Tirsdagstip: Kreativ brug af produkter, blandt andet Peelingshampoo og Alt i en K|U|R

21.07.20
Peelingshampoo og Alt i en K|U|R

Peelingshampoo og Alt i en K|U|R

I sidste uge, ville jeg have delt dette tip, sådan gik det desværre ikke. Dagene flyder let sammen og pludselig havde jeg helt andre planer end forventet, sådan gik det også i dag… Peelingshampoo og Alt i en K|U|R var på tilbud, så det gav mening at dele tips om netop de to.
Egentlig er jeg ved at samle tips til et indlæg om, hvordan man OGSÅ kan bruge vores produkter. Der er i hvert fald flere af produkterne, som jeg selv bruger på en anden måde end tiltænkt. Det ville være fantastisk at høre fra dig! Bruger du et eller flere af vores produkter på en anden måde end tiltænkt, så skriv det endelig til mig. Læsertips og -oplevelser får vi aldrig nok af <3 <3 <3 For eksempel havde jeg aldrig ”lært” at bruge T-Zone Peeling som her, hvis det ikke var for min dejlige veninde.

Kreativ brug af produkter!

Ligeså vigtigt som det er at læse brugsanvisninger og vejledninger på dine produkter, ligeså vigtigt er det at være kreativ. Det er muligvis ikke så nemt, af og til vil det måske endda være lidt grænseoverskridende. Der er bare nogle produkter, man aldrig får rigtig glæde af. Det sker desværre, at man kommer til at købe for meget, eller får en ny favorit. Og så står produkterne bare og bliver for gamle. Her er ganske få eksempler på produkter, og hvordan du kan få brugt dine rester.

 • Bodylotion: Brug den i spidserne i håret, som barbercreme, håndcreme eller måske som rensecreme.
 • Shampoo: Kan fint erstatte bodyshampoo, barberskum og håndsæbe.
 • Skummende ansigtsvask: Håndsæbe og barbersæbe.
 • Sera: Brug dem på brystet, hvis du ikke bryder dig om konsistensen i ansigtet.
 • SPF: Hvis du ikke er vild med konsistensen, kan du sørge for at dine hænder er beskyttede på cykelturen… eller bruge dem på ørene, i nakken eller på resten af kroppen.
 • Den alt for grove skrub: Brug den på fødderne, især hælene har gavn af det.

Der er typisk ret stor anvendelighed i de fleste produkter. Hvis de alligevel står i skabet og måske ender med at blive for gamle, kan du ligeså godt få dem brugt, mens tid er.

Holdbar makeup

Hold nu fast hvor har jeg bare prøvet mange setting sprays i tidens løb, de lover alle sammen at min makeup holder bedre, og det har jeg endnu til gode at opleve. De fleste af dem har derimod fået min hud til at reagere helt tosset og nogle af dem har tørret min sarte hud i panden ud. Det er ærlig talt ikke rigtig det, jeg ønsker mig fra sådan et produkt. Min T-zone må selvfølgelig virkelig gerne forblive mat! Men hvis det er på bekostning af, at resten af huden tørrer ud, så bliver det altså et nej tak herfra. Af frygt for udtørring har jeg helt droppet alle de der sprays og bruger i steder en helt almindelig vandspray (La Roche-Posay, Vichy, Evian og Avéne). Det har jeg gjort i årevis, og så en dag var jeg løbet tør…

Den dag havde jeg lige fået en af de allerførste Alt i en K|U|R i hånden, så jeg tænkte… hvorfor ikke og vupti…. Min makeup holdt meget bedre. Den tørrer ikke huden ud, den holder talgproduktionen i skak og sørger for, at du ikke ser pudret ud. Samtidig holder den skæleksemen nede.
Alt i en K|U|R er god til irriteret hud, solskoldet hud, kløe også fra insektstik og hvis slimhinderne i underlivet driller.

Multiprodukt

Mens vi arbejdede på Peelingshampoo, brugte jeg den udelukkende i håret. Først da den kom i pumpeflaske og fandt sin plads på badeværelset, blev jeg klar over, hvor anvendelig den er. Udover at vi alle fire vasker hår i den, bruger jeg den til følgende.

 • Trods utallige omgange med hænder i mærkelige farver bliver jeg åbenbart ikke kvik nok til at bruge handsker, når jeg farver håret. Peelingshampoo fjerner uden problemer farve fra fingrene.
 • Hvis albuerne og hælene lige skal forberedes ekstra godt til effekten fra Alt i en Fodcreme, er Peelingshampoo på pletten.
 • Du skal være forsigtig! Er du det, er Peelingshampoo virkelig god som scrub i ansigtet, mine porer syner mindre, men hvis jeg har skæleksem kan jeg godt blive meget rød.
 • Peelingshampoo er et effektivt middel mod skæleksem både i hovedbunden, i skægget og hvor du ellers døjer med det
 • Svedlugt under armene, på fødderne og i andre afkroge af kroppen… kan være temmelig svær at komme af med. Sidder det i tøjet, skal du naturligvis have fat i noget Rodalon.

Der er sikkert flere anvendelsesmuligheder, men så er jeg bare ikke kommet i tanke om dem endnu. Læs i øvrigt under spørgsmål og svar i indlægget: Tilbud til træls hovedbund: 20% på Peelingshampoo og Alt i en K|U|R.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Anne - Sofie A

Hej. Har begge af disse produkter til håret, shampoo’en gør vitterlig en stor forskel, vasker dog kun håret hver 2 dg. Men hader vitterlig dens pumpesystem den sidder fast det er jo et ret ‘ sejt’ produkt. Hvorfor har i ikke bare lavet en vippe top. Det ender altid med jeg må skrue hele toppen af for at få noget ud hjælp…….

AJ, Valby

Eeeelsker både peelingsshampooen & kuren, men min første peelingshampoos pumpe var gået i stykker under transporten. Derfor kiggede jeg mig om i mit badeværelse efter en løsning & det viste sig, at rigtig mange andre produkters vippetopskruelåg passer perfekt i størrelsen.

Katja Moikjær

Næste gang, det sker, så skal du skrive og få en ny! Men dejligt at det løste sig

Katja Moikjær

Hej Anne-Sofie. Dejligt at høre, at den virker. Vi hører, hvad du siger. Og vi tænker… Jeg oplever det selv på nogle af pumperne, men ikke på andre. Men vi tænker og lytter, så hold os ENDELIG opdateret. Jeg er meget nysgerrig, hvis du køber den igen, efter om du oplever at alle pumperne er ens, eller om nogle af dem driller mere end andre.

Stine

Jeg bruger Alt i kur til psoriasis på albuen. Den lindrer kløen. Og jeg har også brugt den som skintonic. Ja jeg kan godt li det step i min hudplejerutine, og huden var lidt rød 🙂

Pernille Sparsø

Genial peelingshampoo, men må give Anne Sofie ret; elendigt pumpesystem…

Britt Alblas

Jeg har nu brugt jeres peeling shampoo i 1 1/2 uge nu og jeg er begyndt at klø i hovedbunden specielt på toppen af hoved, kan jeg ikke tåle den eller (har meget sart hud)?? syntes ellers den er god til mit hår 🙂

Helene Randløv

Hej Britt
Hvordan bruger du den?
Selvfølgelig kan der være noget du ikke tåler… det kan vi desværre ikke garantere.
Kh. Helene

Gitte

Jeg har desværre dårlige erfaringer med alt-i-en kuren. Jeg får en hurtig og voldsom allergisk reaktion efter få minutter. Har aldrig oplevet noget lignende med andre hudplejeprodukter, Indeholder det en ingrediens, som som kun sjældent bruges i andre produkter?

Helene Randløv

Hej Gitte
Æv altså!
Hvis du reagerer som mig, så er det ikke en allergisk reaktion. Derimod er det din skælsvamp, der bliver sur. Når jeg har holdt pause eller af en eller anden grund ikke har brugt Alt i en K|U|R i nogle dage, bliver jeg HELT rød og varm i ansigtet. Denne reaktion forsvinder efter et par dage. Hvis du ved, at din hud reagerer, kan du starte med at bruge den om aftenen. Og derefter bruge den både morgen og aften. Der er kun beroligende ingredienser i, men der er også noget, der udrydder skælsvamp og det er altså i den proces, huden reagerer.
Kh. Helene

Camilla Nielsen

Læser netop dette indlæg- min pumpe til min peeling shampoo er gået i stykker. Hvem skriver man til? Har købt den på Gosh hjemmeside

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *