Anmeldelse: Curl Girl – ikke kun til krøller

20.07.20
Curl Girl

Curl Girl

Normal har fået sin egen Curly Girl-serie med hårprodukter, og der er masser af kvalitet for pengene. Lad dig endelig ikke afskrække af at de hedder “Curl Girl”, selv hvis du har fladt og tyndt skandinavisk hår, som jeg. Mild shampoo og plejende hårkur kan vi alle bruge.

For at være “curly girl approved” skal produkter være uden

  • Alkohol
  • Sulfater
  • Silikone

Især de to første er jeg 100% enig med curly girl-bevægelsen om, at vi alle med fordel kan springe over. Både til hår og hud. Silikoner kan mit hår godt lide, men jeg er med på, at der er mange, der har det anderledes. Under alle omstændigheder er min pointe, at “curly girl-approved” ikke nødvendigvis er en dårlig ting, selv for hår som mit, der aldrig har set en naturkrølle nogensinde.

Læs mere om hvad vi alle kan lære af Curly Girl her.

Curl Girl produkterne fra Normal er gode og ikke mindst relativt billige. Og der er mange gode køb i blandt. Det eneste, du lige skal gøre, før du køber, er at tage en god indåndning af en tester og tjekke, at du er okay med den über-søde karamel-duft. Den bliver nemlig hængende i håret, så du har glæde af den resten af dagen… Alle produkter i serien, som jeg har prøvet, har duftet ens.

Curl Girl Low-Poo Shampoo 
Curl Girl Low-Poo Shampoo er en shampoo baseret på disodium laureth sulfosuccinate. Det er det absolut mest udbredte alternativ til sulfaterne, og Curl Girls version er dejlig og behagelig. Både mit hår og min hovedbund (men desværre ikke min næse…) kan lide den. Du får en mild og behagelig hårvask, der er blid mod både hår og hovedbund. Curl Girl Low-Poo Shampoo vil kunne fungere for alle hårtyper – krøller eller ej.

Curl Girl Co-Wash Cleansing Conditioner
Det samme vil jeg sige om rensebalsam fra Curl Girl. Den vaskede mit hår pænt og rent, som andre gode vaskebalsam, jeg har brugt før. Jeg prøvede den også som balsam i spidserne efter shampoo – det job klarede den også.

Curl Girl Conditioner og Curl Girl Hair Mask
Conditioner og Hair Mask indeholder præcis de samme ingredienser, men masken er noget federe end conditioner. Begge to virker – brug den konsistens og emballage, du bedst kan lide. Og ja, du kan sagtens bruge et produkt, der hedder “hair mask” som conditioner og omvendt.

Curl Girl Leave-in Conditioner Spray
Det eneste produkt i serien, jeg ikke er gode venner med, desværre. For den virker bestemt efter hensigten. Min hud kan ikke tåle den og reagere med irritation, rødme og en brændende fornemmelse, hvis jeg får den på huden, og med mit hår, så er det en fysisk umulighed at få et plejeprodukt til at ramme mit hår uden også at komme i kontakt med min hud. Det er desværre ofte et problem for mig, at min hud og hovedbund reagerer kraftigt ved nærkontakt med hårprodukter. Men hvis du ikke har det problem, så prøv den.

Her kan du købe det
Curl Girl serien kan købes i Normal. Produkterne koster cirka 72 kroner pr styk.

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
19 kommentarer
Dorthe Kirstejn

Hej. Jeg fandt ud af at dette produkt også kan købes via tysk web shop:
https://saricurls.de/

vh Dorthe

Helene Randløv

Hej Dorthe
Ja, men umiddelbart er mærket da ret tilgængeligt, da det er i Normal 🙂

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *