Glossier Super Serum: C-vitamin, Hyaluronsyre og Niacinamid

Glossier Super serum
18.11.20
Glossier Super serum

Glossier Super serum

Glossier har med deres fine pink markedføring et solidt greb om deres målgruppe. Mange af de pæne produkter har en høj kvalitet, men der har også været nogle solide fejlskud, og hele “Play” serien er igen blevet taget af markedet.

Jeg elsker stadig Lash Slick og Boy Brow lige så højt, som den dag, de blev lanceret, men Skywash kommer jeg aldrig til at forstå. Hvis jeg gerne vil se ud, som om jeg ingen øjenskygge har på, så er det nemmere bare at lade være.

Heldigvis er der lidt mere saft og kraft i deres hudpleje, og de tre serum her er værd at fremhæve.

  • Super Bounce
  • Super Pure
  • Super Glow

Der er ikke noget unikt ved nogle af dem, men det er godt. De indeholder velkendte og veldokumenterede ingredienser, de er uden parfume, emballagen er fin, og prisen er god. Og det er i virkeligheden nok stadig unikt, når det kommer til stykket.

Alle tre serum er meget lette og næsten vandede i konsistensen. Det er produkter, du bruger, for den aktive ingrediensers skyld.

Super Bounce
Super Bounce er en hyaluronsyre-serum med tre typer hyaluronsyre i tre forskellige størrelser. Et velafprøvet koncept, vi selv har brugt, og som flere andre også benytter sig af. Her får du hyaluronsyre sammen med B5-vitamin. En kombination, som du også finder hos La Roche-Posay.

Hyaluronsyren binder væske i huden og giver fylde og fugt til huden. B5 vitamin (panthothenol) virker beskyttende og styrkende på huden.

Super Pure
Glossier Super Pure indeholder 5 procent niacinamid sammen med zinc PCA. Samme kombination finder du i The Ordinarys Niacinamid. Niacinamid er en fantastisk ingrediens, der hjælper på alt: Uens hudtone, hudorme, store porer, rynker, pigmentpletter mmZinc PCA har jeg et lidt mere behersket forhold til, og min hud har aldrig været glad for det. Det udtørrer og irriterer min hud, og derfor har The Ordinarys Niacinamid 10% + Zinc PCA 1% aldrig været min kop te. Zinc har en dokumenteret effekt på fedtet og uren hud, og mange kan godt lide det, mens andre har samme oplevelse som mig. Der er kun en måde at finde ud af, hvilken gruppe du hører til.

Super Glow
Glossier Super Glow er Glossiers bud på et C-vitamin serum, og det er et fint et af slagsen. Glossier bruger magnesium ascorbyl phosphate, der er en af de nyere typer C-vitamin, som er mere stabil, mildere og siges at være mere effektiv mod pigmentpletter end andre typer C-vitamin. Vi kender den især fra The Ordinary, der har en creme med 10%. Glossier bruger 5 procent, hvilket også er en høj koncentration.

Alle tre serum indeholder altså velafprøvede effektive ingredienser i gode koncentrationer. Det er ikke de højeste koncentrationer på markedet, men bestemt rigeligt til at få en effekt. Og for mange vil det være rigeligt – mere er ikke altid bedre for alle hudtyper.

Konsistenserne er helt tynde og formuleringerne er enkle. Der er ingen parfume i, men derimod flere andre gavnlige ekstrakter end dem, jeg har omtalt her. Jeg har faktisk intet at udsætte på dem. Selv prisen er lav, og de er pæne at se på.

Her kan du købe det
Glossiers serum koster 200 kroner pr stk. De forhandles på Glossiers webshop.  Du kan også købe alle tre som sæt for 480 kroner.
Der er gratis fragt, hvis du køber for over 300 kroner. Glossier sender fra et europæisk lager, og der kommer ikke ekstra told på i Danmark.

Produkterne er modtaget som gratis anmeldereksemplarer

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Susanne Flygenring

Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad
Super glow er godt til
Super bounce er go til
Super pure er go til
Hvornår skal jeg bruge dem, er der en bestemt rækkefølge? Jeg er 71 år har næsten ingen rynker.
Jeg er ikke så go til engelsk
Mvh Susanne

Katja Moikjær

Kære Susanne. Jeg håber at indlægget her forklarer hvad der er godt til hvad. Rækkefølgen er ligemeget. Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *