Nye og spændende kosttilskud fra VitaYummy

22.10.20
Nye og spændende kosttilskud fra VitaYummi

Nye og spændende kosttilskud fra VitaYummi

Reklame for VitaYummy

Jo mere jeg har skrevet om kosttilskud, desto mere er det gået op for mig, hvor mange der faktisk døjer med at få slugt den daglige dosis af tabletter. Vingummivarianterne er ofte kosttilskud til hår, hud eller negle. VitaYummy har med deres nyeste lanceringer valgt at satse på nogle anderledes varianter og er slubbet vanvittigt heldigt fra det. VitaYummy udmærker sig nemlig på både smag, konsistenser og varianter. Det er som bekendt vigtige parametre, for kosttilskud virker ikke med mindre, du husker at tage dem.
Med de tre nye varianter sætter VitaYummy efter min mening barren for netop konsistensen virkelig højt. Det er rent faktisk som at få en rigtig vingummi i munden… så navnet passer rigtig godt. De smager nemlig også så godt, at det kræver lidt (en hel del) mådehold ikke at spise dem som slik.

VitaYummy
I anledning af dette indlæg har vi naturligvis modtaget de nye varianter… De fik så hurtigt ben at gå på, fordi mine drenge kastede sig frådende over dem… At jeg var nødt til at bestille nogle flere. De nyeste varianter af VitaYummy er som skabt til mig, så hvis ikke jeg var glad for VitaYummy i forvejen, så er jeg i hvert fald blevet det nu. De seneste tre lanceringer er ikke bare perfekte her til sæsonen, de er også løsningen på en udfordring med at få styr på nogle kosttilskud, som jeg gerne selv vil tage… men som jeg slet ikke kan få ned. For mig er det ikke tabletterne, der volder problemer men derimod de flydende varianter.

Calcium & Vitamin D
Min MEGET store kærlighed til grønt, groft og ost til trods, så er jeg altid bekymret for, om jeg får kalk nok. Frygten skyldes, at jeg har laktoseintolerans. Derfor tager jeg altid et tilskud af Calcium & D-Vitamin, og det er unægtelig lidt sjovere, når de smager som slik. Disse bjørne smager af hindbær, det er en lidt hård og lækker syrlig vingummi.

Immune
Både C-vitamin og Zink bidrager til at vedligeholde slimhinder og dermed immunforsvaret, samtidig indeholder bjørnene også hyldebærekstrakt. Hyldebærsaft er jeg flasket op med at drikke i de kolde måneder, det smager skønt både koldt og varmt. Alligevel er det nu meget rart med et dagligt tilskud af det fine og sunde bær. Immune smager af hindbær og hyldebær, bjørnene er lidt syrlige, samtidig med at de har en dyb afrundet bærsmag. Konsistensen er blød og rar.

Omega 3
Her hjemme elsker vi fisk af alle mulige slags. Bæredygtighed og miljøet ligger os dog meget på sinde, derfor kan det godt være en udfordring at få nok af de sunde flerumættede fedtsyrer DHA og EPA. Og sådan strøg VitaYummy ind i vores liv som en klar favorit! Kosttilskuddet er baseret på alger, så det passer også ind i en vegansk livsstil. Det mest fantastiske ved VitaYummy Omega 3 er, at jeg ikke skal hilse på smagen resten af dagen, som ellers er tilfældet med de fleste af de kosttilskud med Omega 3, som jeg har prøvet. Helt slemt er det, når det er olie… uha jeg får helt kvalme ved tanken. Det får jeg på ingen måde af VitaYummy Omega 3, der smager af frisk citronvingummi. Smagen er så god, at det er afsindig svært at nøjes med to bjørne dagligt…

Kosttilskud kan ikke erstatte en sund og varieret kost, men de kan bidrage til at vedligeholde en rask krop. Sørg for at læse grundigt om de forskellige kosttilskud på VitaYummys eget site, så du holder dig til de rigtige doseringer. Selvom de måske nok både ligner og smager som slik, er det selvfølgelig muligt at overdosere særligt de fedtopløselige vitaminer som A- og D- Vitamin.

Har du lyst til at prøve et eller flere af de tre kosttilskud nævnt her eller et af de andre kosttilskud fra VitaYummy, kan du med rabatkoden: PD20 opnå 20% rabat i på VitaYummys egen webshop i de næste 48 timer.

Reklame for VitaYummy

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *