså længe som bloggen har eksisteret, har vi ønsket os produkter uden kemi. Det har været en lang og sej kamp, men vi er endelig nået i mål. Derfor kan vi samtidig med, at vi byder april velkommen, løfte sløret for: Uden Kemi. Uddybende forklaring er næppe nødvendig. Uden Kemi er til dig, der vil skåne din hud, dig selv, dine børn og ikke mindst miljøet mest muligt. Uden Kemi er et multifunktionelt produkt, som er helt umuligt at forklare… Uden Kemi skal prøves!

Pudderdåserne Uden Kemi
Selve navnet illustrerer så fint, hvad det er! Sædvanligvis har vi jo et knivskarpt team i laboratoriet ude hos E. Tjellesen til hjælp, når vi får tossede ideér. De måtte kaste håndklædet i ringen i denne omgang, men heldigvis var de villige til at få hjælp udefra. Den dygtige og respekterede professor i organisk kemi M. L. Angtude kom os til undsætning og eliminerede simpelthen alt kemisk i den tidlige recept. Produktet er i al beskedenhed blevet fantastisk. Et produkt du roligt kan smøre både ansigtet og kroppen ind i. Bruger du Uden Kemi i badet eller blander med vand eller anden kemi i hænderne kan du også vaske dig i det. Uden Kemi passer til alle aldre, alle køn, alle hudtyper og alle stjernetegn.

Her køber du Pudderdåserne Uden Kemi
For netop at skåne miljøet mest muligt har vi valgt kun at give Uden Kemi med, når du samtidig køber Pudderdåserne.dk Musthave produkter både på vores egen webshop, men også hos samtlige af vores forhandlere. Det er klart, at du får mest produkt for pengene, når du køber fra en webshop, da der er plads til mere i pakken. Desværre kan vi ikke garantere samme mængde i alle pakker, det kan også godt være, at du skal have det hele ud, for at finde produktet. Det er sådan man bedst får øje på det.

Pudderdåserne.dk Musthave
Nu skal du ikke sidde og blive nervøs, hvis du bruger Pudderdåserne.dk Musthave. Den efterhånden store serie Musthave, der netop er blevet udvidet med produkter til håret, bliver der ikke pillet ved. Der vil vi fortsat hælde alt den gode kemi i, vi kan finde og har til rådighed på markedet.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Lise Bundgaard

Åh jeg elsker jeres humor! ❤️❤️❤️

Anna

Skønt! Endelig et brand der tager ingen kemi seriøst, og rent faktisk sælger et produkt der KUN indeholder luft – modsat de såkaldte “naturlige brands”. Jeg har ventet længe på dette. Glædelig 1. april.

Satina Wandel

Hahahahahaha!

Karin VS

😅🙈😅🙈

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *