Fredagsfavorit: Jeffree Star Cosmetics Cremated Palette

03.07.20
Fredagsfavorit: Jeffree Star Cosmetics Cremated Palette
Fredagsfavorit: Jeffree Star Cosmetics Cremated Palette
Foto: Jeffree Star Cosmetics

I dag landede en højt ønsket og længe ventet palette i min postkasse. Det drejer sig om den udskældte Jeffree Star Cosmetics Cremated Palette. Da den landede på Jeffree Star Cosmetics shoppen lige midt i Covid-19 pandemien, var amerikanerne forargede. Nu ved de fleste jo godt, at sådan en palette ikke er noget, man lige smækker sammen på et øjeblik. Så forargelsen er og var mildest talt overflødig. Paletten har været på tegnebrættet, længe før Covid-19 var noget, vi skulle forholde os til. Navnet synes måske usmageligt i forhold til især de mange dødsfald… men den kan da ikke hedde andet, når den kommer fra Jeffree Star Cosmetics. Og selvom han lige nu endnu engang er i ilden, så kan han altså noget med farver og paletter, som ingen andre hidtil har formået!

Her forholder jeg mig udelukkende til en øjenskyggepalette, ikke til drama på YouTube, ikke til beskyldninger og alt det andet, der sker i øjeblikket. Det hverken kan eller vil jeg deltage eller inddrages i. Indlægget har intet med mine holdninger til manden bag mærket at gøre, og det betyder bestemt ikke, at jeg deler hans verdens- og menneskesyn!

Farverne og kvaliteten
Da jeg endnu ikke har haft penslerne i skyggerne, kan jeg selvfølgelig ikke udtale mig om kvaliteten. Egentlig går jeg bare ud fra, at den er af ligeså høj kvalitet som de øvrige paletter. Der er kun en farve ud af de utallige øjenskygger, herren har lanceret, der har skuffet mig… Det er ikke en ret nem nuance at arbejde med, så han er undskyldt. Med de rette forholdsregler så som en god primer får du let et godt resultat.
Som sagt er farverne altid lige i skabet, og umiddelbart gælder det også denne palette. Nuancerne er altid en lille smule skæve, det gør dem først og fremmest temmelig unikke. Samtidig sidder jeg tit med en oplevelse af, at det netop er denne nuance, jeg har savnet hele mit liv. Sådan har jeg faktisk haft det rigtig mange gange med mine paletter fra Jeffree Star Cosmetics.

Tekst markeret med * indeholder reklamelinks

Jeffree Star Cosmetics Cremated Palette koster 565 kroner for fireogtyve øjenskygger af 1,5 gram. Det synes jeg faktisk er en ret fornuftig pris. Her i Danmark kan du finde den i House of Stars.

Dette indlæg indeholder et eller flere reklamelinks, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et reklamelink, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
lea

Du skriver:
Her forholder jeg mig udelukkende til en øjenskyggepalette, ikke til drama på YouTube, ikke til beskyldninger og alt det andet, der sker i øjeblikket. Det hverken kan eller vil jeg deltage eller inddrages i. Indlægget har intet med mine holdninger til manden bag mærket at gøre, og det betyder bestemt ikke, at jeg deler hans verdens- og menneskesyn!
Men alligevel reklamerer du for en racist. Det må være selvmål!

Pernille S

Kære “Pudderdåserne”
Kan jeres peelingshampoo fåes i fysiske butikker? Alle steder jeg har været hvor der forhandles jeres produkter, er shampooen desværre ikke i blandt… mvh Pernille S

Supportdåse

Hej Pernille, det varierer desværre også en del, hvilke fysiske butikker der har fuldt sortiment. Prøv evt. “Find i butik” funktionen på Matas.dk. Ellers er dåseshoppen altid åben 🙂 Mvh Lea, Support

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *