Pudderdåsernes Alt i en Stylingcreme

Pudderdåsernes Alt i en Stylingcreme
08.02.21
Pudderdåsernes Alt i en Stylingcreme

Pudderdåsernes Alt i en Stylingcreme

Fakta er – du kan sagtens finde stylingprodukter, der giver mere hold, mere volumen, mere effekt og mere drama end vores. ALT I EN STYLINGCREME er et produkt, der skal give hold og volumen, der fungerer i hverdagen og over flere dage. Det er ikke et frisør- eller stylistprodukt. Det er et stylingprodukt til hverdagshår. Det er ikke maksimal effekt lige nu og her, vi er gået efter, det giver som regel voldsomt bagslag, når man sover på det, tager en hue eller en cykelhjem på eller kommer til at rode for meget i det.
ALT I EN STYLINGCREME giver dig hold, definition og volumen, men uden at udtørre eller gøre håret stift. Det giver dig et medgørligt hold, som du kan forme igen, og som også ser pænt ud i morgen, når du skal sætte dit hår igen hurtigt uden at vaske det.

ALT I EN STYLINGCREME indeholder
I vores øjne bør alle stylingprodukter indeholde varmebeskyttelse, det gør PLEJENDE HÅRCREME og ALT I EN STYLINGCREME selvfølgelig. Udover de ingredienser der giver stylingeffekt, indeholder ALT I EN STYLINGCREME blandt andet:

  • Silikone virker varmebeskyttende og mindsker krus og uregerligt hår.
  • Olier fra kamelia, kokos- og macadamianødder tilfører håret fugt, fedt og næring.
  • Hvedeprotein styrker og plejer beskadiget hår og får håret til at syne sundere.
  • Betaine beskytter håret mod udtørring og virker antistatisk.
  • Panthenol binder fugt og giver håret glans.

ALT I EN STYLINCREME er som vores øvrige produkter fri for parfume.

Sådan bruger du ALT I EN STYLINGCREME
Produktet hedder “ALT I EN STYLINGCREME”, fordi du kan bruge den på mange måder og i alle typer hår. ALT I EN STYLINGCREME virker lige godt som krøllecreme og til at give volumen i fint hår.
Brug den før føntørring i vådt hår. Har du fint hår, så vil ALT I EN STYLINGCREME give dig volumen og løft, når du bruger den tæt ved hovedbunden. ALT I EN STYLINGCREME vil også give dig en struktur og et hold, så din frisure holder længere og lettere kan formes igen dagen derpå.

Du kan også kramme ALT I EN STYLINGCREME i tørt hår for at forme din frisure. Har du krøller, kan du bruge ALT I EN STYLINGCREME til at definere og fremhæve dem. Har du glat hår, kan du bruge ALT I EN STYLINGCREME til at lægge flyvsk hår ned eller kontrollere og definere spidserne med.
ALT I EN STYLINGCREME fungerer også glimrende, når du lufttørrer dit hår.

Tilpas mængden til dit hår
Alfa og omega i forhold til hårprodukter generelt er at tilpasse mængden af produktet til håret. Har du meget hår, så skal du bruge mere. Har du et meget fint hår, så skal du bruge mindre. I et fint, kort Katja-agtigt hår er en lille teskefuld af ALT I EN STYLINGCREME til føntørring rigeligt. Prøv dig frem – hvis det føles ubehageligt eller forkert, så har du brugt for meget. Hvis du ikke kan mærke noget som helst, så har du brugt for lidt

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 149,95 kroner.

Du kan indtil videre købe ALT I EN STYLINGCREME på Dåseshoppen.dk* og på Matas.dk*.

INCI
Aqua
Cetearyl Alcohol
VP/VA Copolymer
Cetearyl Olivate
Betaine
Coco-Caprylate/Caprate
Behentrimonium Methosulfate
C10-40 Isoalkylamidopropylethyldimonium Ethosulfate
Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride
Butyrospermum Parkii Butter
Camellia Japonica Seed Oil
Glycerin
Cocos Nucifera Oil
Macadamia Ternifolia Seed Oil
Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein
Hydrolyzed Wheat Protein
Panthenol
Polysilicone-29
Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract
Sorbitan Olivate
Dipropylene Glycol
Phenoxyethanol
Piroctone Olamine
Sodium Benzoate
Citric Acid

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Sandra

Hejsa. Mega dejligt med flere hårprodukter. Jeg er spændt på at prøve dem.
I hvilken rækkefølge anbefaler I at man bruger hårcreme og stylingcremen? Eller kommer det sig ikke så nøje? Jeg har kraftigt krøllet hår.
Mvh Sandra

Katja Moikjær

Hej Sandra. Den ene giver hold og den anden giver pleje. Det kommer sig ikke så nøje. Jeg bruger selv stylingcreme først i hele håret og så hårcreme i spidserne – den har ikke rigtigt noget at gøre i min fedtede hovedbund. Kh. Katja

Majken Terkildsen

Kære dåser <3

Jeg er på udkig efter et produkt der er varmebeskyttende, mindsker mit krusede hår, kan give hold, og få mit hår til at syne mere skinnende og sundt end det er. Jeg er ligeså uheldig til at finde passende og gode skønhedsprodukter som jeg er til at finde gode dages på tinder 🙁 noget siger mig dog at jeres stylingcreme kunne være the one, så jeg er nysgerrig.

Jeg har natur krøller som ikke er pæne, og forholdsvis tykt langt hår. Det er mørk Leverpostejfarvet hår med lyse afbelegede striber, og det trænger til at blive passet bedre på en jeg gør lige nu. Jeg er ikke er typen der har overskud til at skulle anvende 10 forskellige produkter. Gid man kunne få en shampoo-balsam-hårkur-varmbeskyttende-hårolie/serum blandet sammen i en dunk, og bruge på en gang.

Nå men, nu til mit spørgsmål; jeg vasker hår en gang om ugen ca.

Hvis jeg anvender jeres styling creme efter bad, føntørre mit hår, og derefter glattere det, er det så nok jeg påføre det i håndklæde tørt hår inden jeg føntørre, eller skal det også påføres i det tørre hår inden jeg glattere det, for at beskytte mod varmen fra glattejernet?

Og hvis nu har jeg påført det i vådt hår, føntørret og glattet håret, og gerne vil bruge min nye wawer til at lave krøller med, skal jeg så påføre styling creme i det tørre glatte hår igen, inden jeg krøller det, for bedst varmebeskyttelse men også bedst mulig hold på krøllerne?

Helene Randløv

Kære Maiken
Hey… jeg er på! hvis du opfinder sådan et produkt, lover jeg at teste det! Nu skriver du, at dine naturkrøller ikke er pæne? Hvordan behandler du dem nu? Hvad vasker du håret i? Ud fra din beskrivelse lyder det som om du har tørt hår (som jo er helt almindeligt med krøllet hår)?
Jeg spørger, fordi vi nok ikke kan klare os med ét… men i hvert fald behøver du ikke ti forskellige produkter.
Vaskebalsam vasker rent (når man bruger nok) uden at “ridse”… altså der er ikke de sædvanlige ret så udtørrende vaskeaktiver i.
Derefter kan du bruge Alt i en Balsamkur, som du faktisk kan lade sidde som en leave-in.
Når du bruger føntørrer og øvrig varmestyling, skal du selvfølgelig have varmebeskyttelse, og det kunne godt være Alt i en Stylingcreme. Da den forhåbentlig også lever op til dine øvrige krav. Jeg måtte lige vente på svar fra producenten af den varmebeskyttende ingrediens vi bruger og svaret er: Den vil beskytte både første og anden gang, du varmestyler, da den lægger en hinde på håret, som så beskytter, og den forsvinder ikke ved varme. Testen går op til 220 grader. Så du giver den bare gas.

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *