Pudderdåsernes Tørshampoo

Pudderdåsernes Tørshampoo
08.02.21
Pudderdåsernes Tørshampoo

Pudderdåsernes Tørshampoo

Hver gang vi har røbet, at vi lancerer et nyt produkt, har vi fået mange ønsker om en tørshampoo. Det er naturligvis det største incitament for at brygge sådan én… Det har også været et stort ønske hos Katja, der bare har den mest nederen hovedbund i mands minde. Min egen hovedbund kan da godt klø og drille, men så kan jeg bare vaske hår, og så er den som regel glad igen. Katjas hovedbund bliver sur over det mindste, og som storforbruger af netop tørshampoo, er det vigtigt, at hun kan tåle den. Tørshampoo er ikke specielt godt for hverken hår eller hovedbund, men det er virkelig godt for tidsforbruget på badeværelset. Selvfølgelig har vi lagt vægt på, at den gør, hvad den skal. Den gode tørshampoo sørger for at absorbere overskydende olie og fedt fra håret. Dét kan den… men den kan også lidt mere end det.

TØRSHAMPOO til de fleste
Det er meget sværere at teste en ufærdig tørshampoo, end jeg anede. Den første version fik nogle hårde ord og kommentarer som ”mere blæs” og ”mere kridt” med på farten. Egentlig var jeg ikke helt tilfreds med effekten af vores sidste testversion… men det var vigtigere, at Katja kunne tåle TØRSHAMPOO, end at jeg fik alt det kridt, jeg ønskede mig. Efter at have fået den endelige version i hånden er den utilfredshed dog forsvundet som dug for solen. Den er så effektiv, at jeg i skrivende stund ikke har vasket hår i mere end fjorten dage. Det er helt uhørt længe for mig, selvfølgelig ser mit hår ikke nyvasket ud, men det er bestemt heller ikke så træls, som det normalt ville være efter bare fem dage med almindelig tørshampoo. Under sædvanlige omstændigheder ville min hovedbund drille nu, men det gør den slet ikke.

TØRSHAMPOO indeholder
For at TØRSHAMPOO skal virke absorberende uden at give irritation, er den formuleret, så den hverken giver volumen eller har den der pudrede effekt i håret. Derfor kan du også roligt bruge den, selvom du er mørkhåret.
TØRSHAMPOO indeholder flere aktiver med positiv effekt på hår og hovedbund:

  • Stivelse fra blandt andet ris og majs absorberer fedt fra hår og hovedbund.
  • Vitaminkompleks med B3-, B5-, C- og E-vitamin beskytter huden.
  • Et ekstrakt af mikroalger der styrker hårets vækst.
  • Defenscalp regulerer svamp, mens mikrobiomet i hovedbunden bliver bevaret. Både hår og hovedbund holdes fri for flager, talgproduktionen i hovedbunden reduceres, mens den virker beroligende på huden.
  • Plejende og fugtbevarende ingredienser blandt andet hvedeprotein, solsikkekerneekstrakt og glycerin.

TØRSHAMPOO indeholder selvfølgelig alkohol, da den ellers skulle have været i pulverform… og så er den selvfølgelig uden parfume ligesom vores øvrige produkter.

Sådan bruger du TØRSHAMPOO
Ryst dåsen grundigt, inddel håret i sektioner og spray TØRSHAMPOO på hårrødderne med kort afstand til hovedbunden. Efter et par minutter kan TØRSHAMPOO masseres ind i hovedbunden og ud i håret med fingrene eller en hårbørste.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 129,95 kroner.

Du kan indtil videre købe TØRSHAMPOO på Dåseshoppen.dk* og på Matas.dk*.

INCI
Butane
Propane
Alcohol Denat.
Isobutane
Oryza Sativa Starch
Aluminum Starch Octenylsuccinate
Triticum Vulgare (Wheat) Protein
Helianthus Annuus Seed Extract
Niacinamide
Sodium Starch Octenylsuccinate
Isochrysis Galbana Extract
Calcium Pantothenate
Maltodextrin
Sodium Ascorbyl Phosphate
Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract
Pentylene Glycol
Glycerin
Pyridoxine Hydrochloride
Ethylhexyl Salicylate
Butylene Glycol
Aqua
Cetrimonium Chloride
Tocopheryl Acetate
Silica
Benzoic Acid
Citric Acid

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Maria

Kære pudderdåser, jeg bestilte denne i går med en vis portion æresfrygt. Haha. Jeg har prøvet SÅ mange tørshampoo’er, at jeg egentlig havde givet op. Når prisen for at prøve en ny, er sår og smertefuld kløende hovedbund i to uger, hæmmer det motivationen.
Men når I to har kastet jer ud i produktet, MÅ jeg give det et forsøg. Hvem ved? Måske ligger en fremtid med færre hårvaske lige rundt om hjørnet ❤️
Tilykke med de nye produkter. Glæder mig til at prøve dem. Knus herfra

Katja Moikjær

Kære Maria
Vi håber den vil leve op til dine forventninger. Men pas nu på alligevel. Selv vores indeholder alkohol og kan derfor udtørre og irritere, ikke? Forsigtig….
<3

Sofie

Kære Pudderdåser
Kan jeres tørshampoo bruges på farvet hår? Det, jeg tænker på, er om tørshampooen evt kan have en negativ effekt på farven…(altså mere end alm. shampo)? Det er i øvrigt specifikt naturfarve – som fx ren henna – jeg spørger til.
Ellers lyder den jo virkeligt lovende – og som lige det, jeg har gået og sukket efter 🙂

Helene Randløv Hansson

Hej Sofie
Da der er UV-beskyttelse i, har den netop en beskyttende effekt på farven.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *