Nyheder fra Sanzi Beauty og noget om ringe i vandet

16.07.20
Sanzi beauty masker

Sanzi beauty masker

Reklame for Sanzi Beauty

Sanzi Beauty tilføjer hele tiden skønne nyheder til deres sortiment. De seneste nyheder fra Sanzi Beauty er en Moisturizing Day Cream SPF 15 og Moisturizing Face Mask. Det er sidstnævnte og det lidt ældre produkt Exfoliating Face Scrub, jeg har valgt at fokusere på her.
Som du ved, hvis du har læst med længe, har Katja ikke meget tilovers for masker. Derimod taler jeg altid varmt om dem… dog mest fordi jeg elsker selvforkælelse. Det handler om, at de færreste er gode til at bruge tid på sig selv en helt almindelig hverdagsaften. Det er meget lettere, når man har en god undskyldning. Så kan du gå tidligere i gang og bruge lidt ekstra tid bare på dig. Det burde man selvfølgelig gøre hver aften, men sådan ser virkeligheden sjældent ud. Det håber jeg, at de to produkter måske kan hjælpe på… det virker i hvert fald for mig.

Daglig forkælelse
Tænker du over, hvordan du kan få mere velvære og forkælelse ind i hverdagen? I så fald er det slet ikke dumt at starte på badeværelset. Gode vaner betaler sig, især den daglige forkælelse, vil jeg slå et slag for. Her kommer den ene af de to nyheder fra Sanzi Beauty ind i billedet, for disse to masker er bare rigtig fine til en omgang forkælelse.

  • Exfoliating Face Scrub: En god og blid eksfoliering med meget fint malet kokosskal. Den gør hvad den skal og huden er glat og fin efterfølgende.
    Du skal naturligvis aldrig bruge en mekanisk eksfoliering som Exfoliating Face Scrub hver dag. En til to gange om ugen er rigeligt! Mærk efter hvordan huden har det. Overeksfoliering er bestemt ikke noget man skal spøge med, hold dig derfor til anbefalingerne på produktet. Effekten af masken kan du derimod glæde dig over dagligt.
  • Moisturizing Face Mask: En fugtmaske spækket med gode ingredienser som hyaluronsyre, rødalge, allantoin, squalane og agurkeekstrakt bare for at nævne nogle stykker. Den fungerer selvfølgelig fint, som maske, men den er endnu bedre som natcreme. Huden er blød og fugtmættet efter en nat i selskab med Moisturizing Face Mask. Så den kan du bruge hver aften i de perioder huden skriger på fugt. Den er garanteret heller ikke fjollet de dage, hvor du ikke har været velforberedt, når solen endelig titter frem.

Når huden trænger til at komme på ret køl, er det en god idé at bruge en maske eller to. Det er nemlig en god måde at vænne sig til at bruge lidt længere tid på dit plejeritual. Sæt bare fem minutter ekstra af i starten, når det er en vane, kan du tilføje fem minutter mere. Det kan virke fjollet og overfladisk, men tiden er givet godt ud. Mere tid til dit plejeritual giver velvære og pænere hud, pænere hud giver selvtillid og god udstråling.

Ringe i vandet
Fem minutter kan hurtigt give dig nogle fordele, du i hvert fald ikke får ved at blive siddende i sofaen. Som beskrevet ovenfor er det ganske få ændringer, der skal til for at starte en dominoeffekt. Selvom jeg kunne blive ved med at skrive om betydningen af egenomsorg, så vil jeg gøre det kort. Det kan virke helt skørt at tale om, at man kan ændre sit liv med et par ansigtsmasker… Men jeg vil faktisk vove den påstand, at det kan de godt! Prioriterer du dig og KUN dig i de fem minutter, så er det et skridt i den rigtige retning. Tag et skridt ad gangen i retning mod bedre hud og bedre selvværd. Det er egenomsorg og i sidste ende succes.

De to nyheder fra Sanzi Beauty og hele resten af sortimentet finder du på Sanzi Beautys egen webshop, hvor du med koden: Pd1 får 15% rabat.

Reklame for Sanzi Beauty

Sanzi Beauty ansigtsmasker

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *